Влез

View Full Version : РЕЛИГИЯТА?!

misSsX
06-05-2007, 22:27
Религията проблем ли е за вас?! Бихте ли обичали човек от друга религия?! Случвало ли ви се е да имате връзка с човек от другата религия! Знам че темата е малко проста ама ви питам понеже в моя квартал са против тва да си с човек от друга религия и тнт.

Valserp
06-06-2007, 00:27
Ъх... в твоя квартал знаят ли, че вече живеем в 21-ви век?!

cherinka
06-06-2007, 02:24
..
Не става.
Просто връзка от хора с различни религии трудно се поддържа.
Единия празнува едни празници, другия - други. А ако единия празнува празниците на другия - това е нарушаване на собствените принципи и собствената религия.

За седмица, две, три, месец - да. НО НЕ и повече!

lLady_MooN_RaiN
06-06-2007, 03:24
Голяма работа...празници. Ще празнуват заедно и на едния празниците и на другия... По-важна е любовта! А за нея религията не е пречка! Познавам хора от различни религии, които живеят заедно и са се оженили и всичко им е наред.

_[LiFe-StiLe]_F
06-06-2007, 06:53
категорично не [-( не мога да си се представя под ръка с турчин :smt005 по-скоро бих се хвърлила отнякъде :lol: само като си помисля за историята и онова пет вековно робство и лошо ми става. пък и тия мюсюлмани ли кви са не ги знам, са ужасни фанатици по отношение на религията [-( представи си да си женена за такова чудо... е с каква религия ще възпитате детето си :-s религията в голяма степен определя начина на мислене

Bourgas_bilder
06-06-2007, 07:42
А ве хора как може така да говорите>Явно все още някой не е разбрал че сме 21 век.АКо съдя по вас и историята>дай сега да убием всички турци.Какво са виновни сега хората за дедите си.Аз лично нямам такива предрасъдъци>мразя РАСИЗМА>Но ясно все още го има.Една приятелка хареса 1-н приятел и там нещата станаха сериозни,и тя отиде у тях да гледат филм.И да чуе разбира че на приятеля баща му е турчин.Само че приятеля е с бг име.И тая го заеба>щото баща му бил ТУРЧИН.На такива хора само да им се смееш>от тогава на тая не съм и проговорил.Аз лично съм харесвал и ходил с търкиня>мога да ви кажа само за инфо>че са супер разбрани хора>Ама карай>мразете турците,еврейте и всички други които в миналото са пречили на бг.Само че,ще ви кажа едно>да се живее в миналото е леко смешно.Като гледате миналото>слагайте носийте и отивайте да копане на нивата>така са правели дедите ни.Аре със здраве и малко,мислете преди да пишете такива глупости.Познавам лично аз 2-ма турци които са ми много добри приятели и не ги заменям за 3-ма бг.Така че помислете малко преди да пишете расиски компромати

Sladko_Izkushenie
06-06-2007, 08:12
Ако се обичат истински - от ниаквко значение няма да има каква им е религията.Ще има единствено значение..ако се намесват такива хора които са против тези неща и тогава връзката ще бъде затруднена...но ако държат наистина един на друг ще преодолеят това.

misSsX
06-06-2007, 08:26
ммм ся е и мой ред да пиша :D
аз ходя с турчин от 9 месеца и мн си се обичаме той не е много религиозен даже е заебавал празници за да е с мен и незнам има една приказка когато е до мен се чуствам цяла когато е далеч от мен празна сичко е хубу ама бащата ако ме разбере няма да ме пусне от всъщи на вънка ама ако остана с него още много време и доиде времето да му кажа дано да ме разбере и да не живее като другите в миналото щото сега повечето хора не ебават религиите изобщо и тези които живеят в миналото сами си се закопават

mysi
06-06-2007, 08:48
Така Мила...Дерзай....Какви а тия коментари.... от рода на 5 века сме били...дъра дъра..били сме да....Ама тея Турци от 21 век..те ли са ни държали в орбдтво НЕ НАЛИ.... Деразайте Обичайте се... :smt057

rakiQ
06-06-2007, 08:48
не!
сестра ми се ожени за помак но за нея това не е проблем
аз не бих [-X

malkoto_sladur4e
06-06-2007, 09:38
Само най-тъпите и прости момичета могат да се влюбят в човек от дръга религия!Ние сме българи!Трябва да почитаме това и да си знаем мястото,а не да се унижаваме с резаци!АТАКА!!!!!!!!!!!!! :smt013 :smt013 :smt013

mysi
06-06-2007, 09:40
Само най-тъпите и прости момичета могат да се влюбят в човек от дръга религия!Ние сме българи!Трябва да почитаме това и да си знаем мястото,а не да се унижаваме с резаци!АТАКА!!!!!!!!!!!!! :smt013 :smt013 :smt013
И защо???Каква е връзката....ДА наречеш момичетата тъпи и прости е пошло [-X

malkoto_sladur4e
06-06-2007, 09:56
Ми добре извинявай много,но тия резаци са ни държали 5 века под робство!Сега нормално ли е да се водим с тях а?Мисля,че не!Отворете си очите!!!Долу всички мангали!Да живее БЪЛГАРИЯ ! ! ! =D> =D> =D>

sherry
06-06-2007, 10:14
сладурано, не че нещо, ама 5 века сме БИЛИ под робство. Сега не сме.
Сега сме свободни. Свободни да мислим, да чувстваме, да обичаме.
А и турците, които сега живеят, нямат вина, че преди няколко века прадедите им са ни мъчили. Да, има гадни турци, както има и гадни българи, ама не трябва да сме предубедени спрямо тях. Любовта е най - важна.

Котарана
06-06-2007, 10:20
Аз предпочитам да бъда с хора от моята религия.Била с човек от друга религия за извесно време, но беше ужасно нищо не се получи и се разелихме.Оттогава всякаш само при мисълта за подобна връзка и се отвръщавам.Неодобрявам подобни връзки, а пък да не говоря за нещо по сериозно като брак :smt018 Все пак тук е България!

`Death`Whore``
06-06-2007, 10:22
Не съм религиозна и не бих могла да бъда с религиозен човек.

BAYO
06-06-2007, 11:12
Християни с християни, еврей с еврей , мюсюлмани със същите и тва е! Кфи са тия смески ... опадъчни същества и т.н. Пък ако ви е кеф ходете си бе, неа лошо, ма аз съм против!

bloodybaby
06-06-2007, 12:21
Религията проблем ли е за вас?! Бихте ли обичали човек от друга религия?! Случвало ли ви се е да имате връзка с човек от другата религия! Знам че темата е малко проста ама ви питам понеже в моя квартал са против тва да си с човек от друга религия и тнт.
Ами може да се каже, че съм що годе религиозна, но не съм фанатичка!
Кръстена съм християнка, но не изповядвам тази религия!Приятелят ми не е нито християнин, нито от религията, която изповядвам,а съвсем друга!Разбираме се перфектно!
Много хора, казват, че "Две вери под един покрив не живеят", но не е така.Никога не сме имали противоречия по повод религия.МОже би защото и двамата, не сме кой знае, колко ли религиозни,знам ли...Все пак не бих се карала с него, за нещо засягащо религията избрана от мен!
А в твоя квартал, явно е пълно с "простички селянчета"...

koalka
06-06-2007, 15:24
Не бих имала връзка с човек от друга религия, честно си го казвам.
Рано или късно нито вашите, нито техните няма да одобрят връзката.Да, а наистина представяте ли си с турчин, както каза _[LiFe-StiLe]_F ? Определено ще е голяма пречка.А и до колкото знам повечето турци искат жените им да приемат тяхната вяра.

Poulet
06-06-2007, 17:30
_F]категорично не [-( не мога да си се представя под ръка с турчин :smt005 по-скоро бих се хвърлила отнякъде :lol: само като си помисля за историята и онова пет вековно робство и лошо ми става. пък и тия мюсюлмани ли кви са не ги знам, са ужасни фанатици по отношение на религията [-( представи си да си женена за такова чудо... е с каква религия ще възпитате детето си :-s религията в голяма степен определя начина на мислене

И аз съм на тва мнение.

alkobalko
06-06-2007, 17:32
Никога не съм имала такава връзка, не мисля че ще имам.
Въпреки това никога не бих съдилка един човек само заради религията му.

cherinka
06-06-2007, 17:52
Рано или късно нито вашите, нито техните няма да одобрят връзката.Да, а наистина представяте ли си с турчин, както каза _[LiFe-StiLe]_F ? Определено ще е голяма пречка.А и до колкото знам повечето турци искат жените им да приемат тяхната вяра.
Да!
Това ме навя на мисълта дали повечето тук са запознати какво правят съпрузите-турци с жените им когато не направят нещо така както те го желаят.

Който знае за какво става въпрос, ме е разбрал.

`BItCH`
06-06-2007, 18:13
С човек от друга религия .. за нищо на света! И какво общо има 21 век ? За месец два за развлечение може , но са сериозна връзка във никакъв случай. А за тези които нямат нищо против искам да гледат един филм американка се ожени за арабин. Той беше уж идеалния накарая да отидат да живеят в неговата държава , тя му роди дете той и взе детето и всеки ден я пребиваше. Дерзайте за такова "ангелче".

bloodybaby
06-06-2007, 18:25
Всъщност тук за религия ли става дума или за расова принадлежност?
Не съм сигурна дали го знаете, но ако не се лъжа в българия има над 215 законно регистрирани религиозни движения...От тук следва, че има доста българи с различни религии...подчертавам българи, защото явно става въпрос не за религия, а за национална принадлежност...

06-06-2007, 21:48
"друга религия" зна4и ти самото си религиозно, така ли да го разбирам?
Оле горки4кото.. дано си простиш един ден,
Не, не съм религиозен, Вярващ съм, Вярвам в Любовта. Бог Е Любов, религията е само срдство за управление на хората, на които не им достига вяра в Любовта и търсят упование в ИНСТИТУЦИИТЕ, пък било о и религиозни..

друга религия, друга държава, друга раса.. изобщо не ме възпират такива неща.

MoHuTo
06-06-2007, 22:09
За мен религията не е от значение, ако обичам човека, няма да ме интересува религията му...това е нещо второстепенно за мен.. :wink:

Valserp
06-07-2007, 01:28
Какъв ви е проблема с религията?

Нима вие вярвате, че дългокос младеж е превърнал вода във вино? А вярвате ли, че от 1 риба е направил толкова манджа, че да нахрани стотици хора? Нима вярвате, че навремето хората са живеели по 800-900 години? Нима вярвате в НЕЩО, написано в Библията? А въобще чели ли сте я?! Не? Защо смятате, че един модерно-мислещ турчин би бил различен от вас? Защо смятате, че думата "мюсулманин" е синоним на "фанатик"? Защо смесвате понятията "турчин" и "циганин"? Защо сте толкова ограничени?

bloodybaby
06-07-2007, 06:16

Нима вие вярвате, че дългокос младеж е превърнал вода във вино? А вярвате ли, че от 1 риба е направил толкова манджа, че да нахрани стотици хора? Нима вярвате, че навремето хората са живеели по 800-900 години? Нима вярвате в НЕЩО, написано в Библията? А въобще чели ли сте я?! Не? Защо смятате, че един модерно-мислещ турчин би бил различен от вас? Защо смятате, че думата "мюсулманин" е синоним на "фанатик"? Защо смесвате понятията "турчин" и "циганин"? Защо сте толкова ограничени?
:smt023

BrokenInnocence
06-07-2007, 06:54
Еми аз съм православна християнка, приятеля ми е католик. Пак е християнство, но си има различни обичаи, празници и т.н. Тъй че това изобщо не е фактор, както беше казал някой по- горе. Иначе... когато обичам някой, религията му избщо не ме интересува и не говоря само за връзка- имам приятели мисюлмани... сега какво, да почна да ги обвинявам, за робството ли? Ей сега ще им звънна един телефон да им искам сметка...

Kianna
06-07-2007, 08:44
Има ПРЕДОСТАТЪЧНО хубави българи,за да си съсипя живота с някой от друга религия.

На "модерните" момиченца,за които религията няма значение,а любовта видите ли е най-важна-гледайте филма "Не без дъщеря ми" (Not without my daughter) :!:

bloodybaby
06-07-2007, 09:06
Има ПРЕДОСТАТЪЧНО хубави българи,за да си съсипя живота с някой от друга религия.

На "модерните" момиченца,за които религията няма значение,а любовта видите ли е най-важна-гледайте филма "Не без дъщеря ми" (Not without my daughter) :!:
Извини ме, обаче аз съм българка, но не изповядвам официалната религия за България!Това прави ли ме автоматично "лоша" или нещо подобно?
Любовта не подбира расова или религиозна принадлежност!Тя просто идва...

misSsX
06-07-2007, 09:36
sory 4e 6ti go kaja ama ne e verno tva 4e go gledate po filmite i tnt ne zna4i 4e i v deistvitelnost e taka 6toto poznavam mn takiva semeistva miusulmanski i izob6to ne e taka tva ne zavisi ot religiqta a ot samite hora se edno az da sym dobra 6toto same krastili i tnt

Да!
Това ме навя на мисълта дали повечето тук са запознати какво правят съпрузите-турци с жените им когато не направят нещо така както те го желаят.

Който знае за какво става въпрос, ме е разбрал.

misSsX
06-07-2007, 09:39
momi4e tva e samo edin film si4ko moje da napraqt na toq film na nqkoi mu e skimnal i go e napisal ko tolkova.. pyk i + tva govorim na tyrcite v bg a ne za nqkav deto v arabiq li kade e tam ..........

[quote="bloodybaby"][quote="Kianna"]Има ПРЕДОСТАТЪЧНО хубави българи,за да си съсипя живота с някой от друга религия.

На "модерните" момиченца,за които религията няма значение,а любовта видите ли е най-важна-гледайте филма "Не без дъщеря ми"

sk8er_girl
06-07-2007, 15:09
ne moa da povqrvam 4e ima tolkova ograni4eni hora tuka... parvo da vi kaja(6tot imam pretencii da razbiram ot tiq raboti) imenno zaradi robstvoto trqa da sme tolerantni-ne moje da e 100% sigurno koi kav e... vtoro-nz dokolko ste naqsno s religiite po sveta, oba4e te vsi4ki propovqdvat edno i sa6to, zaebete praznicite, te minavat i zaminavat...
az li4no smqtam 4e horata ne trqbva da se delqt po kakavto i da e priznak- te sa dobri ili lo6i, ne otri4am 4e religiqta vliqe na misleneto i lifestyle-a no na 15, 16,17 taka ili ina4e ne si savsem osaznat 4e da misli6 za tva...
napalno sam saglasna 4e lubovta prosto idva i ne znam za vas oba4e az sam vazpitana taka 4e tva ne me izteresuva osobeno, vajnoto e da sam 6tastliva s 4oveka do men.
i kato za zavar6ek 6e vi razkaja edna pou4itelna istoriq za edna moq poznata- mackata e pi4 oba4e e fanati4ka-seki razli4en e rezak, ciganin ili s edna duma bokluk v o4ite i... stana taka oba4e 4e se razbra 4e mackata e osinovena i tai kato e malko murgava vednaga se se6tate kvo i se slu4va otkakto se razbra tva... ne 4e e vajno kva e oba4e na men pone mi be6e sme6no sled kato sam q slu6ala da q vidq ot dr strana...
badete tolerantni nezavisimo ot religiqta i razbiraniqta si, obi4aite se i proumeite 4e sled nqkoe dr desetoletie vsi4ki hora 6e sa edno i tva nikav problem nqma da e.......
stiga tolkova ot men :smt006

