View Full Version : Правите ли си клизма преди анален секс?
сори че задавам така диектно вапроса ама 4етах какво ли не из нета,но искам някой от личен опит да каже толкова ли е задалжителна тя.. :oops: :oops: :oops: :smt017
Виждаш ли там горе бутона ТЪРСЕНЕ? Натисни го - не е случайно сложен..........
dunapren
06-06-2007, 18:42
ами чак задължителна не ама по добре прави да не стане някой теч
ти не4етеш ли аз ако не сам чела няя пущам тема а някой с личен опит сам писала !!! :smt011
e нали туй казвам е ако не сам чела няма да пускам тема не ми стига инфото за тва сам я пуснала #-o
Еми аз преди около 2 дни четох тема, където имаше и мнения от личен опит. Но щом е трудно да потърсиш:
ОТ ЛИЧЕН ОПИТ ти казвам, че е желателно, но не е задължително. Ако не си направиш има опасност да излезе нещо кафяво отзад (сещаш се какво) по време на акта, НО това става само ако момчето не знае как се прави....сама си прецени, дали може да му се довериш :)
ПРИЯТЕН СЕКС !!! :mrgreen: :smt006
Sam90 e kak shte zavisi ot momcheto?
Sam90 e kak shte zavisi ot momcheto?
Еми зависи как го вкарва и изкарва....прави се внимателно - особено в началото. Почва се мн бавно и не трябва да го изкарва рязко, щото се получава нещо като вакуум и става кофти... :roll:
xx...ujas.Ami ako momcheto e neopitno i ne znae za tova..da go predopredq predi sexa da vnimava 4e moga da se nasera li?ne ne..mnogo e gnusno..Sam90 a na teb slu4valo li ti se e da se ...
`Death`Whore``
06-06-2007, 21:59
Не че съм го правила анално много пъти, но всеки път се сдухвам да не би да има нещо по пениса му след това...последният път се получи по-добре и пак нямаше нищо. Клизма не съм си правила.