PDA

View Full Version : След 1 година...

VyPRoS
06-06-2007, 14:07
Когато ходите с приятеля/ката си 1-2-3 години започвате ли да си мислите, че скоро ще дойде края? Се пак малко връзки продължават повече, а и няма вечени неща особено, ако сме по-малки

koalka
06-06-2007, 15:29
Имам приятел от година и половина.Не е кой знае колко много, но не е и малко.Страх ме е от края, не искам да мисля за това.Не искам той да идва...

loving_you_
06-06-2007, 15:57
Имам приятел от година и половина. Не е кой знае колко много, но не е и малко. Страх ме е от края, не искам да мисля за това. Не искам той да идва...

При мен е по същия начин. Не искам да мисля за края на връзата ни, защото сега съм адски щастлива с него :)

malkoto_sladur4e
06-06-2007, 16:03
Имам приятел от година и половина. Не е кой знае колко много, но не е и малко. Страх ме е от края, не искам да мисля за това. Не искам той да идва...

При мен е по същия начин. Не искам да мисля за края на връзата ни, защото сега съм адски щастлива с него :)
:smt023 Само че аз се надявам нашата връзка да няма край!!!

cherinka
06-06-2007, 16:06
Аз преди да тръгна с някой, си мисля как ще скъсаме.....

Викам, по-добре, да не мислим за бъдещето :-D

BeBsItO
06-06-2007, 17:06
:-D to4no tva e pri4inata da ne se zadarjate dalgo vreme s daden 4ovek! 6toto predi da ste tragnali mislite za kraq. nadqvam se pri men da nqma krai.... :lol:

lusimomila
06-06-2007, 17:18
Аз преди да тръгна с някой, си мисля как ще скъсаме.....

Викам, по-добре, да не мислим за бъдещето :-D

аха...
значи не съм единствена
:smt005 :smt005 :smt005

alkobalko
06-06-2007, 17:40
Имам връзка почти 2 години и половина. Никога не съм се замисляла за краят. Не ме е страх от него, просто не вярвам, че ще се случи, толкова е нереално. Даже понякога с приятелят ми си правим шега като си казваме, че късаме, но и на двамата ни звучи толкова глупаво, че.... Определено не мисля за края, а за едно съвместно бъдеще.

bloodybaby
06-06-2007, 18:30
Когато ходите с приятеля/ката си 1-2-3 години започвате ли да си мислите, че скоро ще дойде края? Се пак малко връзки продължават повече, а и няма вечени неща особено, ако сме по-малки
Когато тръгнах с приятеля си, не мислех, че и две седмици ще изкараме заедно.Той също!
Сега не мога да си представя живота без него!Той също.Сякъш с всеки изминал ден ставаме все по - щастливи заедно...
Сега си мисля, че само смъртта може да ни раздели.И само от нея се страхувам!
Колкото и старомодно да звучи...

Soy_tu_mujer
06-06-2007, 18:40
Имам приятел от година и половина.Не е кой знае колко много, но не е и малко.Страх ме е от края, не искам да мисля за това.Не искам той да идва...

Az sushto hodq s priqtelq si ot godina i polovina..Minavalo mi e prez um i samo kato si go predstavq mi se nasulzqvat o4ite...

ThePainIsReaL
06-06-2007, 19:18
Болезнено е, да. Но е реално. :? Като човек минал неведнъж по този път, мога да твърдя, че е ужасно. И като се случи веднъж, вторият път не можеш да не мислиш за това.
Така че, да .. мисля за това. Не рядко. Но не ми пука.. всяка песен си има край, аз не мога никого да закова за себе си, било то и човек, който ми е най-свиден и без когото не мога. Така си изграждам бариера и има периоди, в които не искам да допусна никого до себе си, защото привързаността към друг е нож с две остриета :?

Та .. Не ме е страх от края. Беше ме .. тогава бях малка и зелена. Но човек закоравява. Започва да гледа с други очи на нещата, вижда не със сърце, а с разум. Сега знам, че ако имам дълга връзка, ще ми останат спомени, които никой не може да ми отнеме. Знам, че животът ще продължи дори след края й.. еми, кво повече да искам.

Ще боли от раздялата.. но нека, то винаги боли. Всяка следваща причинява все по-голяма и по-голяма болка.Но Радостта преди това ще си е заслужила.

sun_flower
06-06-2007, 19:22
Vsi4ko svur6va rano ili kusno,zatova po-dobre se naslajdavaite na hubavite momenti i ne mislite za bolkata i za kraq.I az sum izpitvala pronizva6ta bolka,no v kraina smetka jivota e pulen s takiva stradaniq,ne si gi pri4inqvaite smai,kato mislite za otricatelni ne6ta.Radvaite se,jiveite 6testlivo,naslajdavaite se na vseki podaren mig,za6toto jivotut ni e podaruk

iohanka_sladuranka
06-07-2007, 03:14
ЗАЕДНО СМЕ ВЕЧЕ 3 ГОДИНИ,ВСЕ ТАКА СМЕ СИ ЩАСТЛИВИ,ВЛЮБЕНИ И НЕМОЖЕМ ЕДИН БЕЗ ДРУГ :) ПОНЯКОГА КАТО СЕ ЗАМИСЛЯ ЧЕ РАНО ИЛИ КАСНО МОЖЕ ДА СЕ РАЗДЕЛИМ,НЕ СИ ПРЕДСТАВЯМ ЖИВОТА БЕЗ НЕГО,ЗАЩОТО ТОИ Е ВСИЧКО ЗА МЕН...

Sevt
06-07-2007, 06:12
Абе вие луди ли сте....щастливи сте, не можете един без друг и тн и ше ми мислите за край ](*,)

Котарана
06-07-2007, 08:40
Ами минава ли са ми подобни мисли не веднъж :) Но все пак каквото има да става ще стане рано или късно.Живота продължава :lol:

_[LiFe-StiLe]_F
06-07-2007, 08:44
когато много обичаш някого и именно поради това те е страх да не го загубиш, то е нормално да мислиш за края, да правиш всичко така, че този край да не идва или да се отдалечи във времето... защото все пак възраста на повечето във форума е прекалено малка за да мислят, че цял живот ще прекарат с този човек!

Kianna
06-07-2007, 08:47
Ехооооо,децаааа,слезте на земята-всичко има крааай...

Jeuelle
06-07-2007, 09:56
Ами с бившият ми приятел бяхме заедно 2 години и половина :wink: .
В началото не мислех че ще изкараме дълго време но после така свикнах с него че не си представях деня без него.
Мислех че дори ще се оженим :D .
Наистина толкова много се бяхме привързали един към друг.........
Но както се случва с много двойки и при нас дойде края.
Не беше болезнено защото вече ми беше втръснало.Наистина ми беше еднообразно.
Сега съм много щастлива че съм сама.Наистина се преродих откакто скъсахме , макар че той все още ме обича и прави всичко възможно да се съберем ....но нееееееееее [-X :D .

NeNaSiTnA_TA
06-07-2007, 14:02
az sam s priqtelq mi ot 2 god i polovina i sam adski 6tastliva s nego i ne iskam nikoga da se radelim!dano tova nikoga ne stava za6to osven 4e ne sam sprqla da go obi4am az sam i sviknala s nego tolkova mn vreme sme zaedno i ve4e priqtelite ni sa sa6tite interesite,hobitata,jivota...naistina ne mi se misli ako se razdelim kakvo 6te pravq :roll: