PDA

View Full Version : Един проблем на едно мом4е

--------------
06-05-2007, 12:36
Викам си преди като отварях сайта и си мислих че тука има момчета и момичета които праскат чекии под одеалото в чест на лиубомотот момиче ама се оказа че не е точно така.Сега и на мене ми се наложи да пиша.Както и да е.На 19 Декември срепнах едно момиче което направо ми взе акъла.Много ми хареса още от самото на4ало.Като приятелка беше супер мн се сближихме с нея.Но аз още от самото начало нз кво да правя защото си мислих че това е една от мойте прищявки и не исках да си рискувам приятелството с нея само за 2 дена кеф с едно красиво момиче каквото е тя.Невероятна е мн я обичам.И реших 4е не е само пърче месо с което да се забавлявам и че бих искал да имам нещо дълеч повече с нея.Постоянно имаше някакви искри между нас и аз се реших да говоря с нея и тогава дойде и моят проблем тя ми каза цитирам "Еми какво да ти кажа в последно време мн се сближих с теб и си мисля от това което съм се убедила за себе си че няма да стане нищо а аз не искам да те губя като приятел,защото ти си единственото момче с което мога да се забавлявам за плача ти си птосто мечта за 1 момиче и се притиснявам да не те загубя " при което на мене много гадно ми стана сичко стана с главата надолу.Затова искам съвет от вас какво да правя.Вече съм решил,че ще се боря за нея имам кораж имам всичко и се моля вие само да ми подскажете по някакъв начин как ще стане това.Какво бихте направили ако сте в моята ситуация?Четох много такива теми но си мисля че нямам нужда нито от уроци за дон жуан трябва ми нещо за слу4ая и ви моля да ми помогнете.Благодаря предварително :)

HYPE
06-05-2007, 12:45
е как какво да правиш бе ?! тая ти е казала че те иска само за приятел, и че няма да стане работата, ти кво искаш да стане ?!

Остави я и си намери друга, не позволявай чувствата ти да ти съсипят психиката

_[LiFe-StiLe]_F
06-05-2007, 12:52
тя е казала, че не иска да загуби приятелстово ти, не че не те харесва :wink: това е достатъчен повод да не губиш кураж.
бъди до нея тогава когато тя има нужда, показвай й подкрепата и обичта си, нека разбере, че може да се опре на рамото ти винаги щом има нужда. надявам се, че постепенно предрасъдъците й ще изчезнат

oziato
06-05-2007, 13:21
трябва да си напулно сигурен че би направил вс за нея.ако е так и кажи какво чувстваш и че каквото и да стоне ти ще си до нея.

06-05-2007, 13:35
Zdravei pi4,naistina e mnogo gadno tova koeto ti se e slu4ila.Po tova koeto si napisal si le4i 4e naistina stra6no mnogo si hlatnal po neq,mislq 4e vsi4ko 6te si doide po mqstoto kato i obqsni6 po podrobno za kakvo stava vapros i kolko mnogo si vluben v neq,az te potrepqm i na men li4no mnogo mi haresva tova 4e iska6 da se bori6 za neq.BORI SE ZA MACKATA I NE SE PREDAVAI,POZDRAVLENIQ I KASMET =D> =D> =D> =D> :D :D :D

lovers
06-05-2007, 13:39
Защо да не стане...Възможно е!В една стабилна връзка доверието е много важно а вие си го имате!Поговори с нея кажи и ако го чувстваш че никога няма да я оставиш а и да скъсате вие може да бъдете пак приятели.Определено не си и безразличен!

AleX`
06-05-2007, 14:59
Другия път да знаеш да не го мислиш-парче месо ли е какво е ? Имаш желание да си с нея-не се двоуми другия път, ами нападай ! Следващата!

MiMiLoTaAaA
06-05-2007, 15:14
Az s1m bila v absoliutno s16tata situaciq i toi mn iska6e da sme zaedno no az reagirah kato priqtelkata ti . A sled vreme az ujasno mn go jelaeh tova mom4e no ve4e toi nesika6e da sme zaedno . Za tova b1di po nastoqtelen i moje bi 6te ima rezultat . A zapomni ot men , 4e priqtelstvo m/u momi4e i mom4e nqma pove4e ot sigorna s1m 4e i tq ima 4ustva k1m teb no qvno ne sa tolkova silni kolkoto tvoite :) I pak ti akzvam b1di nastoqtelen s16to taka ti pojelavam USPEH :) dano vsi4ko da se naredi kakto iska6 :P :)

fantasigirl
06-05-2007, 15:14
Ot tova,koeto ti e kazala e qsno,4e za momenta ne te haresva i iska da ste samo priqteli.No sled kato ti se re6il das e bori6 za neq trqbva da uvaji6 re6enieto i.Druj se s neq taka,kakto si se urjal do sega,budi mil i vnimatelen.Bori se za neq s vsqkakvi sredstva i dano uspee6.Kusmet!!! :)

koalka
06-05-2007, 15:32
Не мисля, че нещо можеш да направиш.Казала ти го е заобиколно, че не харесва като нещо повече от приятел.Иначе не мисля, че щеше да откаже да сте нещо повече.А и дори и да сте заедно, ти няма да изгубиш приятелството й.

06-05-2007, 20:22
Викам си преди като отварях сайта и си мислих че тука има момчета и момичета които праскат чекии под одеалото в чест на лиубомотот момиче ама се оказа че не е точно така.Сега и на мене ми се наложи да пиша.Както и да е.На 19 Декември срепнах едно момиче което направо ми взе акъла.Много ми хареса още от самото на4ало.Като приятелка беше супер мн се сближихме с нея.Но аз още от самото начало нз кво да правя защото си мислих че това е една от мойте прищявки и не исках да си рискувам приятелството с нея само за 2 дена кеф с едно красиво момиче каквото е тя.Невероятна е мн я обичам.И реших 4е не е само пърче месо с което да се забавлявам и че бих искал да имам нещо дълеч повече с нея.Постоянно имаше някакви искри между нас и аз се реших да говоря с нея и тогава дойде и моят проблем тя ми каза цитирам "Еми какво да ти кажа в последно време мн се сближих с теб и си мисля от това което съм се убедила за себе си че няма да стане нищо а аз не искам да те губя като приятел,защото ти си единственото момче с което мога да се забавлявам за плача ти си птосто мечта за 1 момиче и се притиснявам да не те загубя " при което на мене много гадно ми стана сичко стана с главата надолу.Затова искам съвет от вас какво да правя.Вече съм решил,че ще се боря за нея имам кораж имам всичко и се моля вие само да ми подскажете по някакъв начин как ще стане това.Какво бихте направили ако сте в моята ситуация?Четох много такива теми но си мисля че нямам нужда нито от уроци за дон жуан трябва ми нещо за слу4ая и ви моля да ми помогнете.Благодаря предварително :)

hahah mai si nqma6 vsi4ko 6tom pita6,lipsva ti 4ast ot mozuka...