View Full Version : za Ili protiv uniformite
SeXy_BeB4e
06-06-2007, 20:00
pi6ete menie dali ste za ili protiv uniformite :smt010 :)) :pp~
На точното място ти е темата. :-D
Мене ми е все там вече-завърших. :-D
Vikitooo
06-06-2007, 20:43
ZA, ama uniforma govorim za bqla bluzka i danki nali? :wink:
Shadow_Walker
06-06-2007, 20:49
Аз съм против.
на ний точното място си я лепнала тая тема
ама иначе
твердо
ПРОТИВ
cacegka_3a_cekc
06-06-2007, 22:55
i as sam protiv...taka seki e individoalen sam po sebe si...a s yniformite si4ki 6te sme ednakvi..6te bade tapo :smt010
Искаш да кажеш къси карирани полички и бели ризки вързани малко под гърдите за момичетата? ТВЪРДО ЗА! :lol:
Котарана
06-07-2007, 08:48
Докато учих бях твърдо против :lol: .Сега завърших и съм ЗА униформите нека има малко ред... ххаха :lol: :lol:
mechtaq_za_teb
06-07-2007, 08:59
Protiv!
lusimomila
06-07-2007, 09:03
ами всяко нещо си има и своите недостатъци,но аз съм-за
Честно все ми е тая.Но ако се наложи да имам нкаъв изор ще кажа зА! няма да ми пречат ни най-малко..това са просто едни парцали дето ще ги носся 6/7 часа в денонощието..аз специално не ходя на училище да показвам колко съм хубавва,и как ми стоят новите ми дрешки :-D Има такива принцеси в училищата ,че чак се напикавам от смях..Извинете ама как моеж да тръгнат със Златни Чипички с врзъки до коленете... Хиляда гоолеми герданчета,Къса пола до прашките ,И потник ,който Декоолтето и миава между двете Гърди :-D :-D :-D Все си мислч,че това е "приемливо "облекло но ,за да излезеш вечер НЕ ЗА УЧИЛИЩЕ \:D/
От една страна униформите са хубво нещо защото така всички се приравняваме и няма неща от сорта на : виж ква хубава пола си зех вчера а другата да гледа и да знае че не може да си вземе такава само защото няма възможности да си купува скъпи дрехи.
От друга е гадно,защото никой не иска да е еднакъв с другия и всеки си има индивидуален стил..нормално.
Докато бях 10 клас преди 2 години се обсъждаше как ще има униформи и понеже отговорниците за това слушаха метъл, беше решено всички да сме в черно(като на погребение) :-s ,но слава богу не успяха да ги вкарат в употреба. Много е важно ако има униформи да се подберат внимателно самите дрехи...
Иначе сега когато завърших вече и най-после, все ми е едно дали ще има униформи... :D
в раздел "Любов" тема за Униформи :smt005 :smt005 Може ли така бе :@
Uptown_soldier
06-07-2007, 10:26
pi6ete menie dali ste za ili protiv uniformite :smt010 :)) :pp~
Такава тема има. Но все пак аз съм за.
i as sam protiv...taka seki e individoalen sam po sebe si...a s yniformite si4ki 6te sme ednakvi..6te bade tapo :smt010
...че ти да не ходиш на училище да си показваш тоалетите?!
lLady_MooN_RaiN
06-07-2007, 10:47
Аз съм ЗА .
1. Не ми излизайте с номерата, че така не можете да покажете индивидуалността си и всички ще са еднакви. Това ли ви различава от другите? Някакви парцалки.
2. Социално слабите ученици няма да се чувстват зле, защото нямат модерни дънки да речем.
3. Това е гордост. Вие носите знака на училището си.
Deni4ka93
06-07-2007, 10:47
ЗА,обаче говора за някакви по-яки дрешки,карирана поличка-Ок,ама с ниска талия не няк'ва до под циците.И ризка хубавка,беличка,с по-голямо деколте ако може...А т'ва дето казвате,че е глупаво да ходиш на даскало да си показваш дрешките,че е тъпо-тъпо е,ама все пак неможем да отидем в ужасно състояние-със анцунг и ботуши примерно,добре е да изглеждаме прилично хубави :)...
Slave4You
06-07-2007, 11:39
Аз поначало съм против униформите но според мен в частните училища те са абсолютно задължителни защото какво е училище в което учениците само си показват блузките и дънките за по 300 лв .. Иначе в държавното не мисля че има защо да има.