Valserp
06-07-2007, 15:19
az li4no smqtam 4e horata ne trqbva da se delqt po kakavto i da e priznak

Ааааааа, тук не съм съгласен. Задължително хората се делят на 2 вида - тези които пият уиски и тези, които нямат вкус.

bloodybaby
06-07-2007, 16:06
ne moa da povqrvam 4e ima tolkova ograni4eni hora tuka... parvo da vi kaja(6tot imam pretencii da razbiram ot tiq raboti) imenno zaradi robstvoto trqa da sme tolerantni-ne moje da e 100% sigurno koi kav e... vtoro-nz dokolko ste naqsno s religiite po sveta, oba4e te vsi4ki propovqdvat edno i sa6to, zaebete praznicite, te minavat i zaminavat...
az li4no smqtam 4e horata ne trqbva da se delqt po kakavto i da e priznak- te sa dobri ili lo6i, ne otri4am 4e religiqta vliqe na misleneto i lifestyle-a no na 15, 16,17 taka ili ina4e ne si savsem osaznat 4e da misli6 za tva...
napalno sam saglasna 4e lubovta prosto idva i ne znam za vas oba4e az sam vazpitana taka 4e tva ne me izteresuva osobeno, vajnoto e da sam 6tastliva s 4oveka do men.
i kato za zavar6ek 6e vi razkaja edna pou4itelna istoriq za edna moq poznata- mackata e pi4 oba4e e fanati4ka-seki razli4en e rezak, ciganin ili s edna duma bokluk v o4ite i... stana taka oba4e 4e se razbra 4e mackata e osinovena i tai kato e malko murgava vednaga se se6tate kvo i se slu4va otkakto se razbra tva... ne 4e e vajno kva e oba4e na men pone mi be6e sme6no sled kato sam q slu6ala da q vidq ot dr strana...
badete tolerantni nezavisimo ot religiqta i razbiraniqta si, obi4aite se i proumeite 4e sled nqkoe dr desetoletie vsi4ki hora 6e sa edno i tva nikav problem nqma da e.......
stiga tolkova ot men :smt006
=D> =D> =D>
За жалост малко са хората като теб!Свалям ти шапка!Личи си, че си възпитана, а не просто надъхана с някъкви идеи!
Поздравявам те и съм напълно съгласна с теб!

SW_madi
06-07-2007, 16:29
awe zavisi kakva religiq izpovqdva 4oveka,ina4e nqmam ni6o protiv :smt005

6te_te_obi4am_vinagi_F
06-07-2007, 16:29
seki si ima pravo na religiq a i koi go ebe kfa ti e religiqta osven typite hora ot tfoq kvartal :mrgreen:

VerkaSerduchka
06-07-2007, 16:32
..
Не става.
Единия празнува едни празници, другия - други. А ако единия празнува празниците на другия - това е нарушаване на собствените принципи и собствената религия.

Ти добре ли си?! Различните празници разрушават връзката, така ли?
Я се осъзнайте. Наистина живеем в 21 век. Религията не е това, което е била някога и всичко си зависи от човека, от самата личност.
Какво като вярва в Буда или в Аллах... ако е добър към теб, може ли да НЕ го обичаш....
Уф...

`BItCH`
06-07-2007, 17:45
..
Не става.

Я се осъзнайте. Наистина живеем в 21 век. Религията не е това, което е била някога и всичко си зависи от човека, от самата личност.
Какво като вярва в Буда или в Аллах... ако е добър към теб, може ли да НЕ го обичаш....
Уф...

Това че турците в по - големите градове са "модернизирани" не значи , че в другите части на България е така. Отиди в Кърджали примерно ако можеш да се разбереш с някой турчин браво ще ти кажа... той даже и български не знае.

be3by
06-07-2007, 17:47
em da v 21 vek ama vse pak edva li 6te ste mnoo naviti ako ste zapoznati s korana i t.n..

misSsX
06-07-2007, 18:27
..
Не става.

Уф...

Това че турците в по - големите градове са "модернизирани" не значи , че в другите части на България е така. Отиди в Кърджали примерно ако можеш да се разбереш с някой турчин браво ще ти кажа... той даже и български не знае.

govorim ob6to ne za tiq v kyrdjali......stegni se

misSsX
06-07-2007, 18:28
em da v 21 vek ama vse pak edva li 6te ste mnoo naviti ako ste zapoznati s korana i t.n..

оффф момиче живеем в 21 век кои ти ебава корана...

leko_otkachena
06-07-2007, 18:34
добре,не разбирам,защо има хора които са против това абе важното е ти да си щтастлив\а :-)

Kianna
06-08-2007, 09:52
momi4e tva e samo edin film si4ko moje da napraqt na toq film na nqkoi mu e skimnal i go e napisal ko tolkova.. pyk i + tva govorim na tyrcite v bg a ne za nqkav deto v arabiq li kade e tam ..........

[quote="bloodybaby"][quote=Kianna]Има ПРЕДОСТАТЪЧНО хубави българи,за да си съсипя живота с някой от друга религия.

На "модерните" момиченца,за които религията няма значение,а любовта видите ли е най-важна-гледайте филма "Не без дъщеря ми"

Филма е по-реален случай.Ама какво ли съм тръгнала да ви обяснявам?Ходете си с който искате,после своите глави ще трошите.Аман от пуберчета с изявено мнение. :evil:

malkoto_sladur4e
06-08-2007, 10:13
To4no!Idete v K1rdjali i si4ki 6e mi glasuvate za ataka sled tfa i 6e se ozlobite k1m mangali!Da umrat! BG na b1lgarite!!!!!!!!!!!!!!!!! =D>

aP0kAlIpSiS
06-08-2007, 11:58
Честно да си кажа незнам. Виждам проблема и от двете страни.Не съм възпитавана в омраза към другите религии,но не е и обратното. По принцип не толерирам никого,който изповядва различна религия от тази на Сърцето. Не,че не вярвам в Господ,но си мисля, че човечеството го е разбрало много на криво. Не помня кой го беше казал,но ще цитирам: "Не се нуждая от постедници до Бог, той е в сърцето ми". Вярвам в себе си и в нищо друго.
Колкото до това дали бих била с човек от друга религия-може би зависи каква. Не съм напълно запозната с религиите и не мога да изразявам достатъчно компетентно мнение. Признавам си обаче,че хората вярващи в Аллах(дано се пише така), ме плашат. Свикнала съм да живея свободно и без правила,а тяхната религия не позволява това на жените. Гледала съм гореспоменатия филм и съм чела няколко подобни книги и не искам това да опира до моята глава. Имам някакъв..хм...страх от тези хора и не бих искала да имам връзка с такъв. Разбира се не исключвам факта,че доста от тях вече не са толкова вгъбени в религията си и не са настроени по този начин-но засега те са малцина.
Аз лично съм християнка,понеже майка ми и баща ми така са решили,но за мен някакъв смешен ритуал с вода и плюене не говори за това каква принадлежност имам.За мен религията е грешка на човека- тя разделя хората.

ПС: извинявам се,че толкова много се отплеснах,но ми е скучно и си търся някаква работа.....

IlLuSi0nS`
06-08-2007, 13:08
аре сичките толерантни госпожици тука слагайте фереджетата и почвайте да се кланяте на аллах, защото ако не знаете, щом се омъжите за мюсюлманин автоматично приемата исляма за религия, пък си помислете какво е мястото на жената според исляма.. аре успех с рязаните мазни турци, да ви заробят дано, да се чудите как да избягате!!!

sk8er_girl
06-09-2007, 11:39
аре сичките толерантни госпожици тука слагайте фереджетата и почвайте да се кланяте на аллах, защото ако не знаете, щом се омъжите за мюсюлманин автоматично приемата исляма за религия, пък си помислете какво е мястото на жената според исляма.. аре успех с рязаните мазни турци, да ви заробят дано, да се чудите как да избягате!!!
sry 4e ti go kazvam, oba4e to4no takiva kato tebe sadbata prinujdava da stanat tolerantni po edin ili drug na4in... proumei 4e jiveem v globalen svqt i sa vse po malko horata koito se valnuvat ot religiqta-povtarqm 4e ako si pone malko vqrva6ta trqbva da za4ita6 pravoto na blijniq da izpovqdva religiqta si, ako ne si vqrva6ta-kakvo zna4enie ima po dqvolite ?
v interes na istinata se pointeresuvah po vaprosa-filma naistina e po istinski slu4ai, no tova ne ozna4ava 4e se slu4va s vseki i 4e i sred nas nqma takiva koito biha ga napravili...
kolkoto po-skoro se nau4iim da priemama razli4nite i da uvajavame izbora im(kogato stava vapros za izbor razbira se)tolkova po-skoro 6te zajiveem v edin po-hubav svqt...s omraza nqma da stignem do nikade, a v kraina smetka nie sme bade6teto... ne tvardq 4e trqabva o6te ot utre da slagame ferejetata, oba4e pone mojem da priemem 4e za nqkoi tva e izbor...ne mojem da sadim horata za tova v koeto vqrvat, tapo e da tvardim 4e turcite sa edi kvi si, rezacite nqkvi dr i tn. to4no zaradi takiva razbiraniq se slu4vat pove4eto atentati po sveta, voinata v irak i o6te nqkvi takiva porodeni ot omraza i nerazbirane ne6ta...
v kraina smetka az nqma da promenq ni4ie mnenie, no prodaljavam da tvardq 4e ako sre6tna podhodq6tiq 4ovek i se 4uvstvam dobre s nego bih se otkazala dori i ot religiqta si ako znam 4e i toi bi go napravil za men, za6toto tq e samo podrobnost...vajnoto e kav e 4oveka...

Adwokat
06-09-2007, 12:02
..
Не става.

Xaxaxa malee ti verno si bila mnogo ogranichena e.... imam priqteli koito sa ot godini zaedno i ne sa ot edna religiq i ne e taka kakto ti opisa naburzata neshtata(kolkoto samo i samo da imash nqkoi komentar otgore)... ama toz tvoq komentar me ubi napravo.. ](*,)

bai_brother
06-09-2007, 12:04

За съжаление всеоще има много хора посвета и у нас които смятат че като не вярваш в техния бог си грешник.
Преди няколко години гледах по телевизията интервю с човек от ислямската религия и той каза нещо което е самата истина цитирам :

Бог е един за всички , единствената разлика е че във всяка държава се нарича според това какъв език се говори в нея.
Например тук в България се нарича Бог в арабските страни се нарича Аллах в англо говорящите Год и т.н. (Край на цитата).

С други думи няма значение религията , важно само дали имаш достатъчно мозак за да го разбереш и преодолееш.

Лично моето мнение за тези неща се разграничава категорично от тези които твърдят че Господ е белобрад старец облечен в бяла роба.
За мен Господ е природата защото тя решава кога да вали , кога да грее слънце , кога да духа вятър и т.н.
Иначе казано всичко е наука.
А всичко друго е измислица (Легенди , предания , митове).

Обясни това нещо на твоя квартал.
Ако трябва го принтирай и го раздай на всички. :smt005

kobrichka
06-09-2007, 15:29
Аз съм против,нямам против хората от други религии уважавам тяхният избор,така и искам другите да уважават моя избор.Например ако човека до мен е от арабски произход как мислите дали ще има бъдеще нашата връзка?100%не защото неговата религия има едни правила,а в моята други.А при това положение нашата връзка няма да има никакъв прогрес.

fantasigirl
06-09-2007, 15:45
Religiqta nqma nikakvo zna4enie,stiga da ima lubov.Nqma zna4enie kakuv po narodnist si-ima li q lubovta ni6to drugo nqmz zna4enie.Tova 4e sme bili pod robstvo ne zna4i 4e sega nqma i dobri i svesni turci.Taka 4e hora obi4aite se i ne obru6taite vnimanie na nikakvi predrasudaci!!! :)

Adwokat
06-09-2007, 17:04

Nqma smisul da se punish tuka 90% ot userite sa nqkvi ogranicheni individi na po 13/14 det hal haber si nqmat ot sveta...

Adwokat
06-09-2007, 17:11
Btw kak moje da cenite samiq chovek po religiqta mu? Napravo vi se chudq na malkite vi mozucheta...

ThePainIsReaL
06-09-2007, 19:33
Мненията на някои направо ме отчайват. Но няма да падам на тяхното ниво да споря и да се мъча да докажа колко много грешат.
За мен не е важна религията, която ТОЙ (човекът, който сега е до мен/ човекът, който след време ще е до мен/човекът, който до край ще остане до мен и т.н.) изповядва, за мен е важен ТОЙ. Няма сила, която може да застане насреща ми, ако реша да бъда съпруга на момче от друга религия. Моето сърце няма граници, не се оковава в предразсъдъци. Аз толерирам всяка религия и всеки човек, който не достига до крайности и фанатизъм в своята вяра.
Не мисля, че мога да накарам сърцето ми да обикне един кого си, само защото изповядва същата религия като моята.
Другото, което е - нито аз сама съм избрала да бъда родена като вярваща в еди кой си бог, нито той.
Вярваща съм.. но вярвам в Бога, който е в сърцето ми и е до мен, без да му давам конкретното име.
Спрете с този расизъм. =; Там, където е обичта, няма място за омраза или каквото и да е друго негативно чувство. А някои от вас като първите селяни повтарят тука заучените от отделни политически партии клишета, без дори да се замислят, че живеем в 21 в и то в демокрация.

misSsX
06-10-2007, 09:30

[quote=bloodybaby][quote=Kianna]Има ПРЕДОСТАТЪЧНО хубави българи,за да си съсипя живота с някой от друга религия.

Филма е по-реален случай.Ама какво ли съм тръгнала да ви обяснявам?Ходете си с който искате,после своите глави ще трошите.Аман от пуберчета с изявено мнение. :evil:

filma moje da e po realen slu4ei ama tva se e slu4va 1 na milioni + tva e dosta stari4ak i nie govorim za horata v bg a ne za nqkvi fanatici v USA
i da ne misli6 4 ego e naprail 6toto e bil miusulmanin kato sa mutakiva razbiraniq i tnt pak 6te go naprai i hristiqnin da be6e...

kuber
06-10-2007, 09:30
Не съм реигиозени за това не ми дреме особенно! Ако и момичето е такова и за нея религията е само формалност към която пренадлежи неволно бих бил сня, но с някоя фанатичка, която постоянно ще ми говори за Господ ни бих бил, дори и да е христианка...!
Аз съм неверник, богохулник и осквернител!

misSsX
06-10-2007, 09:34

ха миличък не ти знам схващтанията ама не е верно че веднага приемаш вярата тва го праиш ако ти искаш + тва никои не ти носи вече фередже..... стегни се...

N0_feAR
06-10-2007, 10:09
не мисля че любовта м/у двама души от различни религии е проблем,щом се обичат какво лошо има.
Имам много добри приятели от турски произход-нито са черни,нито носят кърпи и не са никак лоши за колкото ги изкарвате тука. Напротив-много разбрани хора са. Това че са мюсюлмани не означава, че трябва да ги мразим заради прадедите им. Те нямат нищо общо с тва. И сега сме в 21 век, всичко постепенно се променя.

misSsX
06-10-2007, 10:11
не мисля че любовта м/у двама души от различни религии е проблем,щом се обичат какво лошо има.
Имам много добри приятели от турски произход-нито са черни,нито носят кърпи и не са никак лоши за колкото ги изкарвате тука. Напротив-много разбрани хора са. Това че са мюсюлмани не означава, че трябва да ги мразим заради прадедите им. Те нямат нищо общо с тва. И сега сме в 21 век, всичко постепенно се променя.

i az sym na tvoeto mnenie si4ko se izmenq

~*~By~Myself~*~
06-10-2007, 10:18
Принципно нищо против връзка с човек от др религия,с католик,евреин ако щете и будист но в никакаф случеи мюсюлманин тази религия и отнашението им кам жените не го разбирам.Инък нищо против тях но отношението на вярата им спрямо жените .... нет тфа не е за мен

IlLuSi0nS`
06-10-2007, 10:57

ха миличък не ти знам схващтанията ама не е верно че веднага приемаш вярата тва го праиш ако ти искаш + тва никои не ти носи вече фередже..... стегни се...

1. МОМИЧЕ СЪМ, МАМКА МУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2. никой не носи фередже?!?!!? хахахахаха ти изобщо имаш ли някаква бегла обща култура.. в арабските страни?!!?! те дори ходят с чаршафи, дето имат по една мрежа дето са им очите.. това да ти говори нещо??? а в България не си виждала със забрадки, имаше си там некфи региони в южна бг дето са повечето турци..

3. не става въпрос за това кой в кой бог вярва.. става въпрос за култура, традиции, морални норми, ценностна система.. я се замисли малко преди да говориш, ти и всички ония дето "нямало лошо"..

misSsX
06-10-2007, 11:35

2. никой не носи фередже?!?!!? хахахахаха ти изобщо имаш ли някаква бегла обща култура.. в арабските страни?!!?! те дори ходят с чаршафи, дето имат по една мрежа дето са им очите.. това да ти говори нещо??? а в България не си виждала със забрадки, имаше си там некфи региони в южна бг дето са повечето турци..

3. не става въпрос за това кой в кой бог вярва.. става въпрос за култура, традиции, морални норми, ценностна система.. я се замисли малко преди да говориш, ти и всички ония дето "нямало лошо"..

hodila ym v turciq na ekskurziq daje i tam ne nosqt zabratki samo v aziackata 4ast sa nqkvi takiva izostanali ama v evropeiskata sa kato nas daje i taka se obli4at tai 4e.....

`BItCH`
06-10-2007, 12:02

2. никой не носи фередже?!?!!? хахахахаха ти изобщо имаш ли

някаква бегла обща култура.. в арабските страни?!!?! те дори ходят с чаршафи, дето имат по една мрежа дето са им очите.. това да ти говори нещо??? а в България не си виждала със забрадки, имаше си там некфи региони в южна бг дето са повечето турци..

hodila ym v turciq na ekskurziq daje i tam ne nosqt zabratki samo v aziackata 4ast sa nqkvi takiva izostanali ama v evropeiskata sa kato nas daje i taka se obli4at tai 4e.....

MisssX това че твоите представи за турците са такива , това не значи че трябва да си ги натрапваш. Не си наясно с корана. Те може и да не са със забрадки , но мислиш ли че се омъжват по тяхно желание за човека когото искат ? Мислиш ли , че не ги спукват от бой ако не слугуват на мъжа си и не му пускат когато той каже? Жестоко се лъжеш едни дрехи нищо не значат. А момичето , което ходи с турчин от Кърджали .. гледай този филм дето го споменах забравих му името. И там арабина "уж" беше перфектния и после какво стана?! Не всичко изглежда така както е. Това е коварна религия!

misSsX
06-10-2007, 18:39

2. никой не носи фередже?!?!!? хахахахаха ти изобщо имаш ли

някаква бегла обща култура.. в арабските страни?!!?! те дори ходят с чаршафи, дето имат по една мрежа дето са им очите.. това да ти говори нещо??? а в България не си виждала със забрадки, имаше си там некфи региони в южна бг дето са повечето турци..

MisssX това че твоите представи за турците са такива , това не значи че трябва да си ги натрапваш. Не си наясно с корана. Те може и да не са със забрадки , но мислиш ли че се омъжват по тяхно желание за човека когото искат ? Мислиш ли , че не ги спукват от бой ако не слугуват на мъжа си и не му пускат когато той каже? Жестоко се лъжеш едни дрехи нищо не значат. А момичето , което ходи с турчин от Кърджали .. гледай този филм дето го споменах забравих му името. И там арабина "уж" беше перфектния и после какво стана?! Не всичко изглежда така както е. Това е коварна религия!

offffffff tva KOLKO mnogo useri ti gokazaha NIKOI NE EBAVA SHIBANATA religiq ti mi govori6 za nqkoi det e na ******* v **** az ti govorq za turcite v bg religiqta im bila takava i tnt 6to ne si priznae6 4e gi mrazi6 6toto predi nesznam si kolko godini sme bili pod tursko robstvo i sq se izqvqva6 tuka kato nqkva si voivoda... i ne si natrapvam mnenieto kazvam kvoto mislq kvito gi ima pri turcite takiva gi ima i pri bylgarite....zaebi religiqta ve4e 21 vek e

IlLuSi0nS`
06-11-2007, 09:10
хаахахаха тука ебати спора.. няма да ми промениш мнението, нито пък ще престана да ненавиждам турците, циганите, арабите, иранците и т.н. демек всички фанатици.. нито пък ще започна да поглеждам такива хора, като се разминавам с тях по улиците.. за мен те не заслужават дори да се изплюя върху тях.. ти за кфо ми говориш.. лелееее ами мога само да ти кажа да вървиш да лапаш на мръсния резак и да не се опитваш да ме убеждават в нещо, в което по-скоро бих умряла преди да повярвам..

Kianna
06-11-2007, 09:33
хаахахаха тука ебати спора.. няма да ми промениш мнението, нито пък ще престана да ненавиждам турците, циганите, арабите, иранците и т.н. демек всички фанатици.. нито пък ще започна да поглеждам такива хора, като се разминавам с тях по улиците.. за мен те не заслужават дори да се изплюя върху тях.. ти за кфо ми говориш.. лелееее ами мога само да ти кажа да вървиш да лапаш на мръсния резак и да не се опитваш да ме убеждават в нещо, в което по-скоро бих умряла преди да повярвам..

Ти си бахти яката мацка. :-D Кефиш!

misSsX
06-11-2007, 09:51

kato govorim za fanatizam mai i ti si ot tqh 6toto mrazq tva mrazq onova tiq oniq ako si trygnala da precenq6 horata po naroda im i po religiqta vari se metni nqkade 6toto 4oveka ne e samo typa religiq i edna narodnost....tyi 4e ne mi kazvai kvo da praq 6toto i cent sivo ve6testvo nqma6....

misSsX
06-11-2007, 19:03
Vijte samo edno moga da vi kaja ne za6titavam ni4iq religiq kazvam prosto 4e kakvito gi ima pri ednite takiva gi ima i pri drugite ima fanatici pri turcite ima fanatici i pri bylgarite armencite kvit i da sa se 6te se nameri nqkoi fanatik ili tnt nqma takova ne6to turcite da se otnasqt lo6o s jenite a bylgarite perfektno tva si e do samiq myj toi kak priema jenata dali q priema za dadenost ili za spytnik v jivota abe kakto i da e iskam da kaja 4e ne me ebe kvo mislqt drugite za tva 4e hodq s tur4in 6toto ne znaqt kakyv 4ovek e taq tema q pusnah za da govorim i usporvame dadeni raboti a ne za da me nari4at budala za tova 4e sym se vlubila v tur4in.

miloto_girl_4e
06-11-2007, 19:06
Не, не бих имала връзка с човек от друга религия..
Просто съм такава..

qjte dreben penis
06-11-2007, 21:09
ни ма йбе!

трябват ми само цици, образована уста и отвор за кризисни ситуации

kuber
06-12-2007, 04:13

Ти не можеш да познаеш какъв човек върви срещу теб по улицата,та да знаеш дали да се загледаш...,но няма значение [-(

Относно за "мръсния резак" ти си лапай набръчкания и мръсен к...р на чистоплътното ти сънародниче ,недей да взимаш отношение като не можеш да се аргументираш като хората.. :smt018

Ейй ти май си наисти тъпа пача!

Vikitooo
06-12-2007, 04:19
Ne, ne bih iskala da imam vrazka s chovek ot druga religiq..

06-12-2007, 07:20
Религията проблем ли е за вас?! Бихте ли обичали човек от друга религия?! Случвало ли ви се е да имате връзка с човек от другата религия! Знам че темата е малко проста ама ви питам понеже в моя квартал са против тва да си с човек от друга религия и тнт.Това е против правилата! Ако питаш мен никога не бих се обвързал с момиче мюсолманка. Това е гадно! :smt018 :smt013 :smt011 :smt012

misSsX
06-12-2007, 10:22
emi si4ki govorite taka 6toto ne vi se e slu4ilo 6toto i az predi ne haresvah i cent turcite i tnt abe kvito i da bqha 6tom ne sa bg vikah 4e ne stavat ama kogato nameri6 nqkoi s koito moje6 da spdelq6 vsi4ko i e otrajenie na tova koeto si ti i znae6 4 ene moje6 bez nego i te boli kogato ti lipsva si smenq6 mnenieto

misSsX
06-14-2007, 17:58
Религията проблем ли е за вас?! Бихте ли обичали човек от друга религия?! Случвало ли ви се е да имате връзка с човек от другата религия! Знам че темата е малко проста ама ви питам понеже в моя квартал са против тва да си с човек от друга религия и тнт.Това е против правилата! Ако питаш мен никога не бих се обвързал с момиче мюсолманка. Това е гадно! :smt018 :smt013 :smt011 :smt012

protiv pravilata sorry ama ako moje da mi obesni6 kade sa tiq pravila koito ti kazvat koi da obi4a6 i koi ne?!

Maimunche
06-14-2007, 19:02
Когато човека е готин кво значение има от ква религия е? Вие приятелите спрямо религията ли ги избирате или спрямо това дали ви е гот да сте с тях?Нима ако супер много се кефите на някой/някоя ама не е от вашата религия ше го зарежете? Е тва вече не го разбирам....
Според мен всичко си е до възпитание и характер...християнин,мюсюл манин,евреин...все тая...По логиката на част от вас излиза че може 1-2г да си бил приятел с някой и ако се окаже, че религиите ви са различни ше му теглите майните....За мен човека е от значение, не религията.... :-)

bungle
06-15-2007, 07:33
Не бих . Дълбоко в себе си съм расистка.

misSsX
06-15-2007, 11:07
Не бих . Дълбоко в себе си съм расистка.

emmm slu4va se

SpOrTs_GiRl
06-15-2007, 11:16
мм.. май не бих могла да имам връзка с човек от друга религия.. :?

06-15-2007, 21:07
Що за ограничено мислене е това.. изобщо някой от вас,които наричате себе си расисти,можете ли да дадете дефиниция.. Какво е чувството да си расист.. Какво е това били сме под робство..Не трябва да се гледа така едностранчиво на нещата..Замисля ли ли сте се защо е било така,Османската империя просто е била по-могъща.. Замислете се.. една сутрин се събуждате и родителите ви ви съобщават,че сте осиновени,а истинските ви родители са турци..е?! Какво бихте направили.. ще се самоубиете в знак на дълбоко засаден расизъм.. Абе хора осъзнайте се.. Вие едно изречение не можете да напишете на български,а претендирате за единен народ.. Това е просто нелепо.. И единствения фанатик е Волен Сидеров,а вие като едно стадо го следвате,а къде е смисъла? Или по точно има ли такъв?! Човекът си е човек.. без значение цвят,религия,убеждения.. Просто трябва да отворите сърцето си.. погледнете света от другата страна.. Аз ходя с турчин от 3 месеца.. и мога да ви гарантирам,че секса с "резак" -както написаха някои- е много по-добър от "НЕрезаците" .. а и междудругото е много по хигиенично \:D/

06-15-2007, 21:09
А и междудругото,от кога българите сме толкова набожни?!? ...

melito_94
06-16-2007, 09:33
Що за ограничено мислене е това.. изобщо някой от вас,които наричате себе си расисти,можете ли да дадете дефиниция.. Какво е чувството да си расист.. Какво е това били сме под робство..Не трябва да се гледа така едностранчиво на нещата..Замисля ли ли сте се защо е било така,Османската империя просто е била по-могъща.. Замислете се.. една сутрин се събуждате и родителите ви ви съобщават,че сте осиновени,а истинските ви родители са турци..е?! Какво бихте направили.. ще се самоубиете в знак на дълбоко засаден расизъм.. Абе хора осъзнайте се.. Вие едно изречение не можете да напишете на български,а претендирате за единен народ.. Това е просто нелепо.. И единствения фанатик е Волен Сидеров,а вие като едно стадо го следвате,а къде е смисъла? Или по точно има ли такъв?! Човекът си е човек.. без значение цвят,религия,убеждения.. Просто трябва да отворите сърцето си.. погледнете света от другата страна.. Аз ходя с турчин от 3 месеца.. и мога да ви гарантирам,че секса с "резак" -както написаха някои- е много по-добър от "НЕрезаците" .. а и междудругото е много по хигиенично \:D/

br br ,обясни им как стоят нещата :smt041 tva e nay inteligentniq 4ovek vav foruma \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/

gazarka
06-16-2007, 09:36
az ne vijdam nikakav problem.vse pak vsi4ki sme hora.za lubovta-religiq nqma :roll:

mickelangelo
06-16-2007, 09:43
при чувства и от двете страни връзка може да се потдържа

MaRiNkA_16
06-16-2007, 12:19
Ми добре извинявай много,но тия резаци са ни държали 5 века под робство!Сега нормално ли е да се водим с тях а?Мисля,че не!Отворете си очите!!!Долу всички мангали!Да живее БЪЛГАРИЯ ! ! ! =D> =D> =D>mi dobre ako se vluba v albanec????znae6 kude e albaniq te ne sa ni vladqla ama pak sa muzulmani kvo da praq da go pratq da si za6ie obrqzanata glava li.az sum bulgarka,no ne sum hristianka.spored men vseki ima pravo na izbor s kogo da e.az ne izpulnqvam nikakva religiq spored men nqma smisul ot tova-tva razbira se si e samo moe mnenie da sum si ateistka,ama vsi4kite mi priqteli dosega sa bili hrisatiani.

