View Full Version : SyvetTt ako moje
Мрази ли сте някого толкова че неможете да му простите? Това да ваш приятел с който да се познавате от 3 годишни и почти да е най-добрият ви приятел. По цял ден да сте били с него на кафета на сам натам и той най-накрая да ви прецака. примерът е все едно да сте му позволили много неща и да има само едно супер важно правило и той да го наруши по най гадния начин.Ако сте мразили кажете как го преодоляхте или какво стана след време. или какво да направя щото с бой май няма да стане
malkoto_sladur4e
06-04-2007, 17:41
Ами аз попринцип много лесно мога да простя ако ми се извинят,но винаги помня какво лошо са ми казали/направили!Нз нз просто не бъди повече фр с него!!!
ne mrazq tova e zaguba na vreme i nervi
Омразата е гадно нещо, с което вредиш само и единствено на себе си.Не знам какво е направил приятеля ти, не искаш да кажеш, но аз мисля, че трябва да му простиш.Все пак за една грешка не си струва да разваляш дългогодишно приятелство.Но все пак твое е решението.
mi nai-dobrata mi priqtelka sled 11 godi6no poznanstvo mi zabi noj v gurba i to zaradi nai-golqmata glypost.Da q mrazq?Ne.TOva bi ozna4avalo,4e imam nqkakvi 4yvstva kum neq.Napulno mi e bezrazli4na.I otdavna i prostih.Prosto ponqkoga mi lipsva,no ne6tata nikoga nqma da sa su6tite.Ve4e izob6to ne se vijdame :|
Ne mislq che e hubavo da mrazish!Smqtam che trabva da go preodoleesh i da prmahnesh ot jivota si tozi priqtel.Po natatuk vnimavai na koi se doverqvash!
blue_magic
06-04-2007, 20:46
nqma smisul da go mrazish, no az lichno kato me precaka edin chovek za men toi ne sushtestvuva veche i kolkoto i dobur priqtel da mi e minavame na "zdr! kak si?" i dotam... vse pak ne bi te precakal ako naistina mu pukashe tolkova mnogo za teb, no nz se... ako durjish na nego i naistina ne mojesh bez nego(taka da se kaje) mu prsoti, makar che nqma smisul, zashoto nqma da ste tolkova blizki za napred.. spored men
GaNgStAz
06-04-2007, 21:04
еми и да му простиш и да не му простиш.. нещата никога няа да са такиа кфито са били преди.. така, че.. според мен ако найстина немоеш без него и ти липсфа.. що да не му простиш.. може да съжаляа за грешката си... но незнам.. немоа ти дам пълен съвет без да знам кфо е станало.. ама мисля, че ш почуфстфаш кфо да напраиш.. успех
miii 4ak da mrazq ne ama nqkoi p1t mn s1m sa iznervqla i d1lgo vreme s1m bila sad ama ina4e posle sa opraihme..
~egoistiC~sister
06-05-2007, 07:59
Изяде боя...и се премести в ддруг град :lol:
_[LiFe-StiLe]_F
06-05-2007, 08:02
убии глупака с мълчание ;) (в твоя случей с презрение) :lol: