View Full Version : какво да направя...помогнете ми
tujnoto_f
06-05-2007, 15:53
Харесвам едно момче спр мн, но не знам дали е искрено към мен...всъщност в началото като се запознахме той ми звънеше да се чуваме.Днес ходихме на кафе...но той през цялото време ми говори за едни две други момичета...особено за едната била "мис българия" и такива глупости.Между другото той никога не ми го е казва, че ме харесва и нещо такова,но неговия приятел ми го каза.Какво да направя за да се разкрие, ако наистина има такива чувства?помогнете ми плс !!!
Uptown_soldier
06-05-2007, 15:58
Харесвам едно момче спр мн, но не знам дали е искрено към мен...всъщност в началото като се запознахме той ми звънеше да се чуваме.Днес ходихме на кафе...но той през цялото време ми говори за едни две други момичета...особено за едната била "мис българия" и такива глупости.Между другото той никога не ми го е казва, че ме харесва и нещо такова,но неговия приятел ми го каза.Какво да направя за да се разкрие, ако наистина има такива чувства?помогнете ми плс !!!
Може би нз, за какво да говори. Задавай му въпроси за всичко, което те вълнува или говорете за теми, на които имате общ език. Той ще се отпусне и ще разкрие чувствата си. Успех!
nai-vajnoto e da ne se samoizmu4va6. smisal az sum v podobna situaciq i moga da ti kaja 4e ne razqjda otvutre vs put kogato si pomislq 4e moje da me luje i 4e ne me heresva naistina. ne si misli tolkova i ostavi ne6tata da se razvivat spokoino. z oba4e ednovremenno s tova deistvai-izlizaite, flirtuvaite, namekni mu ne6to i vij kak 6e raegira