Влез

View Full Version : Pisna mi ot moia klas

rosen
06-05-2007, 11:11
Zdraveite kazvam se rosen i u4a vav sportno u4ili6te .Celia mi klas me diskriminira pisna mi iskam da se samubiq udarat me psuvat me poneje sam po palen (debel) I mi pisna iskam da umara pisna mi ot vsi4ko jiveq na 40 km ot na s i mi e tejko pisna mi .pomognete mi kakvo da napravq .iskam da umra. :smt014 :( :? :oops: :cry: :cry: :cry: :cry: :roll: ](*,)

ThePowerOfLove
06-05-2007, 11:17
Не им давай незаслужено вминание. Това че са тъпи и няма какво да правят си е техен проблем,но те го правят и твой,затова не им го позволявай! Не знам колко ти се подиграват,но щом си в спортно училище явно не си чак толкова зле....! Просто ги зае*и или им отвръщай...нз :-k

gabrielka@a
06-05-2007, 11:21
Самоубийството не е решение на проблема!В някои моменти найстина ни е много тежко,но трябва да се справяме с трудностите!!!Какво от това,че ти се подиграват?Това се преживява!Поговори с учителите и кажи,че те тормозят или незнам.......просто не се самоубивай!

06-05-2007, 11:31
Стига бе тия са простаци и сто процента са момчета повечето.Те са тъпи и то в истината не им обръщай внимание и не влагай много смисъл във това.По добре се стегни и отслабни щом си пълен после забий на някой гаджето и ше видиш дали няма да те уважават даже и за труда който си положил ::: :wink: :P

Kisses_P
06-05-2007, 19:01
Накажи глупака с мълчание.Прави се че не ти пука,не им обръщай внимание.А и запомни че си в училище за да учиш.. свършва и се махаш от там и от тези хора.

RhytmiX
06-05-2007, 19:04
Zdraveite kazvam se rosen i u4a vav sportno u4ili6te .Celia mi klas me diskriminira pisna mi iskam da se samubiq udarat me psuvat me poneje sam po palen (debel) I mi pisna iskam da umara pisna mi ot vsi4ko jiveq na 40 km ot na s i mi e tejko pisna mi .pomognete mi kakvo da napravq .iskam da umra. :smt014 :( :? :oops: :cry: :cry: :cry: :cry: :roll: ](*,)
Nedei 4ove4e :(....da ne ti puka kakvo kazvat..gledai si u4enieto puk te 6te ostanat zad teb kato sa tolkova nahalni....dava6 im IGNORE ;)

Rammstein
06-05-2007, 19:07
Ти си дебел значи... Използвай стрихнин...Приятен път към света,където няма болка.Просто следвай светлината на края на тунела... :twisted:

BlueAvalanche
06-05-2007, 19:10
Абе тия дето те дискриминират са тъпи копелета, не може да се казваш Росен и да не си пич :wink:
И аз съм Росен и съм дебел ( и грозен ! ) , но не ми пука, щом се държат така с теб, значи не заслужават да са ти приятели
Да се самоубиваш ? Глупости!
Кой клас си, къде точно учиш ? Я си кажи скайпа

Rammstein
06-05-2007, 19:14
Ще се образува партия на гнусните дебелаци!Честито ще папкате заедно. А за пича дет иска да се самоубива-стрихнин се продава в аптеките,ако не ти дадат можеш да глътнеш сапун ама е по-мъчително но не се безпокой действа-накрая пукваш,а ако и това не ти харесва обеси се само че със сезал по-бързо те удушава.НАДЯВАМ СЕ ДА СЪМ БИЛ ПОЛЕЗЕН!

BlueAvalanche
06-05-2007, 19:20
Rammstein, ти като гледам нацистче го раздаваш, ама сигурно си от Столипиново или Шекермахала :lol:

Rammstein
06-05-2007, 19:22
Rammstein, ти като гледам нацистче го раздаваш, ама сигурно си от Столипиново или Шекермахала :lol:Каза 13 годишният пикльо.(с наднормено тегло)

Bezrazli4na
06-05-2007, 19:38
Ще се образува партия на гнусните дебелаци!Честито ще папкате заедно. А за пича дет иска да се самоубива-стрихнин се продава в аптеките,ако не ти дадат можеш да глътнеш сапун ама е по-мъчително но не се безпокой действа-накрая пукваш,а ако и това не ти харесва обеси се само че със сезал по-бързо те удушава.НАДЯВАМ СЕ ДА СЪМ БИЛ ПОЛЕЗЕН!
]eBISI MAIKATA !!!!! KOPELE PROMIT MOZYK ZDUHAN AIDE PO baira......[/size] ( koj znae ti kyv si smotanqk )

BlueAvalanche
06-05-2007, 19:40
Rammstein, ти като гледам нацистче го раздаваш, ама сигурно си от Столипиново или Шекермахала :lol:Каза 13 годишният пикльо.(с наднормено тегло)

Ти па кога ме измери, та знаеш, че съм с наднормено тегло бе селтак ? ( а това " каза...." е лаф на първокласниците, но при липсата ти на мозък няма да те критикувам )
Като съм на 13 защо не дойдеш да ме набиеш?

Iv4eTy
06-05-2007, 20:34
Абе я не им обръщай внимание. Пък и самоубийството не е решение. То е бягство от проблемите. Само ще покажеш, че си слаб и че неможеш да се справяш с проблемите.

