View Full Version : А си мислех, че само по филмите...
Приятелят ми преживя тежка раздяла малко преди да се съберем. Ние имахме нещо, още докато ходеше с бившата си и няколко месеца той се луташе между нея и мен. През това време мн ме нарани (или аз сама се напаних), защото го молех да избере, а той все не успяваше (прекалено го обичах, за да се откажа).Развих някакво чувство за малоценност - бидейки второто момиче, започнах да си чувствам съвсем...недостатъчна. Сега сме заедно от доста време, но аз не мога да се отърся от това чувство за непълноценност. Още повече, имам чувството, че той винаги съпоставя това, което изживява с мен, с това, което е преживял преди. Освен това не знам какви са им отношенията - абсолютно никога не споменава да са говорили или да са се виждали, но онзи ден видях в телефона му, че й е звънял. Нищо не попитах, защото в крайна сметка не е длъжен да ми се отчита. И всичко това нямаше да има никакво значение ако оная вечер не се беше случило нещо, дето си мислех, че само в сълзливите филми го има - както бяхме през нощта в леглото и той ме целуваше, прошепна нейното име. Може да изглежда като нещо мн малко, но на мен буквално ми прилоша и ми се сви сърцето. Той се притесни и започна да обяснява, че не може да си обясни как и защо го е казал. Питах го има ли чувства към нея - каза категорично не...казва, че ме обича и аз...аз мисля, че му вярвам, но не мога да се отърся от мисълта за бившата му приятелка. И не мога да приема, че каза името й, докато целуваше мен, и не мога да избягам от всички тези мисли и от несигурността си... :smt009
Този човек ти създава това чувство за малоценност, не ти самата.Не бих била с такъв човек, не държи много-много на теб.
Sladko_Izkushenie
06-05-2007, 06:59
Според мен той много я е обичал и все още не може да свикне с мисълта за раздялата с нея...Може би се опитва дай му малко време...А ако това нещо...продължава просто му кажи това което си написала и тук
em ti sama si go s1zdava6 tva 4uvstvo i ako prod1ljava6 taka vseki 6ta ma4ka...prosto b1di po silna i ne b1di naivna 6ot toi moje da ti kazva edno p1k da e dr..
_[LiFe-StiLe]_F
06-05-2007, 08:12
за да преглъщаш подобни неща явно наистина го обичаш. аз на твое място надали бих успяла да отмина такива "ситуации". самия факт, че той е произнесъл нейното име говори красноречиво, че мисли за нея по един или друг начин. тоест явно аз нямам място в мислите му както тя, явно не заемам това кътче, което би трябвало да е отредено за мен... и бих приключила с тази връзка просто защото няма да съм единствената!
оставям решението на теб
Ако бях на твое масто, щях да го оставя,колкото и да го обичам,защото просто не искам да съм втората жена в живота му.Не знам дали правилно ме разбираш,но просто аз не мога да се съглася с подобни неща.Но все пак решението си е твое..
die_die_my_darling_
06-05-2007, 09:27
урааааа имам си колежкааааа айде дайте съвети
^^puh4e^^
06-05-2007, 10:17
slu6ai macka.....min godina dekemvri skusah s edno mom4e, keto be6e adski skadko i az bqh super hlutnala , no ne kazvam obi4am , zatoto emn silno.....vruzkata ni zapo4na romanti4no i spontanno, i az bqh mn 6tastliva 4e sum s nego :smt007 Re6ih da go poopoznaq i ne se ra4oavah , no ima6e edin problem.....staroto mu gadje.....Znaeh 4e q e obi4al, 4e mn e stradal 4e sa skusali ( tova mu go kazvaha mn strani4ni hora)...az si kazvah "az 6te mu pomogna daq zabravi, nqma da buda kato neq (neinite nedostatuci) i toi 6te se privurje kum men....Turpqh go da mi govori a neq (te sa ot edin klas), i vinagi si zamul4avah, preglu6tah...za6toto toi tvurde6e "tq e mn gotina kato opriqtelka, no za gadje ne stava"Vqrvah mu.....No po edno vreme use6tah 4e toi se otdrupva ot men....togava govorihme i toi kaza 4e ne izpitva ve4e mn silni 4uvstva kum men...skusahme. Sled vreme q vidqh, zapozhnah se s biv6ata mu i s enaloji da budq edna ve4er s neq....Tq be6e moita protivopolojnost....kato po4ne6 ot vun6en vid i stil, prez harakter i izlu4vane ( neinoto be6e zlobno)....6tom go vidqh kak q gleda mi stana qsno....ne q be6e zabravil :smt011 za men ne znaeha i plovinata ot horata, koito znaeha 4e e hodil s neq...i tq ne znae6e.....za go preodolqh i sled izvestno vreme sre6tanah drug....toi be6e prekrasen i nikoga ne spomenava6e staroto si gadje.....no v edin hubav den mi kaza "az ne moga i ne iskam da q zabravq".....vse ppadam na takiva. Moqt suvet kum teb e NE SI ZASLUJAVA.aZ ne bih go ponesla ( da znam 4e toi si misli zadruga, a uj e s men)Znam kolko usiliq upotebih da izmestq "drugata", no samo stradah! Otrupni se ot nego i vij kakvo 6te stane!ako se vurne pri teb zna4i du5rji na teb! No ne s eunijavai, zaradi mom4e i negovite nepreodoleni vruzki !uspeh \:D/
blue_magic
06-05-2007, 10:50
kofti rabota... no moeto mnenie e, che trqbva da go preodoleesh i da produljish napred. Da ne e samo toi :wink: Vse pak ako naistina mnogo go obichash moje bi bi bilo dobre da mu kajesh, tova koeto si napisala tuk i ako ne stane sloji krai na vruzkata vi, zashtoto ne si zaslujava...
С него не се познаваме от вчера - аз знам, че държи на мен...и той не е направил нищо (или поне съзнателно), за да се разделяме. Напротив, аз ще полудея ако се разделим - обичам го безумно много. Уверява ме, че не изпитва нищо към бившата си приятелка и аз мисля, че му вярвам - смятам, че иначе нямаше да бъде с мен...тъй като не се разделиха точно по нейна вина (до колкото аз знам). Показва ми и ми повтаря, че ме обича (нещо, което е нетипично за него - той няма навика постоянно да ми казва, че ме обича - казва го рядко). Но аз не мога да се отърся от мисълта за нея и от факта, че той каза името й...грррррррр...на себе си се ядосвам :smt011
blue_magic
06-05-2007, 11:11
ami dai si malko vreme, dokato go preodoleesh i si povqrvai i ti samata,che toi te obicha, za da ne mu pisne edin den ot tvoeto nedoverie. Uspeh
Явно наистина я е обичал, но явно се опитва да я забрави и да се отдаде на теб. Дай му време това няма да стане от само себе си, но ще стане. Бъди малко по - уверена и му дай времето, което му е нужно мисля че всичко ще потръгне :)
Stiga be, basi izcepkata! :lol: Sorry, ne e tolkoz sme6no, ama... Emi, trqbva da razbere6 verno li nqma ni6to mejdu nego i bv6ata mu...ne pravi ni6to, ma budi na6trek...
izvinqvai no ne shva6ta6 li 4e obi4a neq????????????? ](*,)
Според мен си я обича... , подсъзнателно..