View Full Version : Хора, какво да правя - двоумя се ???
anonimnoto momi4e
06-03-2007, 19:44
Значи въпросът е такъф - харесвам едно момче, ( та нз тая тема за кво е тука)
Той преди мн ме харесваше, скоро имаше вазимоотношения с една моя да я наречем добра приятелка, сега отново е луднал по мен, но момичето го харесва страшно много, а аз не чак толкова - безразлично ми е, но след като той ме харесва - де да знае човек :) И сега се чудя какво да правя - да нараня него или нея (момичето не е най-добрата фр., но винаги сме били в добри взаимоотношения, не сем се карали) а той едва ли не очаква нещо от мен. Моля ви се, много се чудя какво да направя, че да не нараня никого :roll: ???
И всъщност, ако между тях не бе ставало нищо може би щях да тръгна с него ... Плс, помогнете ми
anonimen alkoholik
06-03-2007, 20:13
Остави го-момчета бол,но приятелите са малко.
Ne ti e Nai-dobra fr takache deistvai!Hvashtai si momcheto i gotovo!Ne pravi greshka az sum q pravila!Nqma smisul nikoi ne ti misli dobroto.Na tvoe mqsto vseki bi go napravil!Uspeh! :-D :wink:
В това положение няма как някой да не се чувства предаден от твоя страна.
Бих те посъветвала да се хванеш с момчето.Сега може да не го харесваш чак толкова,но може да се окаже начало и на една много добра връзка :wink: А и щом момичето не ти е чак толкова добра приятелка,и да ти се сърди и да не...Ще и мине някога :-D Действай спокойно!
dinosaur
06-03-2007, 21:08
Значи въпросът е такъф - харесвам едно момче, ( та нз тая тема за кво е тука)
Той преди мн ме харесваше, скоро имаше вазимоотношения с една моя да я наречем добра приятелка, сега отново е луднал по мен, но момичето го харесва страшно много, а аз не чак толкова - безразлично ми е, но след като той ме харесва - де да знае човек :) И сега се чудя какво да правя - да нараня него или нея (момичето не е най-добрата фр., но винаги сме били в добри взаимоотношения, не сем се карали) а той едва ли не очаква нещо от мен. Моля ви се, много се чудя какво да направя, че да не нараня никого :roll: ???
И всъщност, ако между тях не бе ставало нищо може би щях да тръгна с него ... Плс, помогнете ми
О.о то направо цяла сапунка ;Д Тръгнете всички заедно и всичко ше е ок
asi_basi
06-03-2007, 21:19
Eeee otnovo ape6ka rabota! Ma az go haresvam ma tq pak tva onva... Aideee. Ako go haresva6-OK , no ako ne go haresva6 kvo ? Aide mom4eta bol edeto ve4e ti kazaha!
Не се насилвай,щом не го харесваш,няма смисъл да си губиш времето и да се задоволяваш с безразличие.А относно приятелката ти ,момчето едва ли ще я захаресва повече ако ти го отблъснеш,насила хубост не става,но по добре тя да се занимава с него,щом има някакви симпатии. :)
Ами бих те посъветвала да оставиш момчето, сама казваш, че ти е безразлично. Тогава няма смисъл да нараняваш приятелката си.
Не започвай връзка, ако ти е все едно и така рискуваш приятелството ви.Просто му обясни, че не може да има нищо между вас и това е.
Щом момчето ти е безразлично, защо изобщо се колебаеш?? :-k По-добре не прецаквай приятелката си, момчета има много, но приятелите са малко :wink:
tedinci_
06-04-2007, 12:08
Значи въпросът е такъф - харесвам едно момче
Ти сама си си отговорила,щом го харесваш----->взимаи гооооо!
Първо пишеш , че го харесваш , а после че ти е безразличен ?! Ако го харесваш пробвай с това момче , ако приятелката ти е разбрана ще те разбере. Ако ти е безразличен ще ти омръзне на 1-2 седмица. Първо се изясни какви чувства имаш към него..!
mechtaq_za_teb
06-04-2007, 13:00
Na tvoe mqsto i na men bi mi bilo trudno da resha.Spored men nedei byrza da tragvash s nego,a pyrvo pogovori s neq.Vse pak kazvash 4e ti e priqtelka i znaesh kak bi se po4uvstvala ako tvoq priqtelka tragne s mom4eto,koeto haresvash.
iliqnfenka
06-04-2007, 20:52
след като не го харесваш къф е смисъла?? след време ще пишеш пак и ще питаш как да го разкарам щото ми писна ама без да го нараня.. ем за да няа наранен не се занимааи с него :) едното "той ме харесва" не е достатъчно за да си с някой :)
mi govori purvo s priqtelkata ti...razberi tq kolko go haresva....govori i s nego...i sled tva re6i kfo da pravi6....ako puk tova momi4e mnogo go haresva...a ti kakto vika6 4e ti e bezrazli4no dali 6te si s nego ili ne...kuv e smisula da precakva6 priqtelstvoto s tova momi4e....nz dali ti se e slu4valo ..no e mn gadno da gleda6 kak priqtelkata ti hodi s mom4eto koeto haresva6...pomisli malko za neq....ako govori6 s neq i tq razbere 4e nqma 6ans s nego...4e haresva teb...togva ve4e moje6 da pomisli6 po vuprosa..dali da ne trugne6 s nego #-o
GaNgStAz
06-04-2007, 21:54
Първо пишеш , че го харесваш , а после че ти е безразличен ?! Ако го харесваш пробвай с това момче , ако приятелката ти е разбрана ще те разбере. Ако ти е безразличен ще ти омръзне на 1-2 седмица. Първо се изясни какви чувства имаш към него..!
точно така !
alkobalko
06-05-2007, 04:15
Не рискувай приятелството си заради една може би краткотрайна любов.
mi ako ti e priqtelka makar i ne nai dobra trqa ta razbere p1k i te ne sa zaedno taka 4e ti si s pravoto si p1k i ako toi ta haresva ti kvo si vinovna t1i 4e :smt007 O:)
Дръж си на приятелката...ако не за друго като не го харесваш закво трябва да го мъчиш и момчето / да предположим че хлътне още повече - направо много шит :/ / пък и да си преебаваш взаимотношениятс с девойката -.-