View Full Version : КОМПЛЕКСАРИ!!!
happy_cute
06-06-2007, 17:38
Мнг тъпо се получи всичко.Харесвах си едно момче от нашия клас да го наречем Н.Оказа се,че и той ме харесва и въпреки стриктната ми политика "не тръгвай с момчета от твоя клас" нали решихме да излизаме...той ме заряза заради друга преди една седмица.Много тежко го приех,но продължих напред!Но сега той и неговия приятел М. постоянно ме закачат...като в първи клас(а съм 8 кл)само дето от рода на:"Аре да ми правиш свирки" или "Аре да се ебеме","Ако те обарам ще ме урариш ли?" или днеска в час по рисуване:
Н.:виж сега какво ще направи
М.:я
Н. "случайно си изпуска химикалката"
Н.:Вики,подай ми химикалката
Аз:Тц
Н.:Аре бе
Аз:Н., зад мен си чувам за какво си говорите
(а не бях чула)
Н. се засрамва =)
или
М:Имаш големи ръце и нос
Аз:Ти си комплексар само да обиждаш знаеш
М:Ти си комплексарка
аз се премествам до един Никола
Какво да правя?С какво да ги затапя? И ако пишете тъпи коментари не се мислете за много оригинални!
anonimen alkoholik
06-06-2007, 17:43
"Пишката ти е много малка и въобще те няма в леглото" :-D
Хмм тва наистина са много децки работи фани си и ти някоя приятелка да ги обсъждате и да ги ебавате.бай д уей и аз съм ходила със съучник получава се много конфузна ситуация като скъсате така че дано си си взела поука :wink:
"Що не се ебеш/обарваш/направиш една свирка на М? На него поне сигурно ще му хареса."
Хахах тва е реална реплика от едно момиче 7кл. Тогава поне ми звучеше много грубо. :)
punkrock
06-06-2007, 22:16
- Аре да ми правиш свирки - Не лапам малки ху*ща
- Ако те обарам ще ме урариш ли? - Ами ако искаш да те ритна в ташаците обарай ме бе! :-D
Или пък като ти изръсят пак някоя простотия направо им се изсмей и кажи нещо от рода на: Ебахти тъпите дето са тез! или Вземете пораснете бе и стига сте си избивали комплексите върху другите!
А пък ако не спрат и след това викни ме аз ще ги набия :-D
"Съжалявам, но си падам по хетеросексуални момчета." :-D
Seducti0n
06-07-2007, 07:18
Здрваей,мила.Понякога поведението на момчетата от 8-ми клас,не може да се различи с това на първолаците.Виждат,че си лесна плячка,ако мога така да се израза и затова,те ебават.Просто не им се давай така лесно и каквото и да става,не показвай,че се ядосваш,защото така само ще ги мотивираш да продължават,напред.Ако веднъж ги поставиш ня мястото им,чрез словесна атака,ако им докажеш,че не си толкова слаба,за колкото те мислят,уверявам те,че занапред ще си променят отношението спрямо теб.Игнорирай ги и не се ззанимавай с подобни комплексирани хора,това мога да те посъветвам.Успех и не се сдухвай :!: :wink:
ами да не се занимавай с него,фани си някой готин батко да видиш как ще се спука от яд .... :smt016
ами да не се занимавай с него,фани си някой готин батко да видиш как ще се спука от яд .... :smt016
Абсолютно вярно ко му се връзваш, хвани си някой и ще видиш тогава как газ ще пикае... :lol:
"Съжалявам, но си падам по хетеросексуални момчета." :-D
:smt038 :smt043
Хаха хвани си верно батко или му отвръщай нахално :smt005
free_cool_GirL
06-08-2007, 07:44
oo da hvani si edin batko da vidim koi na kogo 6e duha :lol:
_Golden_fish_
06-08-2007, 09:08
дръж се нахакано... заучи 1-2 реплики ама наизуст... като ти каже нещо - обърни се и хладно му отговори и след тва сякаш не те интересува си продължи заниманието хаха така бях побъркала един... само 1 път го затапих ама както трябва ии нямаше проблеми после :lol:
пример:
той: малеее ква си тъпа...
ти: миличко не са ли те учили да не съдиш за другите по себе си?
........
той: свирка ше ми напрайш ли?
ти: сори батка ама само дудуци прая :lol:
айде късмет... дрисльото ше си седне на дупето спокс хаха :lol: