Влез

View Full Version : ах,тези момичета

oziato
06-03-2007, 17:25
Да ви кажа правата не ги разбирам момичетата.Начи харесах си едно момиче,ама нещо се обърках и се влюбих в него.След намеци и свалки и предложих.Тя мвесто да се сагласи или да откаже заговори за друго и избяга.Тогава бях на 14 и хормоните ме тресяха,та си викам да взема да спра с глупостите и да порасна доколкото мога.Питам я аз ако спорасна имам ли шанс а тя вика че и тя не е пораснала.Е това ако е отговор!Един съвет:ако момичето ви хареса от началото -добре, но ако не много е трудно после.Сега съм на 16 и скоро почти се бях уредил ,ама тая се оказа голяма лигла,и я зарязах въпреки че беше готина.ВИДА НЕ Е НАИ-ВАЖЕН,ВАЖНОТО Е ДА ОБИЧАШ ЧОВЕКА ДО СЕБЕ СИ(разбира се поне излучване да има).

Presley
06-03-2007, 17:30
Еми окей...браво,че си достигтнл до тоэи иэвод.Това е вярно.

LilitoO
06-03-2007, 17:37
towa e taka....i kakwo sega...????

Seducti0n
06-03-2007, 17:49
=D> Евала че на 16 си успял да усъзнаеш това,че външната красота е само примамлива опаковка-по-важно е това което се крие от вътре.Някои хора независимо от това,че са вече отдавна съзряли-е не могат и намогат да го разберат.Още веднъж браво и за това,че си усетил навреме нещата въпреки,че мацето е било готино по твоитедуми си го оставил не за друго ,а защото е била лигава.Обикновено от такива девойки не излизат нищо съществено.

jyji
06-03-2007, 17:57
i mujete ne ste mn za mirisane imala sum sly4ai,v koito kato se vljubi mom4eto go hva6ta straha i prosto iz4ezva

asi_basi
06-03-2007, 18:08
=D> Евала че на 16 си успял да усъзнаеш това,че външната красота е само примамлива опаковка-по-важно е това което се крие от вътре.Някои хора независимо от това,че са вече отдавна съзряли-е не могат и намогат да го разберат.Още веднъж браво и за това,че си усетил навреме нещата въпреки,че мацето е било готино по твоитедуми си го оставил не за друго ,а защото е била лигава.Обикновено от такива девойки не излизат нищо съществено.

Да наистина браво че си го усъзнал :)

lovers
06-03-2007, 19:29
Na 16 zna4i ti kazvam evalarka!Tva da go osuznae mom4e na 16!Bravo =D> =D> =D>

Sam90
06-03-2007, 20:34
хаха...докато човек не осъзнае, че външния вид не е важен, никога няма да бъде щастлив! Излизал съм с мн момичета и момчета, които биха се класирали в ТОП 10 на конкурс за красота.... и какво от това? Като отидем на кафе и не може да обели 2 думи на кръст? Като чуем новините и ме пита "Кво е тва ООН?" .... не става просто :)

OZIATO-
06-04-2007, 07:47
SOECIALNO ZA JYJI:
Vapreki 4e sam mom4e ne sam kon s kapaci.Ima mnogo mmom4eta koito
samo broikat i az ne go odobrqvam.az li4no mislq 4e edna seriozna vrazka(v koqto ima lubov)e nai-krasivoto nesto.po dobre da ne se broikat momi4eta ne samo zastoto te mogat da budat naraneni a i zastoto katavidim istinskata liubiv moze da q podminem.

koalka
06-04-2007, 07:49
Избягала е, защото се е срамувала.

jyji
06-04-2007, 17:47
SOECIALNO ZA JYJI:
Vapreki 4e sam mom4e ne sam kon s kapaci.Ima mnogo mmom4eta koito
samo broikat i az ne go odobrqvam.az li4no mislq 4e edna seriozna vrazka(v koqto ima lubov)e nai-krasivoto nesto.po dobre da ne se broikat momi4eta ne samo zastoto te mogat da budat naraneni a i zastoto katavidim istinskata liubiv moze da q podminem.
i segave4e aplodismenti =D> :D blagodarq za obqsneniqta,no ne sum iskala da te zasegna.Prosto iskah da kaja,4e ima vsqkakvi hora :wink:

LuDa_FeNkA
06-05-2007, 14:52
mm .. :) hah pak na vreme si go osuznal..

be3by
06-05-2007, 19:37
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Iv4eTy
06-05-2007, 20:17
Ми ко да ти кажа браво, че си го осъзнал. Повечето момчета на 16 все още гледат външния вид, така че браво.

_[LiFe-StiLe]_F
06-06-2007, 07:08
"Питам я аз ако спорасна имам ли шанс" :-s :-s :-s
абе тя може да е постъпила тъпо, ама и ти си се закопал тотално :smt005 :smt005 :smt005

п.п. ти да не мислиш, че като си на 16 и вече в живота и в любовта всичко ти е ясно мота-мо :-s приказки от сорта на "не е важен само външния вид" се кават като "здравей-здрасти", но когато опре де тръгнете с някой, който по външност "не ви е на нивото" и хуквате да бягате, а после се подигравате "ама тя/той кво си мисли, как ще тръгна с такъв/такава" :?

LGPz
06-06-2007, 07:25
towa e taka....i kakwo sega...????

По принцип форумите са за дискусия на дадени теми. :)

oziato
06-06-2007, 11:44
Не твардя ,че знам всичко за любовта,но при положение,че момичето е тъпо ,нети харесва като характер или няма чувство за хумор,то красотата няма значение.

blue_magic
06-06-2007, 12:22
i mujete ne ste mn za mirisane imala sum sly4ai,v koito kato se vljubi mom4eto go hva6ta straha i prosto iz4ezva
dam.. suglasna sum. I az sum gi imala teq sluchai.Inache sum suglasna i s mnenieto na vsichki ostanali. Evala! =D> :-D

jyji
06-06-2007, 17:54
dam.. suglasna sum. I az sum gi imala teq sluchai.Inache sum suglasna i s mnenieto na vsichki ostanali. Evala! =D> :-D
nali pone da znam,4e ne sum edinstvenata :-D

~ПрЪдЛа~
06-06-2007, 18:12
Не вЯрвям на нИкой,коЙто каЖе " за меН вънШниЯт виД не е оТ знаЧение."КрасоТата винаГи се е цеНяла и продъЛжавжа да е еДна ваЖна чаСт от тоВа,което тъРсим в сВоите партньоРи.Но съВсем дРуго е коГато някоЙ каЖе "вънШният виД не е наЙ-ваЖното."А аКо е иСкрен...пРосто сУпер.Но ваЖното е да не преЦеняваме някой САМО по тоВа как иЗглеЖда :)

Chikiponita
06-06-2007, 21:48

Е,това си е класически пример...Просто...без коментар...

Just_Be
06-06-2007, 22:52
брао ..... и аз кво да напрая,че си го осъзнал??!??!!? :shock:

LizZz
06-07-2007, 20:54
Аз пък съм на 14 и съм си го осъзнал от доста време!!!Много е вярно!!!Имаше една поговорка...ауууу забравих я...а, да : "По опаковката посрещат,по съдържанието изпращат"...Май беше така...абе няма значение,но съм забелязал колко на зле варвят работите с характерите.Почти всички момичета които познавам са мноо зле по характер...абе ко да праиш... :lol: :lol:

~ПрЪдЛа~
06-08-2007, 10:13
ТоВа е,щоТо не поЗнаваШ меНе ;-) хах еХ,сКромНост...кВо да се пРави :-D