View Full Version : PISNA MI DA BADA SAMA
Kerana_F
06-06-2007, 14:54
nz kvo da kaja....prosto ne moga da nameria 4oveka za men!Nikoga ne sly4vam na pravilnia i ........sledva razbira se razo4arovanie razbira se!nz kakvo da pravia ve4e Nz :cry:
Пусни една снимка и ако преценя че си арна може да те оттърва от самотата :wink: :-D
nz kvo da kaja....prosto ne moga da nameria 4oveka za men!Nikoga ne sly4vam na pravilnia i ........sledva razbira se razo4arovanie razbira se!nz kakvo da pravia ve4e Nz :cry:
Миличка и аэ съм така и те раэбирам напълно :smt010 :smt010 :smt010 Ако искаш някаква подкрепа или нещо кажи
Не трябва да се отчайваш.Ти си още млада и ще имаш още връзки.А пък и много хора са така.
Ти си още млада и ще имаш още връзки.
Ти пък откъде знаеш дали е млада?!
Спокс. За всичко си има време. Когато му дойде времето ще си намериш някой. Недей да бързаш
victoriq
06-06-2007, 15:03
Спокойно миличка...Някой ден ще срещнеш подходящия,но не се отчайвай.Имай търпение!
Наслаждавай се на свободата си :::
Опиши какъв трябва да е "правилния" :)
G0d's G1F7
06-06-2007, 19:58
vij sega tazi pulnina shte se zapulni chak kogato sreshtnesh mom4eto koeto e tvoq sputnik w jivota no ne trabwa da se otchaiwash ...hodi po diskoteki tam vinagi se namira za wsekigo po neshto... nqma znachenie kak izglejdash ako nqkoi super qko se e vlubil w teb ne sym te vijdal i ne moga da kaja dali problema e w teb ... no glawnoto koeto sys sigurnost trqbwa da naprawish e da si s visoko dignata glawa i da se nadqwash che sred porednata zabiwka w diskoto shte sreshtnesh svoq lubim... by G0d's G1F7 :)
О,ти сигурно си вече на 14 години и още не си намерила любовта на живота си?! :smt089
tedinkata_
06-07-2007, 04:49
xm..az sam na 18 i imam sashtia problem.. naistina e mn gadno da vijdash kak vsi4ki okolo teb sa vlubeni i imat polovinki do sebe si a ti si sama :smt009 no ponqkoga ima i takuv period..az otkakto skusax s edno mom4e(predi 3 meseca) samo se "lutam" s nekvi mom4enca no neshto useshtax 4e nqma da stane i gi ostavqx i zatova reshix za da nqma pove4e greshki zasega sami4ka..shte 4akam "moeto mom4e" xax :lol: :(
ferendzia
06-07-2007, 08:39
Mnogo ste pravi 4e e adski rano da znaem kakvo iskame ,da sme go namerili...no ima takiva slu4ai...mn sa redki no gi ima..i kogato gledam kak nqkoi hora namirat 6tastieto slu4aino a men me podminava 4esno kazano boli!Typo zvu4i oba4e taq praznina men li4no me smazva....zatova ve4e 2 godini ima nqma tyrsq postoqnno,iskam go istinski da sym s nqkoe svqsno mom4e..i znam kakvo iskam ,a ne go sre6tam...prosto za6toto takiva hora nqma...i kak da ne e ot4aqn 4ovek ](*,)
ob6testvoto ni podtiska malkoto hora stremq6ti se kym razvitie...zatova vseki koito se opita da stane na 4ovek i da syzdade ne6to smisleno biva smazqn,kakto i me4tite mu!
naskoro sre6nah 1 prekrasno mom4e,koeto mi kaza slednoto "Vsy6tnost...ti si mi ideala za momi4e...no az ve4e ne iskam da sym s nikogo!"..i ne iska nikogo za6toto sa mu vtylpili 4e 4ustvata sa slabost i kakvi li o6te ne gluposti....
pisna mi da gledam ne6tastni,ozlobeni i samotni hora...me4taq za svqt v koito horatq obi4at silno,jiveqt za da obi4at...a vsi4ko koeto polu4avame e studenina i bezrazli4ie...i zatva 1 po 1 vseki stava studen...az nqmam namerenie da se predavam kolkoto i da sym ot4aqna ...i teb te syvetvam da ne go pravi6 za6toto taka 6te stane6 edna ot tezi "nepodhodq6ti individi" koito ti skapvat nervnata sistema...
Подобни мисли само ще те потискат затова надей да му мислиш толко и то ще стане точно когато не си очаквала
i az se 4uvstvam samotna opredeleno. kato gledam kka horata okolo mene si polu4avat kkavoto iskat a az sum si sami4ka...mn mi e tupo. iskam samo edna seriozna vruzka s mom4eto koeto tolkova mn haresvam ama nqma nali. predi si misleh 4e na moqta vuzrast pove4e ot 1-2 meseca ne trqbav da produljava edna vruzka ama ve4e mi doide drug akul v glavata. iskam da si imam nqkogo. oba4e ne se ot4aivai-kefi se na malkite ne6ta i edin suvet ot men-pesnite na preslava na men mi pomagat(tujnite)awe vuob6te nqkva sduhva6ta muzika men me kara da se 4uvstvam po-dobre nz 6to
Th3WildAng3l
06-07-2007, 17:10
И аз съм без гадже, но не се чувствам самотна, защото знам че аз си контролирам живота и аз съм избрала да бъде така. Да - би ми харесало това да не е така и да съм с някой, но предпочитам да съм сама, отколкото да ходя с човек, който не ми харесва, нямам тръпка към него и прочие.
mmi na kolko si...ima vreme ne se ot4aivai 6i nameri6 podhodq6tiq 4ovek to tam e calta da se 4yvstva6 dobre..spokoina..happy ina4e nqa kiriq :smt018
leko_otkachena
06-07-2007, 18:38
ох,спокойно за всичко има време :-)
black rose
06-07-2007, 21:05
i az sum taka :smt010