View Full Version : iskam savet ! ! !
rabotata e tam,4e si imam seriozen priqtel,no ima edno mom4e koeto mn haresvam,no toi e na 140 km.ot men.iskam tozi wekend da otida pri nego.kakvo da kaja na moq priqtel,4e da se izmakna...vav sa6tiq grad kadeto iskam da otida imam i priqtelka,no i neq ni6to ne mi idva na um...q kajete vie kak lajete v takava situaciq....neiskam da go laja,no mn iskam da prekaram dva dena s drugiq....pls....kajete mi....
ne ne sum kurva........molqvi 4akam savet!
fire_magic
06-06-2007, 14:56
ne ne sum k***a........molqvi 4akam savet!kaji mu 4e 4e idesh na rzsodka :} \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/
Кажи че отиваш на гости на приятелката която каза че имаш в този град в който е и това момче !
Coccolino
06-06-2007, 15:03
хахах е как ша не си курва...имаш "сериозен" приятел а отиваш при някъв
друг за няколко дена...хахах ко ша праите там двамата? Ще копаете бустан? Ае стига бе...поне му кажи на сегашния си приятел че имаш нещо неизживано с някого- стига го лъга...Най-лошото е теб самата не те ебе, а това момче с което си може да държи на теб...прояви малко толеранс...
А иначе винаги може да кажеш че отиваш на село....или просто някъде с родителите...
da de,ama nqma da mi povqrva i sigurno 6te iska da doide s men...ne6to trqbva da izmislq 4e 6te pravim s moita priqtelka samo dvete i nqma kak toi da idva.ama kakvo............???znam 4e ne e koi znae kakvo moita tema,ima hora s mn po golemi problemi,no naistina iskam da ptida i da vidq tova mom4e
Coccolino
06-06-2007, 15:19
ХАхах кажи че с твойта приятелка ще одите да кръшкате....Курвети:)
Много хора ще си помислят че съм комлексар-да ама не....
Аз так разбирам нещата...щом имаш желания към някой друг кажи на сегашния си приятел-скъсайте....Просто не моа да разбера как лъжеш и нараняваш човек, с когото си имала хубави моменти(нали ти бил сериозен приятел). Не казвам че трябва да стоиш цял живот с него...но си представи че той постъпи по същия начин с теб....отиде да чука някоя курветинка у Харманли....Сигурно ще умреш от кеф а? :evil:
male kak go izmisli tova harmanli.znae6 li 4e petuk toi 6te hodi tam....a neeee
vij ot li4en opit ti kazvam nqma ni6to po bolezneno ot tova da narani6 lubimiq si 4ovek ako napravi6 tazi vse o6te neosaznata gre6ka povqrvai mi teb samata 6te te boli mnogo pove4e ot kolkoto nego makar i sega da ti se vijda glupavo tova koeto ti kazvam . stoi si na dupeto ne ti trqbva bela na glavata!
sun_flower
06-06-2007, 18:59
Za6to si s priqtelq si?Samo da se vodi,4e ima6 gadje li?Ako izpitva6 ako ne lubov,to pone uvajenie,go zareji mom4eto i togava si hoikai s drugiq.Kazva6,4e ne si kurva,ti kato kakva se vuzpriema6,kato oburkano momi4e moje bi,koeto obi4a priqtelq si,no ima vle4enie i kum dr i ne moje da si sedne na dupeto,zatova 6te hodi da go vidi.V dne6no vreme,vseki bukvalno e s izkriveni predstavi.Momi4etata obvinqvat mom4etata,4e bili takiva i onakiva,4e izneverqvali i tn(ima takiva razbira se),a momi4etata kakvo parqvt a?Nqkolko mili dumi i aide v legloto na noviq,puk drugiq-ku4eta go qli.Vqrno,4e i ot dvata pola stavat takiva izcepki,ma teq macki da ne pi6tat posle i da vikat,ama az go obi4am,kak moja da postupi taka...
lusimomila
06-06-2007, 19:09
хахах е как ша не си курва...имаш "сериозен" приятел а отиваш при някъв
друг за няколко дена...хахах ко ша праите там двамата? Ще копаете бустан? Ае стига бе...поне му кажи на сегашния си приятел че имаш нещо неизживано с някого- стига го лъга...Най-лошото е теб самата не те ебе, а това момче с което си може да държи на теб...прояви малко толеранс...
А иначе винаги може да кажеш че отиваш на село....или просто някъде с родителите...
стига де
момичето не е к*рва
просто на вс се случва като види някой да си го харесва,дори да е обвързан
а относно темата...препоръчвам ти да признаеш на този,по който вече не си падаш и вс да свърши с него,а ти да отидеш при другия дори за повече от 2 дни :wink:
Coccolino
06-07-2007, 08:58
lusimomila съгласен съм с мнението ти. Просто за мен авторката е курва защото ходи с някого нарича го сериозен приятел, а го лъже в очите...Иначе ми е ясно че всеки може да хлътне по някой друг, но тогава нека каже на другия, защото е по-добре, по-културно и няма да го нарани толкова...Но това е мое лично мнение, така бих постъпил аз ако си харесам някое друго момиче...ама това няма да се случи защото моето мъниче е най-доброто на света :)
da no ponqkoi put ne vi li se e slu4valo da haresvate dvama,da iskate i dvamata i da se zamislite koi e po dobriq,s kogo 6te si po 6tastliv....ponqkoi put nemoga da se re6a....i dvamata sa strahotni ....offff....i na men mi e gadno 4e laja moq-4udesen e ,ne go zaslujava,no naistina na drugiq ne moga da ustoq-ne!!!mn sum razdvoena.......kak da razbera koi e po dobriq variant ot dvamata.....offfff
Coccolino
06-07-2007, 09:32
Фърляй стотинка....оня е на 140 км от теб..а другия е пи теб....ако си под 18 ти е много рано за сериозна връзка, която е от разтояние...с този дето ти е надалеч ще си начешеш крастата и после ще се чудиш ко да прайш. Като си легнеш ше си мислиш дали не чука някоя в момента....и така.... :-D
6том иска6 да отиде6 при друг,му кажи и се раздели с него,ако по4не6 да ходи6 с 2ма си си 4иста курва.Такива моми4ета са на тор.
InvaiDeR
06-07-2007, 09:38
:smt013 и за кво ще ходиш при онзи .. да го ебеш нали ?! ](*,)
тупа курва :smt019 ... да сме и казали как да излаже приателя си , пфф
ясно колко много го обичаш щом искаш да го лъжеш , че да идеш да се ебеш с някаф там [-( ... курве!
Coccolino
06-07-2007, 09:39
ясно колко много го обичаш щом искаш да го лъжеш , че да идеш да се ебеш с някаф там [-( ... курве!
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
vie mai si nqmate predstava ot ni6to!!!!!!!!!!!
Ми недей го лъжи... кажи му че ще ходиш да се пращиш с друг и това е... истината в тоя случай може да му заприлича на лъжа и да не ти държи сметка какво ще правиш. Но както и други в тоя форум мисля че си к***а. След като си мислиш за такива работи значи никак не ви е сериозна връзката с твоя.
young_rich_famous
06-07-2007, 10:25
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> :smt041
A_Loving_Girl
06-07-2007, 10:35
Аз никога не бих лъгала приятеля си,но в твоята ситуация му кажи че отиваш при приятелката си на гости!