..:sUnRiSe:..
06-16-2007, 12:46
Голяма работа като е от др религия ,ако е готин човек тва няма никакво значение \:D/ Важното е любов да има - въпрос на личен избор. Ама лично аз не бих се влюбила и хванала с някои фанатично религиозен [-(
но попринцип лошо няма като има чувства
:-s според мен не трябва да изпадаме в крайности. Факт е че има много провалили се връзки между хора от различни религии, ноо има и много успешни Нооо ако все пак тръгнеш с някой от различна религия се обричаш на мноого компромиси

гърътъ
06-16-2007, 18:02
наиостина преди мн години поо4ти в всяко семеиство е имало проблем с религията като става въпр за женене и подобни глупости разбира се проблемите идварт наи-4есто от името на родителите ,но аз не съм расистака нито наблягам на религията ,не съм дълбоко вярва6та и за мен религията няма голямо зн ,разбира се не бих имала връзка с някои дълбоко вярва6т които живее в света на някакви пророци и пуълни глупости ТЪПО Е зависи мн от родителите ти и за това е по добре сам да си ре6и6 но според мен не е от толкова голямо зн религията независимо за кво става вупр за приятелуи ли за гаджета или за съпруг или съпруга

идеалаІнаІквартала
06-17-2007, 10:29
[/i] оо и аз вуоб6те не съм религиозна даже ми е и тъпо тва 4е има някви които толкова се придържат към БОГ 4е не излизат от тях и не сре6тат с хора и представете си карат дъ6терите си и синовте си да са набожни като тях.Това за мен е пълна глупост или просто има адски западнали хора.ли4но мен вярата не ме интересува.но наистина има семеиства които мн държат на това ВЪПРОС НА ВЪЗПИТАНИЕ[/i]

06-17-2007, 11:22
Аз за тва съм атеист и празнувам всички празници, дето ми харесват. :lol:

BeBsItO
06-17-2007, 16:50
sa moga da kaja 4e moje bi sam sposobna na takava vrazka.no ako mi se slu4i 6e se zamislq i 6te se se opla6a ot takava vrazka i 6te ignoriram 4oveka o6te predi da sme opitali. nz nz...zavisi mnooo

misSsX
06-17-2007, 18:50
sa moga da kaja 4e moje bi sam sposobna na takava vrazka.no ako mi se slu4i 6e se zamislq i 6te se se opla6a ot takava vrazka i 6te ignoriram 4oveka o6te predi da sme opitali. nz nz...zavisi mnooo

em 6to kazva6 4e si sposobna pyk posle 4e 6te go ignorira6?!to 4oveka ne hape

misSsX
06-17-2007, 21:06

em 6to kazva6 4e si sposobna pyk posle 4e 6te go ignorira6?!to 4oveka ne hape

ахам :) :smt112
Мен ме ухапа :smt102 :smt112 :smt036 :smt050

xaxaax sigorno mn te e zabolqlo :D :twisted:

VerryBerry
06-22-2007, 19:16
religiqta ne e nai-vajna no nqkoi hora ne mislqt po tozi na4in
az bih bila s 4ovek ot dr religiq,stiga toi da me priema,takava,kakvato sam a ne zaradi religiqta..

key_of_hell
06-22-2007, 19:22
biv6iqt mi priqtel be6e katolik i be6e mn zabavno za6toto i dvamata opoznavahme 4ujdata religiq a i za religiqta sum otvoren 4ovek poneje za men nqma zna4enie kak to4no 6te go nari4ame vajno e da vqrva6 v ne6to!Be6e mn hubavo kogato praznuvahme dva puti Velikden po dva razli4ni na4ina koit oba4e mnogo si prili4aha!Religiqta nqma6e da e vqra v ni6to ako nqkoi ni zaduljava6e da vqrvame, vsi4ko e v du6ata a tq ne se pod4inqva na nas samite, 4e na koi drug togava?!

06-22-2007, 20:33
emi spored mne nqq mn zna4enie religiqta zavisi de daje e predizviaktelstvo naprimer na selo ima 1 mn qka "ciganka" mn qka ako 6tete mi vqrvaite ama sa kazva ARIANA :D mn qka ii na istina e za vseki :D

misSsX
06-24-2007, 09:37
emi spored mne nqq mn zna4enie religiqta zavisi de daje e predizviaktelstvo naprimer na selo ima 1 mn qka "ciganka" mn qka ako 6tete mi vqrvaite ama sa kazva ARIANA :D mn qka ii na istina e za vseki :D

:D
axAXAXAXaxaxaxx

FiRe_LaDy
06-24-2007, 10:59
Edna moq priqtelka obicha turchin.I kakvo ot tova?Trqbva da e typa ili kakva?Tova,che izpovqdvat razlichni religii ne oznachava nishto!Q se osyznaite ..... praznici,tradicii ... dryn dryn!Ako se vlubq ne me byrka religiq,rasa i kvoto i da bilo.

Zealot
06-24-2007, 11:36
"...турци да гоня!" "...турци да бия!" "...турци да коля!" из "Хайдушки песни" от П. К. Яворов.

:D :-) :D

Rock & Roll Queen
06-24-2007, 14:38
Ммм..НЕ!

Fallen Leaf
06-24-2007, 16:40
Ахахах, ебати ксенофобията вилняла в тая държава. :lol:

Всички говорят за женитби с мюсюлмани и пр., а не се замислят и по други възможности - ами връзка с българин/ка будист/ка? Нашенци, изповядващи религии, различни от източноправославието? Ще ли ви треперят така гневно душиците, както при мисълта за връзка с турчин/туркиня?

И се вкарвате в някакви филми как той/тя ви налага религията си и ви завлича в дебрите на Близкия Изток. Вие какво, смятате че до последния мюсюлманите са фанатици ли? Или че християните нямат същите догматизирани боклуци сред себе си?

Я се обичайте и стига сте се делили на бели, черни, жълти, зелени, християни, шинтоисти и подобни глупости. Сляпо следвайки и спазвайки някаква религия - мислейки, че тя ще ви спаси или ви прави по-добър човек - сами се наебавате. Защото заради вяра в глупости се случват адски много простотии по света.

Е затова съм атеист, егати.

bloodybaby
06-24-2007, 20:36

Всички говорят за женитби с мюсюлмани и пр., а не се замислят и по други възможности - ами връзка с българин/ка будист/ка? Нашенци, изповядващи религии, различни от източноправославието? Ще ли ви треперят така гневно душиците, както при мисълта за връзка с турчин/туркиня?

И се вкарвате в някакви филми как той/тя ви налага религията си и ви завлича в дебрите на Близкия Изток. Вие какво, смятате че до последния мюсюлманите са фанатици ли? Или че християните нямат същите догматизирани боклуци сред себе си?

Я се обичайте и стига сте се делили на бели, черни, жълти, зелени, християни, шинтоисти и подобни глупости. Сляпо следвайки и спазвайки някаква религия - мислейки, че тя ще ви спаси или ви прави по-добър човек - сами се наебавате. Защото заради вяра в глупости се случват адски много простотии по света.

=D> =D> =D>
Споделям напълно!!!

06-25-2007, 20:56
freeyourmind.forumi.bg

misSsX
06-27-2007, 20:38

\:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ dobre kazano

coldspagetti
06-27-2007, 22:39
NE vsi4ki bulgari izpovqdvat edna religiq a su6to i obratnoto nqma unikalna religiq samo za bulgarite ,kapi6?? Vqrata ne e sledstvie na nacionalnostta ,patriotke.