Rammstein
06-06-2007, 05:35

Ти па кога ме измери, та знаеш, че съм с наднормено тегло бе селтак ? ( а това " каза...." е лаф на първокласниците, но при липсата ти на мозък няма да те критикувам )
Като съм на 13 защо не дойдеш да ме набиеш?Ноо си отворен пред монитора а???Що не ми кажеш откъде си и биенето може да се уреди?Смешник!

AngelOfMercy
06-06-2007, 06:33
братле заеби ги не се занимааи с тях...тва е си пълен не им даа прао да се ебават с теб....тегли им една майна....мен съпер мн ме ебаваха като доидох в софия че говоря на меко.....ама не ми дремеше щото тия които го праят са тъпи комплексари.....ебиги заеби ги не им обръщаи внимание...удрят те...удраи и ти...докажи им че си мн над тях ;) и ше успееш :)) Успех братле ако си от сф имаш нужда от помош звънкай :))

~egoistiC~sister
06-06-2007, 06:46
Или се премести в дръго,или отслабни,или ги пребий,или ги смажи,или седни върху тях или абе да не съм ти психоложката от даскало!? :-s

BlueAvalanche
06-06-2007, 07:33
Междудругото и психоложката от даскалото може да ти помогне

No_way_out
06-06-2007, 13:54
Трогна ме. Сигурно е мъчително. :? Не се предавай само. Имах в 8ми клас съученик, на който всички се подиграваха. Удряха го, обиждаха го, имитираха го превзето, драскаха му дрехите с химикалки, късаха ги, драскаха му учебници и тетрадки... Горкия! На края на 8ми клас нямаше нито една неиздраскана блуза. Беше съсипан и се чудя как издържаше този терор. Но с времето нещата се промениха и сега той е един от най-честните и предани хора, които съм срещала. Затова и е един от най-уважаваните във випуска ми в момента. :wink: Мисълта ми е, че не трябва да ти пука. Не се променяй, но не се мисли за повече от тях също. С времето всичко ще отшуми и, ако не си злопаметен, ще те уважават. Но уважавай първо себе си. Защото уважението е най-важно.

06-06-2007, 17:31
олеле ужъс.Напомни ми за мен преди да почна да пия. :smt010 Е сега ме разревахте направо.На пича ще кажа да не тръгва по моя път,че хич не е добър.И не прави нещо,защото другите го искат.

Poulet
06-06-2007, 17:51

Нацистче,а?Скрий се бе,смешен!Явно не знаеш,че нацистите са избили повече славяни,отколкото евреи,а българите сме славяни!

Минаващ наблизо
06-07-2007, 14:56
Росене, толкова ли няма един човек от класа, който да те уважава? Не мисля, че положението е толкова сериозно, че чак да отлиташ към Рая (опа, грешка, самоубийците отиват в Ада). Както и да е, виж сега, аз бях *донякъде* на твое място преди.. 4 години. Подиграваха ми се, имаха ме за едното нищо, един нещастник ми сряза якето с макетно ножче.. все такива глупости. Поне имаше свестни хора в класа.. та спасих се, де.
Относно твоя проблем.. постарай се в класа да си намериш другар, който малко от малко да се има с "турбо-мега-мощно-изпращялите", които те бият, белким те защитава от тях.. при мен проработи. Но пък е много трудно да се внедриш там, където не те искат.. не знам, може би някой друг ще даде по-добър съвет.

Относно тия, дето се карат тука.. какво си губите времето да се джафкате във форумите, да правите сеир на всички останали.. На големите тежкари се правят всички. Като не можете да се разберете с думи, оставете юмруците да говорят. Ако интелекта ви е толкова малко, само това остава.

lady_bird
06-07-2007, 18:14
mi i na men mi e pisnalo ama kakvo da napravq?! dlujna sum da gi turpq! nai-mn ako me qdosat da stana i vsi4kite da gi naritam edin sled dr! :-D

zloto
06-07-2007, 18:36
Спокойно всичко ще се оправи... ако си 8-ми клас можеш да се преместиш в друго даскало... да не ти казвам мен как са ме тероризирали в старото даскало, въпреки че съм момиче... а сега като се засека с някой от бившите ми съученици осъзнавам колко са тъпи и жалки. И все пак трябва има някой, който не те обижда, нали?

rosen_92a
06-10-2007, 17:51
Ei bokluk koi si t be grozen si kato nasrania hui iska6 li da znae6 4e 6te te ubiq sas soda kaustik be umri debela e maikati mar6a tapa az sazdadoh tazi tema i ti nqma6 pravo na prosta6tina mainata ti kaji ot kade si i da te dovar6a pi4ka ti leline i matere(tova sam az ) pozdrav za Rammstein mai si kompleksar.)))))))))Otnosno problema mi se re6i otslabvam sas vseki den blagodarq na vsi4ki za vsi4ko .Moqt klas se opravi :D :D :D :D :D :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 ve4e mi e ::: ::: [-( [-( :P :P

Presley
06-10-2007, 18:06
Ами имай малко самочувствие.Ако го нямаш трудно ще го придоблиеш ,но все пак опитай.Не им поэволявай да те обиждат,покажи им че и ти си човек,не ти е приятно и няма да поэволиш да те правят на нещо..!А и лтв най-важното-отслабни.Ако отслабнеш може би отношението им ще се промени.А и сега идва лято,няма да сте на даскало-идеалният момент эа промяна...има много време до догодина!Мотивация и воля-това ти трябва!Мисли эа крайният реэултат .....