Влез

View Full Version : BaShTa Mi Me VbEsI

nashtyyy sladkyyy
06-05-2007, 14:22
Neska beshta mi mn me vbesi.Sutrinta si bqh olqkla edni kusi gashtichki.I tukmo se bqh prigotvila da trugna za daskalo kogato toi mi se razvika zaradi gashtichkite.Vikashe kak moje da slojish tezi gashti,nqmash li drugi drehi,ne ti razreshavam da otidesh s tqh na daskalo i sqkvi takiva :smt013 .Az mu napravih napuk i otidoh.Vse pak uchilishteto ne e nqkoi manastir i az ne sum monahinq che da hodq opasana kato bahur.Na vas vashte kazvat li vi kak da se oblichate?Shte mi e interesno da chuq!

06-05-2007, 14:51
aha...i to neprekasnoto....da ne se obli4am v 4erno,da ne se grimiram tolkova....ediniq pat predi dosta vreme..be6e toplo vremeto i takmo mislih da ida s poli4ka na daskalo...i kvo?maika mi mi se razvika..bila mn kasa,nz si kvo o6te....no kvo mi puka?jivota si e moi se pak..6te si se obli4am kakto iskam! :mrgreen:

Disrespect
06-05-2007, 15:04
Neska beshta mi mn me vbesi.Sutrinta si bqh olqkla edni kusi gashtichki.I tukmo se bqh prigotvila da trugna za daskalo kogato toi mi se razvika zaradi gashtichkite.Vikashe kak moje da slojish tezi gashti,nqmash li drugi drehi,ne ti razreshavam da otidesh s tqh na daskalo i sqkvi takiva :smt013 .Az mu napravih napuk i otidoh.Vse pak uchilishteto ne e nqkoi manastir i az ne sum monahinq che da hodq opasana kato bahur.Na vas vashte kazvat li vi kak da se oblichate?Shte mi e interesno da chuq!

баща ти не иска да ходиш с надпис "курва" на челото

Seducti0n
06-05-2007, 15:56
Здравей,принципно погледнато училището е не само мястото,където получаваш нови знания,но и институция.Поради този факт не може да ходиш с прекалено разголени дрехи.Има достатъчно други места и поводи при които можеш да облечеш желаното от теб облекло.Много момичета се стремят да ходят на училище с колкото се може по-малко плат по тях за да привлекат вниманието на момчетата.Аз лично нямам проблеми с наще относно облеклото ми за у-ще,тъй като се съобразявам с това,че не съм на дискотека или на плаж,а в учебна обстановка.Добрата етикеция при облеклото е признак на какво ниво е личното възпиание на даден човек.Родителите ти мислят само доброто и не мисля,че това,че те ограничват с мнението си е условие да негодуваш.

Sam90
06-05-2007, 16:07
ми права си! На 16 години си дост голяма да се обличаш както си искаш... ако е искал да те учи на нещо е минало времето - сега да си трае :lol:

Jamalska
06-05-2007, 17:12
И все пак по-добре остави всичко по-близо до задника от колкото до колената за останалите 18 часа от денонищието когато не си на училище:)

RoyTheReaper
06-05-2007, 18:46
Колкото и гола да ходи на училище, важното е да се възползва от основната му мисия и да получава знания. Това не зависи от облеклото й. На вас като не ви харесва да се разсъбличате, никой не ви кара. Но да внушавате на ДРУГ, че не било морално, не било етично, че било курвенско, в 21 век е просто нелепо. Всеки да си ходи както си иска.

Iv4eTy
06-05-2007, 21:11
Нормално е все пак родител. Въпреки че според мен може просто да ти даде съвет или просто мнение, а не да ти забранява. Вече си на достатъчно години да можеш да прецениш сама. Ама нали знаеш за родителите винаги ще сме деца.

Jeuelle
06-05-2007, 21:42
Много добре е направил баща ти като не ти е разрешил да отидеш така на училище (въпреки че ти не си го послушала).
Не е нормално да се ходи на училище в неприличен вид - показва ОГРОМНО неуважение първо към самото училище (като институция) и към учителите.
Можеш да ходиш с къси панталонки на дискотека или на кафе но не и на такова уваажавано място - не ти прилича просто.
Боже , моля се да въведат униформи навсякъде.......... [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<

asi_basi
06-05-2007, 22:00

баща ти не иска да ходиш с надпис "курва" на челото

Точно! Това е причината заради която баща ти постапва така...Той си мисли че е прав а ти си мислиш че е старомоден и иска да те праи монахиня :-D . Споко имала съм подобни ситуации, но и точно обратните, майка ми понякога вика "Защо все тези данки слагаш или тези панталони, сложи поличка днес " ..... аууу полудявам, неможе ли сама да реша кво да обличам ? :smt012 Абе споко, обличай квото искаш и готово;)/

hip Hop Mace
06-05-2007, 22:25
По принцип не ми правят проблем,особенно тати,но маика ми се случва да ми изгледа деколтето и да направи някфа физиономия но знае че дори да ми каже нещо няма да я послушам за това си мълчи :D

Не е важно с какво си облечен на училище,нито пък колко ти е голямо деколтето,или пък колко обици имаш или дали пушиш.....важното е дали учиш,аз не отивам там за да показвам уважение а малко или много да уча.

BlueAvalanche
06-06-2007, 05:30
Нашите не ми казват нищо за обличането, защото съм момче и не се обличам шантаво

malko mace
06-06-2007, 09:15
Na men roditelite mi sa mi kazali,che do 18(zabelejete 18,ne 16)godini sam tiahna sobstvenost,niamam pravo na lichno prostranstvo,te triabva da kontrolirat vsiaka moia postapka!Ne sam bila otdelna lichnost...Opitah se da im kaja,che dori dete v detskata e lichnost,ama te ne vdiavat... :? Posledniat pat,kogato mi kazaha tova(po-skoro mayka mi mi go kaza),be kogato poluchih SMS ot edna fr. i saotvetno vednaga me zarazpitva ot kogo e SMS-at,kakvo piche i t.n.!Pri koeto az otkazah da kaja,ne poneje beche strogo sekretno,ami prosto iako se izdraznih!Posledva vikane i sardene ot strana na isterichnata mi roditelka zachto ne y kazvam... :shock: Ujas,tia jivee chrez men,prosto zaduchavachto! :(Chtiala sam da pravia kakvoto iskam,kogato izkarvam svoi pari i jiveia v sobstveno jilichte,a taka kato gledam,may niama da e skoro... :lol:

~egoistiC~sister
06-06-2007, 09:20
А напук на него що не отиде по прашки и сутиен?! :-s Нормално е да ти се кара...

naia
06-06-2007, 10:41
obli4am kakvoto si iskam i ne mi zabraniavat da si traiat ne hoda nito mn razgoleno nito mn oble4eno na u4ili6te suvsem normalno

mysi
06-06-2007, 10:43
ПОпринцип има един етикет,който казва че в някаква подобна институция трябва Да се спазват едни неписани закони. В бифшото ми даскало, като видеха с някви огромни обеци ги взимаха :lol: Не протсто трябва да имаме някаква мярка [-X