PDA

View Full Version : iskam malko spokoistvie :@

;{{
06-05-2007, 18:52
Zdrasti na vs.Imam problem.Nai-dobriq mi priqtel ne me ostavq namira.To ne bqha nameci,obajdaniq..nqkakvi si sreshti,4e i naskoro napravo mi kaza 4e ima 4ustva kam mene. #-o E dobre de...i az kazvam NE i toi ne razbira.Govorq s nego,no ne,nqma rezultat.Veche po4nah da se opitvam da se otdrypvam ot nego,no toi pak me tarsi.
4ak vzeh da se izumqvam.Ne iskam da spirame da izlizame,no tova me shashna.Kak da mu kaja 4e nqma da se polu4i?Prosto mi e super iznerveno naposledak :cry: I sega i tova mi e na glavata.Ujas

be3by
06-05-2007, 19:03
mii kaji mu po nqk1v na4in 4e si iznervena i prosto si v moment koito ne ti sa zanimavaa..az pone tva kato go kaja i vinagi sa s1obrazqvat :)

desperate
06-05-2007, 19:07
Явно бая е хлътнал по тебе...но все пак ти си направила това което трябва а именно ,че си му казала директно НЕ! Той ако е човек ще разбере от дума също и ако наистина ти е приятел...но наистина пък човек като има чувства към някого... се опитва да го спечели.Измисли и друг начин да му кажеш че няма начин да е с теб. :?

GaNgStAz
06-05-2007, 19:07
е тфа е кофти майна.. начи викаш, че си му обяснила и той пак.. ужас :smt017 може би ако му го обясниш пак ама по настойчиво.. или с по крайни думи ше те разбере.. успех..

LuDa_FeNkA
06-05-2007, 19:14
hah:) nai dobriq ti priqtel?Ako toi ti beshe priqtel.. i to nai dobyr... nqmashe da te tyrsi za takiva neshta...no kakto i da e .. spored men sednete i pogovorete..veroqtno shtom go imash za nai dobyr priqtel bi sledvalo da te razbere.. :smt011

experiment_m
06-05-2007, 19:28
Обясни му, че не изпитваш никакви други чувства към него освен приятелски и че ако не престане и те ще изчезнат и ще спреш да се занимаваш с него. Само да не съжаляваш после. :D

Iv4eTy
06-05-2007, 20:21
Еми знам как се чувстваш, много е гадно така. Хем знае че няма да стане хем просължава...
А пък ти му кажи, че го приемаш само като приятел. И ако това не стане, просто му кажи че няма какво да стане м/у вас или приятели или нищо. Знам как се чувстваш и в един момент ще ти писне и тогава...няма да искаш дори да го виждаш!

lovers
06-05-2007, 20:30
Кажи му че го обичаш но като брат!Обясни му че искаш да си останете просто приятели!

bungle
06-05-2007, 20:35
И аз искам спокойствие.

Затова човек трябва да се презастрахова. Още преди да се задълбочат взаимоотношенията, казваш, че щом някой ти е приятел, си остава приятел и точка. Подрязваш му крилцата и после си знае да те не закача.

_[LiFe-StiLe]_F
06-06-2007, 07:05
така става като се сближавате с момчета :? да не би да кажеш сега, че не си го очаквала точно от него :-s всички така казват, дори и аз го казвах преди! но накрая винаги се получава така, че има определени симпатии поне от едната страна и това обърква всичко, особено ако другия не споделя тези симпатии