PDA

View Full Version : Дава ми надежди, а после иска да си останем само приятели...

mackata_vd
06-05-2007, 09:22
Здравейте! На скоро ви бях писала за едно момче, с което се запознах докато бях на екскурзия и с което изкараха, че съм спала. Сегашният ми проблем е свързан отново с него. Когато се запознахме ми каза, че си няма приятелка и чак в автобуса на връщане ми сподели, че ме е излагал и че си има приятелка. Аз го питах, защо не ми е казал още от самото начало и той ми каза, че не е искал, за да не го намразя. Решихме да си останем приятели, до деня в който не се видяхме отново. Това беше няколко дни след като се върнахме от екскурзия. Пак си бяхме заедно. И снощи, когато си писахме той ми каза, че е по-добре да си останем само приятели и нищо повече. Аз го приех. Попитах го щом като я обича, защо го е направил това, а той ми отговори: "Не знам". После го питах дали съжалява за това и ми каза, че не съжалява. Познати ми казаха, че приятелката му е 6-ти клас и че е много надута, а аз когато го питах него той ми каза, че е 8-ми, колкото нас. Аз имам баба там от кадето е той и мисля лятото да ходя с една приятелка, която също има баба там. Искам да ви питам, имам ли някакви шансове с него? Да се опитам ли пак да бъда с него? Според вас, харесва ли ме? Като отида там и приятелката му ако също е там как да се държа с нея? Ако се държа зле, той дали ще ме намрази? Просто съм много объркана. Много искам да бъда с него, защото много се привързах към него и вече почнах да го обиквам, въпреки, че го познавам от скоро. Нищо че си има приятелка, но докато бяхме заедно се държеше с мен така все едно си няма. Моля ви дайте ми съвет :( Благодаря ви предварително!

gangbang
06-05-2007, 09:28
Ами бори се и си го спечели. Той ако не иска да е с теб, няма да ти обръща повече внимание, след като иска да сте приятели, явно не си му съвсем безразлична.

die_die_my_darling_
06-05-2007, 09:28
опитай се....когато искаш нещо трябва да се бориш за него :)

06-05-2007, 16:11
До един момент историята ти звучи все едно говориш за мен ... Само дето аз съм доста по - голяма от теб , а ми се случи същото и сега напълно се убеждавам , че "моята любов" е абсолютен детски задник щом като е постъпил като осмокласник ... ( не се обиждай, говоря за него, по начина ти на мислене ми се струва, че ти не влизаш в тази категория ;) ) ... Мога само да ти кажа да оставиш нещата така , защото ако му позволиш , тази случка ще се повтаря многократно.. В смисъл : от време на време ще сте заедно , ще си прекарвате супер като двойка, а след това ще ти каже , че си обича приятелката ... Ти ще го попиташ: "тогава защо го направи ?"
а той винаги ще отговаря : " Не знам " ..... казвам ти го от личен опит, за да не страдаш ..... защото съм го изпитала и след всеки следващт път боли все повече и повече ....

kofti_nick
06-05-2007, 16:18
Дълго и широко #-o