PROTIV! KAK 6E HODQ NA U4ILI6TE S NQKVI MIZERNI DRE6KI PRI POLOJENIE 4E I SMOTANQ4KITE KOITO NE ZNAQT KAKVO E MODA 6E SA SUSU SU6TITE. NALI OTIVAME NA U4ILI6TE I ZA DA SE POKAJEM 4E PRILI4AME NA NE6TO. KAK AZ 6E IZGLEJDAM KATO NQKVA KOQOT NE E 4UVALA ZA GLANZ ZA USTNI. VSEKI SI SE OBLI4A SPORED NEGOVIQ STIL I SPRED TOVA KOE KAK MU STOI. NE MOJE DA NAKARAT NQKOQ 200 KG VE6TICA DA SLOJI KUSA POLAI BLUZKA S DEKOLTE. I OBRATNOTO-QKA MACKA S DREHI OT 20-TE GODINI.
hilarydonau
06-07-2007, 12:37
az sum za .. spored men e dobre da imame uniformi kaktu kazaha nekoi za6otu taka izravnqvame ot 1 strana socialnoto si polojenie pone v u4ili6e za6otu e mn gadnu nekoi da ti kaje vej se be kvo si se oblqkla s drehi za po 500 lv tuka da ne ti e modnu reviu ili ne6u ot sorta to 4e na po bednite tei da gi nare4em ne im e priqtnu ama ti kvo da prai6 4e ima6 vuzmojnusti kvo da nema da se obli4a6 katu driplio no tova e drug vupros de 6ot taka moje bi 6e ima po malku zavistnici i jivota ni 6e stane pone malku po dobur no taka smqtam az :?
Аз съм ЗА .
1. Не ми излизайте с номерата, че така не можете да покажете индивидуалността си и всички ще са еднакви. Това ли ви различава от другите? Някакви парцалки.
2. Социално слабите ученици няма да се чувстват зле, защото нямат модерни дънки да речем.
Да бе как ли пък не :@ Ужас да нося униформа :@ Никога. Ако ги въведът минавам на самостоятелна форма на убучение. Гордост било. Майко Ти не си наред
lLady_MooN_RaiN
06-07-2007, 13:46
Аз съм ЗА .
Да бе как ли пък не :@ Ужас да нося униформа :@ Никога. Ако ги въведът минавам на самостоятелна форма на убучение. Гордост било. Майко Ти не си наред
На колко си години? На характер май подкарваш някоя необуздаема тъпа тийнка на 13.И се научи пурво да пишеш, че иначе от твоето Убучение нищо няма да излезе.
Аз съм ЗА .
На колко си години? На характер май подкарваш някоя необуздаема тъпа тийнка на 13.И се научи пурво да пишеш, че иначе от твоето Убучение нищо няма да излезе.
Ми на 16 съм. Но това не е от значение. Няма смисал от униформи. Живеем в слободна страна всеки има право да си избира кво да облича. Представи си 9 месеца секи ден да ходиш с неква тъпо иниформа? И на сичкото отгоре да гледаш още 1000 деца околу тебе със същата. Отврат
az sam tvardo prtivvvvv! i az ne moga da sa gledam s edna det nosi pleteni 4orapi i nz ko e polaa glanc i drugi ne6ta.Nestiga 4e vseki den trq da bade6 s edno i sa6to ami i lqtoto seki se poti i trq q pre6e seki den 6te badem kato taboretki. za ttui 4e ako vavedat uniformite sta4ka xhaxhaxhahxahxa :}}}}
PROTIV xhuahuxhaux :smt018 :smt018 :smt018 :smt018 :smt018 :smt018 :smt018 :smt018 :smt018 :smt018 :smt018 :smt018 :smt018 :smt018 :smt018 :smt018 :smt018 :smt018 :smt018 :smt018 :smt018 :smt018 :smt018 :smt018 :smt018 :smt018 :smt018 :smt018 :smt018 :shock: :shock: :shock: :shock: [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<
Ами ПРОТИВ, щото си представете как сичките сме облечени с бели блузки и поли или панталони пффф ужасс :smt010
в моето даскало си имаме униформи 3 тамън..лятната ни е еедна тениска в малко цвят диня за момичетата и синичка за момченцата, зимната ни е черен суитчър или син(като черния се носи от момичетата) и вече третата е официалната-бяла риза, червена вратовръзка, черна пола, сако така сивичко и черни обувки.тази официалната се носи само на някои празници..това е всичко...лично аз не сам против..все пак за хората, н акоито им е важно да си показват дрешките пак могат да го правят..да си показват данките, полите, обувките..
Такива теми има доста, а и не е за тук.