PDA

View Full Version : Provalen zhivot

water
06-05-2007, 12:05
Hora tolkova sam otchaqn che nqmam dumi.Pisna mi veche ot nqkoi hora ot moq klas.Da vikat 4e mi ima ne6to s mozaka .No za kvo kazvat tova.
Primerno kato 4uq nqkoq qka pesen{rap}pochvam da rapiram no za tva li da sam lud.Po4ti prez cqloto vreme si stoq i mal4a kat pukal,na nikoi ni6to ne pravq.Pak i zardi tqh mnogo lo6i ne6ta mi se slu4vat.Napravi tva naprai onova i zardi tva mnoo sa mi se karali gospozhite.Nqmam mnogo priqteli.Naprao ne znam dali ima smisal da zhiveq.Na koi li mu trqbvam.

06-05-2007, 12:21
Може ли само да ми кажеш кой клас си? 8-[

DeXtRoFeR
06-05-2007, 12:33
Пич найстина много кофти :(
Смисъл да живееш определено има !!!
За това че нямаш много приятели...не са ти нужни много за да се чувстваш добре.Може да имаш 5 приятела,обаче даса в истинския смисъл на думата приятел.
Препоръчвам ти да не мълчиш като ,,пукал'' и вземи малко се стегни,бъди по-отворен и недей прави к'вото ти казват !!!

06-05-2007, 12:46
Ее, недей прави драми. Разбирам,че ти е кофти,но орпеделено има по-лоши неща от тези. Отпусни се и забрави глупостите. Карай я по-непукистично,пък да видим колко ще е ''провален живота ти''. Мисля,че всичко отминава.

water
06-05-2007, 12:57
7 klas sam

06-05-2007, 13:12
Ей, стегни се
най-лошо е да правиш каквото ти казват- няма нито да те уважават, нито да те приемат- ставаш смешен и жалък.
а и щом си 7 клас- скоро ще си смениш класа и си направи изводи от сегашното положение. някои неща си зависят от теб- никой не обича хората без мнение
успех