View Full Version : promeni li se 4oveka do vas?
^obarkanata^
06-05-2007, 17:15
:? sledkato tragnete s edin 4ovek,toi promenq li si na4ina na darjanie i mislene sprqmo vas? no tva sled meseci,vrazka :( mn einteresno kak tozi 4ovek kazva obi4am te, a vsa6nost se e promenil mn??
Това, че е минало доста време от както сте заедно в никакъв случай не означава, че не те обича вече о.0
Преди малко писах в темата за "първата ни любов".
Вече мина доста време, а аз все още си я обичам и и мисля доброто, въпреки, че не сме заендо.
Не си мисли, че с времето хората се отдалечават един от друг ;-)
Не, те просто поемат по различни посоки ;-)
Но... душевната връзка, добрите чувства, красотата на човешкото съзнание - всичко зависи от теб, дали ще е вечно.
Не си е променил и не искам да се променя.А и толкова бързо-веднага след като сте тръгнали човек не се променя.
mdam.. sluchvalo mi se i tova s edin ot vsi4kite mi bivshi :-D s te4enie na vremeto adski mn se promeni..po4ti nishto ne ostana ot miloto mom4e s koeto bqx purvite meseci.. zatova i otdavna ne sum s nego de :twisted:
tedinkata_
06-05-2007, 18:27
mdam.. sluchvalo mi se i tova s edin ot vsi4kite mi bivshi :-D s te4enie na vremeto adski mn se promeni..po4ti nishto ne ostana ot miloto mom4e s koeto bqx purvite meseci.. zatova i otdavna ne sum s nego de :twisted: tova bqx az :!:
CuRly_Doll
06-05-2007, 19:06
emi toi ne se promeni mn,oba4e otkrivam golqma promqna v men.......
tva 4e se e promenil ne ozna4ava 4e ne me obi4a ili 4e az ne go obi4am.... :wink:
krem4et0
06-05-2007, 19:15
Първо на първо чух обичам те от неговите уста след 2 години и 3 месеца връзка и сега половин година по-късно съвсем не звучи изтъркано или тривиално. А човек в определена компания или среда се променя. да той се прамени, както и аз. мисля, че към по-добро. не, че беше лош-просто по-голям егоист, по-саможив и по-необщителен. Аз също се отпуснах, опитвам се да сдържам нервите си, разхубавих се(колко съм скромна), имам покрай него друго виждане за живота(по-позитивно) и съм вече жена. няма начин 1 човек малко или много да не ти влияе. нормално е!
malkoto_sladur4e
06-05-2007, 19:30
Ами моя приятел за година и половина се променя положително за щастие! :roll:
_[LiFe-StiLe]_F
06-05-2007, 19:35
определено се промени - и като начин на мислене, и като поведение и то всичко заради мен :roll:
Различно...Някой се променят за добро други за лошо...При всеки различно но промяна винаги има независимо каква!