View Full Version : Skusan li be6e ili ne????
Благодаря предварително на всички,които ще ми помогнат и отговорят!!!
Ситуацията е следната : с приятелят ми днас правихме секс с презерватив,когато той свърши и извади члена си от презерватива прокапа...решихме,че се е скъсал.Свалихме презерватива и приятелят ми провери обстойно къде е скъсан,завърза го,почна да го стиска,върти и какво ли не,но нищо не изтече повече...Въпросът ми е дали е възможно тази течност,която забелязахме в началото да е от мен и случва ли се това???Или просто дупчицата е била по-нагоре и някак си е изтекло......Прокапа точно на върха....
Цикълът ми беше от 20 до 25 май месец,според изчисленията ми фертилните ми дни бяха от 31 до 3,но това с точност не може да се каже винаги....
Притеснена съм и не знам дали да пия Постинор тъй като той си е на хормонална основа .....
Чакам мнения и съвети
dano ospeq da ti pomogna :D
Ne znam to4no dali moze no nai dobre predi da pie6 prostanol4etata si napravi nqkav test za bremenost da vidi6 dali 6te ot4ete ne6to demek ima 1 ako ne se laza deto o4itat tam ne6to si i mai moze da vidi6 dali ima smisal da se trofi6 :smt017 ina4e spored men nqm nuzda ot pritesneniq tova e 1 kapka i dori da ima ne6to te e izmrqlo :wink: kasmet
naviacha
06-04-2007, 21:00
аз викам да търсите детска количка!
PREDATORA
06-04-2007, 21:06
споко тази течност е била от теб не е била от него няма смисъл да пиеш постинор явно са ти изтинали яичниците и ...има бяла течност спокс ако не те притеснява наи добре генеколог
vasko_222
06-04-2007, 21:49
Само не се шашкай, някой да пише с повече опит ама спед мен щом презерватива е бил здрав, а предполагам щом направо е течало,съмнявам се, според мен по скоро е бил влагалищен сок...
PoLiToOo
06-04-2007, 23:00
ееееее ](*,) ](*,) ](*,) кофтиииии...ем що не го проверихте по обстойно....за да пропуснеш филмирането :-k :-k най-добре иди до аптеката!
да бяхте напълнили презерватива с вода и тогава да го видите дали тече от някъде...пък сега..за да си по-сигурна само постинора...
В края на презерватива (при основата на пениса) някой път може да не се уплътнява мн добре, а и от движенията по време на секс може течността, отделена от теб да влезе там.
Има и друго нещо... Един път като бяхме свършили със секса и легнахме един до друг, ама аз не станах да се измия, а останах с презерватива, лежейки до нея. И по едно време забелязахме да тече от него и то точно сперма. Беше се получило така, защото като ми омекна и презерватива става широк и аз лежа по гръб... И изтече. Не знам при вас точно как се е получило - дали така или пък в момента на ваденето е изтекло... Не знам и дали спермата има как да премине назад... Тогава би било лошо иначе не мисля, че има от какво да се притесняваш
В края на презерватива (при основата на пениса) някой път може да не се уплътнява мн добре, а и от движенията по време на секс може течността, отделена от теб да влезе там.
Има и друго нещо... Един път като бяхме свършили със секса и легнахме един до друг, ама аз не станах да се измия, а останах с презерватива, лежейки до нея. И по едно време забелязахме да тече от него и то точно сперма. Беше се получило така, защото като ми омекна и презерватива става широк и аз лежа по гръб... И изтече. Не знам при вас точно как се е получило - дали така или пък в момента на ваденето е изтекло... Не знам и дали спермата има как да премине назад... Тогава би било лошо иначе не мисля, че има от какво да се притесняваш
В момента,в който започна да свършва приятелят ми извади члена си от мен и досвърши в презерватива,точно когато излезе от мен от върха на кондома прокапа и мисля,че на там разказах историята :arrow: Още не съм пила Постинор минали са около 30 часа от случката и още се замислям дали да не пия , мисля си , че всичко е наред-проверихме 100 пъти.....Само че винаги има един 0,01% дето ще ме гложди 8-[
Много благодаря на всички за отговорите,наистина ми помагате!!!
Еее щом не е свършил дори в теб, а след като го е извадил, това дето е прокапало от презерватива със сигурност си е твое :) Според мен няма от какво да се притесняваш. Изчакай си цикъла или ако все още така те гложди направи тест след седмица. Но аз лично мисля, че няма проблем. Надявам се и да е така. Успех и всичко най-хубаво! :)
П.П и без такива моменти на притеснение за никого, че наистина са неприятни!
malka_sladuranka
06-06-2007, 16:04
Ами по-добре пий хапче, пък другия път бъдете по-наблюдадетлни.
Няма абсолютно никакъв смисъл да си тровиш организма с хормонални препарати. В случая нищо ти няма, презерватива очевидно не е бил скъсан. С приятеля ми сме късали два пъти презерватив (и заради единия пих хапче, де... ама след това станахме много внимателни и проверяваме и втория път го хванахме навреме) и да ти кажа, той се къса, не се перфорира като от игличка... И най-вече, после няма как ако е бил скъсан да не сте го забелязали.
Не е свършвал в теб => няма от какво да се притесняваш.
А теста за бременност не може да се направи преди да бъде изпито хапчето... ще отчете негативно независимо от всичко. той се прави след една седмица.
Сериозно ти казвам, не се шашкай. Нищо ти няма :)
Ако се получи малка дупчица, презервативът ще се цепне като п*тката на 13 годишна циганка, след раждането на първото дете.
Демек или ще видиш голия чеп на приятеля ти, или търсиш часто презерватва в себе си. Може и двете.
=D> Адски много благодарности на всички!Наистина имах нужда от съвети и препоръки!!!
Не пих Постинор, ще изчакам още 4-5 дена и ще си направя тест. :wink: [-o<