View Full Version : az go obi4ah a toi...
tajsno_f4e
06-03-2007, 19:38
hi all az sam mn mn mn cry :(poneje az si obi4m edno mom4e a toi zzamina za italiq edin mesec predtsvaete si 1 mesec bez da go vijdam kajete ko da napraq za da ne si mislq post za nego ;( :( :( :( :smt012
MakeMeLaugh
06-03-2007, 19:47
Айде тихо... да ти имах проблема.
При мен работатат е, че или заминава за 2-3 месеца или за години. Има шанс и да не замине уж ама да видим.
А бе гадно...
Разбирам те, ама споко само 1 месец ;)
iohanka_sladuranka
06-03-2007, 19:48
hi all az sam mn mn mn cry :(poneje az si obi4m edno mom4e a toi zzamina za italiq edin mesec predtsvaete si 1 mesec bez da go vijdam kajete ko da napraq za da ne si mislq post za nego ;( :( :( :( :smt012
e nqma na4in da ne misli6 za nego,vse pak si go obi4a6,i moito gadje be6e v italiq za 1 mesec napravo se pobarkah,no vse pak si misleh za tva 4e sled 1 mesec pak 6et si go vidq.imah si mu palno doverie i ne se pritesnqvah ot eventualni izneveri.kogato se varna be6e o6et po mil ot predi.taka 4e prosto se uspokoi skoro pak 6et ste zaedno :)
spokoz bre samo mesec e i az beh v italia za godina i polovina i moeto togavashno gadje vikashe 4e mnogo i e ma4no za mene i nema tarpenie da se pribera a kato si doidoh tq ve4e beshe s drug ne se bezpokoi polojenieto ti e na 6 shtom go obi4ash :) moje i da go do4akash
ох какъв ужасен проблем ... Извинявай обаче доколкото разбрах той заминава еднократно и то само за 1 месец, а това не е чак толкова много време :smt018 .... То по твоята логика аз досега да съм се самоубила при положение, че с моя приятел се налага постоянно да сме така . :smt012 .. хайде вземи се стегни, намери си развлечение, сега е момента да се позабавляваш с приятели и ще видиш че този 1 месец ще мине по-бързо, отколкото предполагаш ...
1 mesec...Awe hora za chovek koito obicha si e mnogo.Razvlichai se povechko vremence s fr.Obajdai mu se...i tn.Uspeh! :wink:
Сигурно ти е много гадно,мила.Но нали ще се върне.Вместо през това време да мислиш за липсата му,гледай да си прекараш перфектно.Ако го познаваш му приготви някаква изненада,та като си дойде да се зарадва.Пращай му смс-чета.Предполагам,че за теб този 1 месец ще е много дълъг,но ако се забавляваш и излизаш така,както когато си е тук ще се мине бързо.
Но вярвай ми,има и по-зле от теб.Аз да се оплаквам ли,че се виждаме през 4 месеца,друг път през 6,друг през 2!?? :cry:
1 mesec...Awe hora za chovek koito obicha si e mnogo.Razvlichai se povechko vremence s fr.Obajdai mu se...i tn.Uspeh! :wink:
А пък аз си мисля, че точно за човек ,който обича наистина МНОГО , 1 месец не е нищо . Гадно е, не отричам , но нали точно в такива моменти се познава истинската любов ...