Влез

View Full Version : nikoi ne me beshe razplakval taka kakto toi... ;{ !

cnoMeH{}
06-03-2007, 18:37
Zdraveite na vsi4ki.
Problema mi ne e koi znae kakav.Dosta banalna situaciq.
S priqtelq mi bqhme zaedno po4ti 3 meseca.Vsi4ko svarshi predi nqkolko sedmici.No az oshte ne moga da go prejiveq i ne moga da zabravq poslednite mu dumi.Sega shte vi razkaja na kratko..
Imahme sreshta za da se razberem kakvo shte pravim..zashtoto imahme dosta problemi.E vidqhme se,i vmesto da opravim neshtata,priklu4ihme po super jestok na4in :smt010
Az bqh qdosana i mu nagovorih kakvi li ne...a toi sqkash ne me slushashe.Mnogo dobre znaeshe 4e mi e super bolno za nego..i sqkash naro4no beshe obyrnal stranicata bez da mi kaje i stoeshe i 4akashe az da govorq.Bqh bqsna..a toi bezrazli4en..i go praveshe naro4no.Nakraq kogato mu kazah 4e nqma da go pozdravq i pogledna pove4e,toi ne kaza nishto.Az se obyrnah i se razplakah. :smt010 :smt010 :smt010 Takova neshto ne bqh prejivqvala...
Takova bezrazli4ie na fona na takava lubov...kakvo mu beshe,ne mi kaza. :smt010 I sega go vijdam s drugi! :cry: Gospodi,kak moje da ima takiva hora.
I sega ne moga da si go izbiq ot glavata.Ne e minala vecher,v koqto da ne sam go sanuvala.Ne e imalo den,v koeto da ne si pripomnqm hubavite ni momenti.I den v koito da ne pomnq onazi vecher,v koqto plakah tolkova mnogo.
Kakvo da pravq?V bezizhodica sam.Kakvo li ne pravq za da se razseq ;( Ujas... vlubena sam :smt010

tirintina
06-03-2007, 18:45
:cry: lele znaesh li kolko mi e poznato vsi4ko tva.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: znam mnogo dobre kakvo ti e zaradi tova mom4e ako zn kvi neshta bqh napravila....i oshte go obi4am :cry: dano se opravite pojelavam ti go ot vse sarce za6toto znam kakva e bolkata :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

lovers
06-03-2007, 18:45
Gadno!Izglejda nqma chuvstva kum tebe shtom se razmotava s drugi!Mislq che nai-dobre e da se razvlichash poveche i ti da izlizash s drugi momcheta i priqteli tursi nnova lubov!Vse pak ne e posleniq muj na zemqta.

06-03-2007, 18:50
kato si tupa ko da se napravi.Toi ne e prikovan s teb,qvno e reshil 4e zaslujava ne6to pove4e i te e ostavil.Kvo tolkova,nameri si nqkoi koito e po kato za teb/

cnoMeH{}
06-03-2007, 18:52
kato si tupa ko da se napravi.Toi ne e prikovan s teb,qvno e reshil 4e zaslujava ne6to pove4e i te e ostavil.Kvo tolkova,nameri si nqkoi koito e po kato za teb/typa sam?i zashto?zashtoto go obi4am? :smt010 blagodarq...
ne sam pusnala tema za da me ot4aivash oshte pove4e.

SpOrTs_GiRl
06-03-2007, 18:53
може би найстина няма чувства към теб.. трябва да се разсееш и да се опиташ да не мислиш толкова за него.. запознай се с нови хора.. намери си някое ново занимание което да ти отвлича вниманието и да не се сещаш токова за него.. знам, че е много трудно.. :( успех ! :(

cnoMeH{}
06-03-2007, 18:55
Neka da dopylnq neshto..
Otna4alo,kogato vsi4ko zapo4na,li4e6e si 4e ima silni 4uvstva...prosto praveshe takiva neshta za men,nikoi drug ne beshe pravil... :smt010
Celiq problem e 4e ne razbrah kakvo se promeni,zashto toi se dyrja taka..
:cry:

tirintina
06-03-2007, 18:58
nezabravqi 4e toi e mom4e a mom4etata nikoi nemoje da gi razbere :cry:

jsean
06-03-2007, 18:59
kato si tupa ko da se napravi.Toi ne e prikovan s teb,qvno e reshil 4e zaslujava ne6to pove4e i te e ostavil.Kvo tolkova,nameri si nqkoi koito e po kato za teb/
на такива прости патки като теб .........няма да продължавам....не си заслужаваш нещастнице злобна
по темта - ти си чувствително момиче, което е твой плюс- бъди игурна някога той ще сис помня с тъга , че те е изпуснал - а до тогава живей за себе си, подновявай контактите си и се забавлявай!

