Влез

View Full Version : Не ми се иска да го пускам

cskagirl
06-05-2007, 16:14
След месец приятеля ми заминава за малко за Англия, а след края на лятото,т.е. октомври за постоянно да учи там. Не искам да се разделяме, но дали няма да си намери друга? И ми е много гадно.

kofti_nick
06-05-2007, 16:16
От де да знам дали ще си намери друга , да не съм Нострадамус :lol: :lol: :lol:

06-05-2007, 17:07
6te si nameri spoko i moia si nameri , 6te 4uka nqkoia dryga ne go misli taka 4e si nameri eba4 i ti

loving_you_
06-05-2007, 17:13
Според мен ако си имате доверие и наистина се обичате няма приина да се притесняваш :) Все пак разстоянието не значи, че непременно трябва да се разделите. Има хиляди хора, които имат такива връзки и въпреки това са много щастливи заедно :)

Jeuelle
06-05-2007, 17:48
Според мен ако си имате доверие и наистина се обичате няма приина да се притесняваш :) Все пак разстоянието не значи, че непременно трябва да се разделите. Има хиляди хора, които имат такива връзки и въпреки това са много щастливи заедно :)

Приятелят и е МЪЖ преди всичко!!!!!!

cskagirl , намери си някой и го забрави това момче , бъди сигурна че няма да ти е верен,нема какво да се лъжем.

malkoto_sladur4e
06-05-2007, 18:44
Моя днес замина за морето :smt010 :smt010 :smt010 Не мога да свикна с мисълта,не мога да дишам,задушавам се при мисълта,че е далеч! :smt010 :smt010 Но той днеска ми се обади 100 пъти и видях,че и той не може без мен и че много му липсвам! :smt010 :smt010 Искам при него бе Господи ! :smt010 :smt010 :smt010 Нз как ще издържа без него толкова време :( :(

fillis
06-05-2007, 18:48
mi macka 6tom ot sega ve4e si misli6 4e 6te si hwane nqkoq druga zna4i ne6to ne e stabilno v va6ata vrazka ili tam kwoto e po dobre si izgladete vzaimootno6eniqta i posle ve4e misli dali si s nego ili ne sve pak nema kak da o zadarji6 6tom 6te u4i v Angliq

lovers
06-05-2007, 19:26
Ако наистина те обича няма да го направи!Но все пак е мъж!Има си нуждите!Такаче ако чувстваш че те обича няма смисъл да се тревожиш! :wink:

PLAMENKO
06-05-2007, 20:00
ако си хване друга , начи всичко е било лъжа , по-добре късно отклкото никога..

Iv4eTy
06-05-2007, 20:25
Ако се обичате и си вярвате може и да продължи връзката ви. Но все пак това са хиляди километри а и щом ще учи там... Просто ще ви е много трудно.

Котарана
06-05-2007, 20:39
Тази връзка няма бъдеще според мен.По-добре я прекрати за не се терзаеш напразно.И ако си мислиш, че няма да си намери друга се лъжеш.

vivian
06-05-2007, 22:37
ako liubovta vi e istinska vsi4ko 6te e nared.mn trudno se poddarja takava vrazka,no mn hora uspqvat.
gadjeto ti moje da e mom4e,no ako istinski darji na teb i vrazkata vi ne e prosto ei taka tr da se borite...

love_girls
06-06-2007, 04:49
Далече от очите далече от сърцето.
Има си и изключения, но сме прекалено млади за да си ги позволяваме.
Виж ако сте тръгнали да се жените е добре за семейството мъжът ти да има образования!
(ей днеска съм много директен, като действителността съм !)

AngelOfMercy
06-06-2007, 05:36
НОрмално е да си намери др там :) независимо колко те обича мъжете имат нужда да крушкат(е не сички) но секс да не праи няма да издаржи :) а тва си е вид изневяра така че......няма кфо да направиш осфен да чакаш туковиш не е направил ништо!!