A spored men nqma lo6o ,no puk 6tom si ima6 problemi -hm ti si znae6 ne se pravete na julieti samo :smt005

bloodybaby
06-28-2007, 04:40
NE vsi4ki bulgari izpovqdvat edna religiq a su6to i obratnoto nqma unikalna religiq samo za bulgarite ,kapi6?? Vqrata ne e sledstvie na nacionalnostta ,patriotke.

A spored men nqma lo6o ,no puk 6tom si ima6 problemi -hm ti si znae6 ne se pravete na julieti samo :smt005
=D> =D> =D>
Интересно, малкото сладурче, как преценява в кой да се влюби???И дали се е влюбвала въобще?

beliq
06-30-2007, 10:03
Добре де от както е създадена България най-големият и враг е Турция
Те изповядват ислиама , това са глупави фанатици ,вярват в разни щуротий , те са болни мозъци и са долни до мозъка на костите си .
Сега, знам че и от тях има добри и сериозни хора (дори незнам защо ги наричам хора) . При мисалта ,че 5 века сме им били роби си заслужава да се изплиуя в лицето на момичето или момчето което се е захванало с мръсните чифути .Кой ми говори за 21 век има неща коита са били по един начин и трябава да останат така . Оооо и замалко да забравя да каже че робството продължава и до днес :cry:

bloodybaby
06-30-2007, 14:56
Добре де от както е създадена България най-големият и враг е Турция
Те изповядват ислиама , това са глупави фанатици ,вярват в разни щуротий , те са болни мозъци и са долни до мозъка на костите си .
Сега, знам че и от тях има добри и сериозни хора (дори незнам защо ги наричам хора) . При мисалта ,че 5 века сме им били роби си заслужава да се изплиуя в лицето на момичето или момчето което се е захванало с мръсните чифути .Кой ми говори за 21 век има неща коита са били по един начин и трябава да останат така . Оооо и замалко да забравя да каже че робството продължава и до днес :cry:
Кой така те е надъхал?кой е вкарал в ума и сърцето ти такива ужасни мисли и виждания?
Знаеш ли, кой е най - големият враг на България и кой винаги е бил?Самите българи!С отвратителният ни манталитет "Не е важно аз да имам, важното и ти да нямаш".Точно заради този манталитет много сме патили и през вековете и сега!Българи са изгаряли българи!Българи са убивали брутално българи!Българи са гонили и мразили българи!Ами как да не сме под чехъла на който мине, като сме толкоз "гадни в червата", както казва една моя приятелка?Освен това не турците са ни поробили!Прочети си учебниците по история - поробили са ни османците, а те като раса вече не съществуват!Преди това ни поробиха византийците(гърците са техни"наследници")и те като раса вече не съществуват, мразиш ли гърците?Приблизително 2 века робство!А след като българите са тръгнали да си търсят късмета по света, още преди основаването на Българската държава, са ни "посягали" из почти цяла Азия!Всички тези хора ли мразиш?
Какви са тия фанатизирани мисли, които през главата ти минават?Я се вземи в ръце!Да зарежем демокрацията, да зарежем 21 век и разните условности, но най - малкото представите върху, които лежат вижданията ти са абсолютно погрешни!Дали ако българите не се бяха делили "мое царство, твое царество и войнички между тях", щяха да успеят да ни поробят османците?
И не бързай да плюеш, по другите, защото не знаеш Господ на теб какво е приготвил и дали утре като излезеш да си пиеш кафето, няма да хлътнеш до уши по някоя "гадна,фанатизирана ислямска девойка/младеж"(не ти знам пол)без дори да разбереш как си се озовал в положението на някой, по който сега плюеш!
Познавам доста мохамедани(не говоря само за търци), има невероятни хора между тях!Фанатизмът не идва от вярата на човека срещу теб, фанатизма идва от такива надъхани болни мозъчета, като твоето!!!

lady_kiss
07-01-2007, 07:04
religiqta izob6to ne me interesuva vajen e 4oveka

Maiden`Fenka
07-01-2007, 10:14
_F]категорично не [-( не мога да си се представя под ръка с турчин :smt005 по-скоро бих се хвърлила отнякъде :lol: само като си помисля за историята и онова пет вековно робство и лошо ми става. пък и тия мюсюлмани ли кви са не ги знам, са ужасни фанатици по отношение на религията [-( представи си да си женена за такова чудо... е с каква религия ще възпитате детето си :-s религията в голяма степен определя начина на мислене

Подкрепям :smt023

megi_sweet
07-01-2007, 11:07

abe nedei taka,az xaresvax tur4in i imaxme big planove goito taka i ne se osa6testvixa(svatba i t.n)

G-BaBy-InLoW
07-01-2007, 15:41
ОоОооооооооо ъЪъъъъъъъъъъъ Ааааааааа .....
НикоГА Не биХ тръгнала с ТУРЧИН ... =;

moon_flower
07-01-2007, 15:44
Не е само до турци,а и до араби,китаици и кви ли още не...
Които иска да си ходи с такива,но аз не бих искала...няма да ми е комфортно с този човек,ако може така да се изразя.

beliq
07-01-2007, 19:29
Добре ,добре bloodybaby макар и срещу мен направи много добре изказване но не ми променяш мнението за резаците
=D> =D> =D>

beliq
07-01-2007, 19:29
Добре ,добре bloodybaby макар и срещу мен направи много добре изказване но не ми променяш мнението за резаците
=D> =D> =D>

bloodybaby
07-01-2007, 20:01
=D> =D> =D>
Не пиша с цел да ти променям идеите!
Мисълта ми беше - преди да започнеш да плюеш, поне се информирай!
Пък иначе - всеки си има право на мнение, както и на предпочитания, но няма смисъл да се плюем едни други, само защото сме на различни мнения!Все пак май сме свободни...или поне така се говори :D

Villi
09-13-2007, 14:17
az hodq s turchin.Hodila sam i sa bulgari, no po mil dobar grijoven i razbran chovek ot nego ne sam sreshtala.Vaobshte ne se kolebaq dali da sam s nego v nachaloto se pritesnqvah no sega ne.Razbrah kakav e i vremeto si minava nikakvi fanatizmi nqma.Hodila sam v Tr s nego i nishto losho ne mi se sluchi.Vajen e choveka ne religiqta i nacionalnostta.Vav vsqka edna nacionalnost ima dobri i loshi individi kak moje da sadim eidn chovek koito ne e izbral kade da se rodi i kakva nacionalnost.Mojem da sadim edinstveno po negovite lichni dela i postapki.Ako toi nqkoga narani men i semeistvoto mi shte reagiram sreshtu nego ne zashtoto e turchin, a zashtoto e losh chovek.Taka smqtam az.

GregoryHouse
09-13-2007, 16:10
Аз пък съм атеист и няма никфи проблеми в тая насока :-D

zmey
09-13-2007, 16:52
смърт за всички религий.
няма бог.
не бих.

pampers
09-13-2007, 18:00
така... и аз да дам мнение.. нямам против католиците та и те са християни и с удуволствие ще съм с такив човек само да ми допадне.. но за МюСюЛМАНИ да не става и дума.. никога.... та те жената я имат за нищо... ](*,) първо ви свалят звезди всичко перфектно докато се хванете на въдицата и после... ставате един ПАРЦАЛ..... :smt010 тва хората които вярват в исляма са чудовищя.. сигурно има изключения но са 1:35432134965432 И ТОВА СИ Е ЛИЧНО МОЕ МНЕНИЕ.. НЕ ГО НАЛАГАМ НА НИКОГО!!!