06-03-2007, 19:07
kato si tupa ko da se napravi.Toi ne e prikovan s teb,qvno e reshil 4e zaslujava ne6to pove4e i te e ostavil.Kvo tolkova,nameri si nqkoi koito e po kato za teb/typa sam?i zashto?zashtoto go obi4am? :smt010 blagodarq...
ne sam pusnala tema za da me ot4aivash oshte pove4e.

kazah gp 6toto sum minal prez tova,prosto ako poglednesh ot negova gledna to4ka sigurno te smqta za nqkoq ligla i iska da produlji napred.Ubidih te za6toto i ti ubidi nego kato kaza kak moje da ima takiva hora - kato smqta 4e nqkoq e po za nego toi shte te ostavi i ne bi trqbvalo da pla4e6 sled nego.Ako naistina e takuv zagubenqk prosto go ostavi.

`BItCH`
06-03-2007, 19:13
Понякога човек трябва да се сдържи и да не говори глупости , за да не съжалява после за думите си! Явно момчето е преодоляло раздялата ви .. направи същото излез с някое момче разсей се по този начин. Или излез с приятели , забавлявай се.

MakeMeLaugh
06-03-2007, 19:21
Може би той просто е козирог...

Знам, че много хора, едва ли ще схваната напълно поста ми, ама карай..

^^puh4e^^
06-03-2007, 19:37
bila sum v tvoita situaciq.....( s taq razlika 4e mom4eto pone polaga6e nqkvi usiliq da pokaje 4e nu puka).....i az si misleh 4e 6te "opravim ne6tata", a toi qvno be6e re6il drugo.....Pri nas nqma6e kre6tene i obijdane ( za6toto qvno i lubov nqma6e).....Men mi se nasulziha o4ite i to za6toto bqh bezsilna......Toi si trugna...Az go haresvajh o6te......Ne sled dulgo se zapoznah , s momi4eto , zaradi koeto skusahme....I togava go namrazih......iskah da mu teglq edna ****, no sum prinudena da go vijdan VSEKI DEN! oKOLO 3 meseca bqh v ne6to kato depresiq.....uj go mrazeh, a kogato go vijdah trepva6e ne6to v men....a toi e BEZRAZLI4EN! Mn malko hora sa bezrazli4ni kum men.....3 meseca si misleh za nego, premislqh vsi4ko, plakah, stradah, qdosvah se, depresirah se......i go vijdah vs den ](*,) Opitah s drugi mom4eta samo , za da go zamestqt, no po edno vreme se ot4aqh.....i to4no togava, v edin prekrasen den osuznah 4e ne si zaslujava :smt006 Sre6thah drug.....i go zapoznah i nego, po4uvstvah 4e ve4e naistina sum si otmustila, za6toto vs se vru6ta!!!! Zabravi go! Gledai napred! Jivout e pred teb i ima mn sladki mom4eta ( stiga da znae6 kude da tursi6 :D ).....Vseki krai e edno novo na4alo! Uspeh i znai 4e skoro 6te ti mine \:D/

06-03-2007, 20:56
ами всяко второ момиче , да не кажа и всяко май е преживяло същото ... просто понякога се случват някои неща, за които никога няма да намериш отговора : ЗАЩО ? ... недей и да го търсиш ако питаш мен , колкото и банално да звучи, времето лекува и съм сигурна, че един ден ще се смееш на всичко това ... няма да ти казвам да го забравиш, защото това ще е най-голямата грешка - да се опитваш да го забравиш насила ... просто се замисли : Заслужава ли си ? На тоя човек явно не му пука за теб ( извинявай ако те наранявам с думите си , но имайки в предвид постъпката му , аз останах с такова впечатление ). Едно ще ти кажа : той губи ! а и нито е първия, нито ще е последния ... Ако наистина го обичаш толкова силно опитай още веднъж да си го върнеш , за да не съжаляваш после , че не си дала всичко от себе си ... Но ако не стане , се откажи и отвори нова страница ... И туковиж скоро прочета тук от теб някоя тема за новото ти гадже :)) Успех миличка !

radito
06-03-2007, 21:11
само едно ще ти кажа: НЕ Е НИТО 1-Я, НИТО ПОСЛЕДНИЯ!!! Гледай да не оставаш сама, защото предполагам забиваш и мислиш само за него! Забавлявай се повече :wink:

lovers
06-03-2007, 21:56
( kato si tupa ko da se napravi.Toi ne e prikovan s teb,qvno e reshil 4e zaslujava ne6to pove4e i te e ostavil.Kvo tolkova,nameri si nqkoi koito e po kato za teb/ ) Tva go e pisal Nqkoi Koito si nqma gram predstava kvo e lubovta!

Vikitooo
06-04-2007, 05:19
ohhh Milichkata.. :smt010 Mnogo gadno si se pochustvala, to az samo kato go 4eta mi stava zle.. :smt012 Sigurno si pretarpqla strashno unijenie, koeto edva li e nai vajnoto v situaciqta..No znaesh li kakvo, priemi go kato ve4e svarshen fakt..minali,svarsheni vremena...Ne se obrashtai nazad, opitai se da zabravish..Znam kolko trudno e da zabravish kogato obichash, zashtot sega i az sum izpravena pred takova izpitanie..Stoeshe pred men i sqkash se radvashe che stradam, sqkash mi se podigravashe.. :smt012 No ne beshe tova prichinata za razdqlata ni..A na teb ste ti kaja , che tozi chovek NE TE ZASLUJAVA! Ne zslujava da plachesh za nego, edna salza ne zaslujava!