Надуват ли се момчетата когато разберат че едно момиче ги харесва или сваля??? :-D
Ми губи се интерес. Вече е твоя и не я искаш. Тръгваш да търсиш дивото. Е, ако е наистина готина и да е точно това, което искам няма да загубя интерес, ще напрая първата крачка, ама някоя, която е петица по мойта система ко да я прая...
Ти да не би да не губиш интерес някой като е много в нужда и ти се натиска и го виждаш, че всичко ще направи за тебе ? Не го искаш нали ? Няма тръпка ?
victoriq
06-04-2007, 10:52
Ми мн момчета като разберат се надуват...Е има и изключения де...
Эависи от момчето,но в повечето случай эапочват да се покаэват пред момичето....Ноо не важи эа всички момчета.Эависи и от въэрастта.
tedinci_
06-04-2007, 11:50
ДА и коренно променят предишното си отношение към момичето :smt009
blue_magic
06-05-2007, 11:55
Vsqko momche bi se nadulo kato razbere, che nqkoi mu ticha po guza, no si zavisi i ot choveka do golqma stepen.
gPa3HuTeJl
06-05-2007, 13:33
He, prosto my se diga samochystvieto do max stepen i si misli che e mnogo hy'av i ot tam se pochva da se misli za playboy i za jenkar... HXAHxh ima edin smeshnik ot staroto mi daskalo s1shtata istoriq
P.P sorry za kirilicata ama s1m ot dr kompa... xx
аз лично не се надувам защото уважавам чувствата на всеки
Някои да, други не.. :wink:
gabrielka@a
06-05-2007, 16:43
Надуват ли се момчетата когато разберат че едно момиче ги харесва или сваля??? :-D
Като балони се надуват-вятър ги вее на бял кон един вид,защото вече едно момиче ги харесва все пак!!!Кво да се прави-такива са!
em moq slu4ai e to4no tak1v i e adski t1po0o0o ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
Надуват ли се момчетата когато разберат че едно момиче ги харесва или сваля??? :-D da ubedix se ve4e mnogokratno :twisted:
dinosaur
06-05-2007, 20:03
зависи... ама в повечето случаи така става.. :wink:
Ми зависи от момчето, ама повечето да. Се пак дига им се самочувствието това е като ново завоеванеие...
sinful`girl
06-05-2007, 20:35
В повечето случаи се надуват,което не го разбирам честно казано... :smt017