View Full Version : Как да му влезна под кожата?
Маргаритка
06-06-2007, 16:38
Ходихме месец.
Скъсахме, защото той ходеше с още две.
Голям скандал му вдигнах.
Той ме заплашваше след това.
Оправихме се.
Отношенията ни се изгладиха.
Видяхме се, но не защото искахме, а защото едно събитие ни го наложи.
Бях притеснена.
Всичко мина като по вода.
След месец казал на една познато, че пак искал да бъде с мен.
И аз го желая.
Но е прекалено суров, груб и трудно си показва чувствата.
Беше ми казал, че много са го наранявали и за това се отнасял така "грубо" с момичетата.
Какво да направя, за да не си мисли, че съм "като другите"?
Как да му влезна под кожата?
Как да го накарам да се чувства добре в мое присъствие? Да му дам да разбере, че съм прекалено добра, мила, нежна, себеотдайна и не бих го наранила?
Как да го върна към старото му аз?
Бих могла да се опитам да направя всичко това заради него :|
!
Благодаря ви предварително.
mali ti si mn typa kak moje da se unijava6 taka
malkoto_sladur4e
06-06-2007, 16:44
Щом веднъж си е играл с теб пак ще го направи! :smt011
Маргаритка
06-06-2007, 18:01
Да, но аз питам какво се иска от мен, за да не се повтори това.
Вината не е в него, а в мен. Защото съм му позволила да се държи така с мен.
Разбирам кои са грешките ми, ще се опитам да ги поправя този път.
Както казах, не той е виновният, а - аз. Защото това на него му е нещо като "защитна бариера" -> недопуска момичета близо до себе си (не физически, а емоционално).
bloodybaby
06-06-2007, 18:21
Покажи му, чрез отношението си към другите около теб, що за човек си.Индиректно.Ако наистина му се ще да е пак с теб, ще разбере!
Обаче трябва да се въоръжиш с много търпение, защото за да се разпукне черупка, трябва време, а за да се отвори напълно още повече...
Успех!
Ice_Queen_
06-06-2007, 18:34
Бъди секси,бъде неудържима,бъди различна просто.Така ще му хванеш окото като начало-малката промяна,камо ли ако е голяма.Тва просто е безотказно.След тва може да пробваш да му избягаш..ако не искаш да рискуваш - давай смело и с чувство,вкарай малко огън в очите и косите и се надявай..
mali ti si mn typa kak moje da se unijava6 taka
ti poneje si mn inteligenten/a
margaritka razbiram te napulno. ti trqbav da probva6-za samata sebe si, da znae6 4e si napravila vs koeot zavisi ot teb. moje bi gre6kata ti e bila 4e si pokazala 4e durji6 tvurde mn na vruzkata vi. toi qvno se strahuva ot obvurzvane- igrai negovata igra- pravi se 4e i ti ne iska6 da ste seriozni. zaedno s tova pravi vs vuzmojno da zadurji6 vruzkata. i ne na posledno mqsto- ne vlagai 4ak tolkova emocii za da ne se 4uvstva6 predadena i naranena
Ходил с 3 едновремеено и ти още го искаш. Майкооооооооооооооооооооо ооооооооо
Болен народ
Ходил с 3 едновремеено и ти още го искаш. Майкооооооооооооооооооооо ооооооооо
Болен народ
Да, но аз питам какво се иска от мен, за да не се повтори това.
Вината не е в него, а в мен. Защото съм му позволила да се държи така с мен.
Разбирам кои са грешките ми, ще се опитам да ги поправя този път.
Както казах, не той е виновният, а - аз. Защото това на него му е нещо като "защитна бариера" -> недопуска момичета близо до себе си (не физически, а емоционално).Глей ся лесно е да се каже зарежи го но нз какъв ти е проблема и да не го зарежешеш момчета колкото искаш но нз дали ти помагам но ти казвам зарежи го защото се е подиграл с чувствата ти!Не позволяваи пак да го направи защото позволиш ли още един път няма да спре ще знае че когато и да доийде при тебе пак ще му правиш кефа НЕ МУ ПОЗВОЛЯВАЙ [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X