Влез

View Full Version : Да го накарам да "настръхне" ?

_f
06-06-2007, 19:48
Сега се сваляме с едно момче..Общо взето мога да кажа,че е голям женкар..Смисъл..доста хубаво момче е трудно може да му се откаже.Аз в началото се правих на недостъпна и се дърпах,сега още се дърпам но вече свалих гарда..Въпроса беше днес в чата се заговорихме за нещо..И той ми каза "аз мисля че съм ти достатъчен" смисъл на базик такова..и аз му казах че на мен 1 ми е достатъчен но въпроса е на него дали му е достатъчна 1.. и той каза.. "ако ме накараш да настръхвам докъто си около мен ще ми бъдеш повече от досататъчна"..Държа да подчертая,че до сега не сме излизали заедно,смисъл..общо взето се бяхме запознали в чата и се засякохме един път по улицата,казахме си здрасти и от тогава се започна по-сериозен чат.И се чудя какво да направя сега когато ще излезем за първи път,как да го накарам да настръхне ? Искам просто да съм по-различна от другите му бройки..Но как?

TuZAra
06-06-2007, 19:54
Бади себе си , не се прави на друга , че рано или касно ще разбере

ODB36
06-06-2007, 20:09
ако е женкар както викаш ти дори и да го караш да настръхва,пак няма да си му достатъчна,да знаеш,тва им е в природата,не могат да се променят!

Th3MaN
06-07-2007, 04:32
Тва че той винаги ще иска още няколко няма спор, но друг е въпроса дали ти ще му позволиш. Най-важното според мен е, че когато тръгнете трябва да покажеш на всички че сте тръгнали. Така те ще знаят че е зает и по малко ще го закачат.

Nadelina
06-07-2007, 06:50
ако е женкар както викаш ти дори и да го караш да настръхва,пак няма да си му достатъчна,да знаеш,тва им е в природата,не могат да се променят!

Moje da go promeni.. Ako toi se vlubi v neq.. No za da se vlubi ne trqbva da ima pozi.. Trqbva da si nedostypna za da ima trypka.. no ne i studena.. Trqbva da imash samochuvstvie i vsqko tfoe deistvie i duma da sa bez pritesnenia.. a izpylneni sys smelost i reshitelnost.. I v sashtoto vreme da ne se natqgash.. Nakarai go da se usmihva.. Tova ne samo shte ti podskaje che mu e hubavo v kompaniata ti.. ami i she svali bronqta koqto ti nosish otnosno nego.. Mmmmm.. bydi sebe si macko.. Predi vsichko estestvena... Uspeh!

06-07-2007, 11:01
aham!

mechtaq_za_teb
06-07-2007, 11:46
Prosto badi sebe si i se pokaji takava kakvato si.Ne se pravi na nqkoi drug...prosto vseki e unikalen s neshto. ;)

06-07-2007, 12:41
sus sexy dre6ki moje da postigne6 dosta ne6ta. pod4ertai nai-hubavoto v tqloto si-krakata, gurdite ili dupeto-ti si znae6. lek grim-da ne izglejda 4e si se pravila mn vreme makar 4e sig 6te e taka. opitai se da mu pokazva6 4e 4uvstva6 takiva ene6ta kkavito toi 4uvstva-smisal ne se postavqi v polojenie 4e da li4i 4e ti durji6 mn pove4e na nego otkolkoto toi na tebe

vvs_go
06-07-2007, 15:13
am ako e epiliran kak 6te nastryhva tva e ulovka

06-07-2007, 16:41

Moje da go promeni.. Ako toi se vlubi v neq.. No za da se vlubi ne trqbva da ima pozi.. Trqbva da si nedostypna za da ima trypka.. no ne i studena.. Trqbva da imash samochuvstvie i vsqko tfoe deistvie i duma da sa bez pritesnenia.. a izpylneni sys smelost i reshitelnost.. I v sashtoto vreme da ne se natqgash.. Nakarai go da se usmihva.. Tova ne samo shte ti podskaje che mu e hubavo v kompaniata ti.. ami i she svali bronqta koqto ti nosish otnosno nego.. Mmmmm.. bydi sebe si macko.. Predi vsichko estestvena... Uspeh!
=D> =D> =D> =D> =D>

Th3WildAng3l
06-07-2007, 16:52
Хм .. споделяй - това ще съкрати границата между вас. Накарай го и той да споделя с теб, но го прави по начин, който на него ще му е приятно. Щом е женкар - разпитай го с какви е бил - какво харесва, какво не. Говори и ти за момичета - че всички са кучки и прочие, дори и ти, но малко момичета си го признават.
Дръж се секси, не се притеснявай да говориш за недостатъците си. Питай го какви са неговите недостатъци (Аз обичам да казвам "кажи ми какви са недостатъците си .. положителните неща и сама ще ги разбера"). Не се притеснявай и да говориш за секс, въпреки че това е първа среща, ще създадеш впечетление че си заинтересована от него и че се чувстваш добре в негови води.
Забави първата целувка възможно най-много!!!!

BeBsItO
06-07-2007, 17:11
\:D/ probvai da bade6 kakvato si,i ako taka ne go nakara6 da nastrahne,kauzata e zagubena predvaritelno.se pak ne moje6 da si dalgo s maska..... [-X

be3by
06-07-2007, 17:44
em kak b1di sebe si i go nakarai po svoi na4in da "nastryhne"