_[LiFe-StiLe]_F
06-06-2007, 06:42
връзки от растояние се поддържат изключително трудно, не че не знам такива случай на успели хора, но все пак те се броят основно на пръстите на едната ми ръка. не искам да те отчайвам, но е напълно възможно както той там да се влюби в някой, така и ти тук да направиш същото ;) защото никога не знаеш какво ще ти предложи живота. пък и предполагам, че на години не си много голяма, че да го чакаш със по-сериозни намерения

06-06-2007, 12:00
Az na tvoe mqsto shte prekratq tazi vruzka.. vse pak toi shte uchi tam. Bi vi bilo mnogo trudno, ako produljite. Rano ili kusno razstoqnieto shte si kaje dumata i vseki (ili pone ediniq) shte si nameri drug/druga... e, razbira se, tova si e moe mnenie...

^^puh4e^^
06-06-2007, 12:58
Kogato go izpra6ta6 na leti6teto mu kaji 4e vinagi 6te go obi4a6 i 4e toi zna4i mn za teb.Celuni go i mu pojelai uspeh vuv VSI4KO ! Kogato se pribere6 se napla4i dobre......posle za da ti e po leko se 4iute nqkolko puti, no prez tova ti se opitai da go izkara6 ot suznanieto si , i da ne tuguva6 po vruzkata si. Da se radva6 na vsi4ko, koeto ste izjiveli zaedno....V edin moment 6te se poqvi drug \:D/

Kerana_F
06-06-2007, 14:48
Spored men ne go misli mn mn rastoianieto razdelia xorata!PRIEMIGO! :smt018

victoriq
06-06-2007, 15:34
Да,спокойно!Може като се върне да сте по-щастливи от всякога!

koalka
06-06-2007, 15:35
Не съм имала подобна връзка, кой знае какъв съвет не мога да ти дам, но все пак си имам мнение.
Там не знам колко време ще учи, но щом е за постоянно предполагам няколко годинки, в които ще се виждате изклюмчително рядко.Не знам дали си струва, не си казала нищо за чувствата ти.Ако го обичаш-би трябвало да не искаш да си с друг и да го чакаш, но ако не го-най-вероятно нещата ще приключат скоро.
Все пак и на двамата това ще ви писне, толкова време без да се виждате.Малко хора издържат на това, наистина малко.

iliqnfenka
06-06-2007, 15:39
Еми след като ще заминава за постоянно да учи там нормално е да си намери, а и има ли значение така или иначе трябва да скъсате след като няма да е при теб.. няма да има успех връзката ви ако той учи там и само си чатите..

Soy_tu_mujer
06-06-2007, 19:23
Spokoino. Znaesh li, ponqkoga da se razdelite edin ot drug za izvestno vreme e dori polezno za vruzkata vi (ako e dulga).dobre e za edna vruzka da si polipsvate malko. Ako naistina te obicha nqma da nameri druga,nqma i da tursi. Budi sigurna. Spokoino:)

Chikiponita
06-06-2007, 21:35
След месец приятеля ми заминава за малко за Англия, а след края на лятото,т.е. октомври за постоянно да учи там. Не искам да се разделяме, но дали няма да си намери друга? И ми е много гадно.
Не искам да те обезкуражавам,но...мисля,че няма да имате бъдеще повече заедно,ОСВЕН ако не ходиш най-малко 1 път в месеца при него или той при теб,но мисля,че финансово няма да го издържите...А другия вариант е,и ти да отидеш да учиш там ;)

06-06-2007, 21:42
Да, гадно е.. ама в на4алото.

На мен ми се слу4и преди 7 години, и сега любовта ни е по- силна от всякога, въпреки 4е през това време сме били заедно само 29 дни...
и въпреки няколкото глупости и грешки които и двамата направихме междувременно в опит да залъжем сърцата си със заместител(к)и на Любовта, и двамата осъзнахме какво сме един за друг, простиме си и макар да не сме официално женени сме нещо пове4е- обре4ени сме един на друг
Въпрос на Избор.. и на вкус.

MoHuTo
06-06-2007, 22:54
Ами връзката ви ще бъде по-трудна за поддържане, все пак ще ви делят километри, но ако наистина се обичате, не виждам нищо лошо да я продължите..но все пак бъди наясно, че той е мъж и лесно може да му се прииска нещо друго..чуждо.. :smt011