View Full Version : Немога да измисля..
Ами положението е следното - имам си приятелка от около 5 месеца и много я харесвам, но има един проблем - не ми пуска.. Тя е на 17 и според мен не е нормално да ми не пуска, и така или иначе карам на ръчна... НО сега ще ходя на лагер без нея и много се двоумя дали да не правя секс на лагера с някое от момичетата или да и остана верен, въпреки че няма начин тя да разбере, че съм правил секс на лагера :?
Seducti0n
06-05-2007, 20:00
Здравей.Това че приятелкта ти е на 17,не означава непремено,че трябва да води полов живот.Това дали да правиш секс на лагера е изцяло твое решение.Това,че приятелката ти няма да разбере за забежката,не означава,че не си изневерил.Ако наистина,я обичаше,щеше да я чакаш,колкото време и е нужно,а не да търсиш алтернативи решения,когато ти се отдаде възможност-в случая предстоящия лагер.Както ти казах,вече прави,каквото искаш,но ако наистина държиш на момичето по-добре недей. :wink:
experiment_m
06-05-2007, 20:13
Няма определена възраст за почване на полов живот. Ако тя не е сигурна, че е готова ще ти се наложи да почакаш. А ако си решил да изневеряваш, то си е лично твоя работа.
bulgarche
06-05-2007, 20:17
Може да няма желание за секс.
Дали ще си й верен е лично твой избор. Не че смятам изневярата е нещо хубаво. Не е от значение дали ще разбере или не
cacegka_3a_cekc
06-05-2007, 20:24
Ами положението е следното - имам си приятелка от около 5 месеца и много я харесвам, но има един проблем - не ми пуска.. Тя е на 17 и според мен не е нормално да ми не пуска, и така или иначе карам на ръчна... НО сега ще ходя на лагер без нея и много се двоумя дали да не правя секс на лагера с някое от момичетата или да и остана верен, въпреки че няма начин тя да разбере, че съм правил секс на лагера :?
moje da ne q vazbyjda6 dostata4no i za tva da ne ti pyska :-D :-D :smt005 :smt005 :smt005 ...emi tva za lagera...ako darji6 na neq..predpolagam 4e ne ti e samo za ednoto ebane... :roll: :roll: ama nz tvoi si priblem..