PDA

View Full Version : One touch?

thegodfather31
06-06-2007, 20:46
Някой може ли да ми каже какви са тези презервативи - качествени или боклуци ... един приятел ми наду главата за тях ...

Dimenceto
06-07-2007, 05:55
tva sa nai nekachestvenite prezervativi - po 20 st. sa v aptekite ..

Sevt
06-07-2007, 06:04
Аааа спорекс са най-некачествените :!:

kis4ety
06-07-2007, 07:46
spotrex i az sam na tva mnenie.

pkgtool
06-07-2007, 09:30
И аз съм на мнение, че Sportex са най-гадните. а за One touch се изразявам положително защото са евтини и са добри... до сега нито един не ми се е късал.... а съм използвал много такива. А DiMeT{} ако можеш да ми кажеш защо са най-некачествените ще ти бъда благодарен. За Sportex мога да изразя мнение защото съм имал приклиючения с тях а и много от познатите ми са ги пробвали като на единия и трите от една кутийка са се скъсали един след друг. Та като заклиучение... One Touch са добри. Имат и ароматизирани които много яко вонят.

Schnitzer
06-07-2007, 10:08
И аз съм на мнение, че Sportex са най-гадните. а за One touch се изразявам положително защото са евтини и са добри... до сега нито един не ми се е късал.... а съм използвал много такива. А DiMeT{} ако можеш да ми кажеш защо са най-некачествените ще ти бъда благодарен. За Sportex мога да изразя мнение защото съм имал приклиючения с тях а и много от познатите ми са ги пробвали като на единия и трите от една кутийка са се скъсали един след друг. Та като заклиучение... One Touch са добри. Имат и ароматизирани които много яко вонят.И аз мога да кажа че съм ползвал доста пъти One Touch и никога не са ми се късали.Бтв буквата "ю" се намира на "\". :wink:

Jamalska
06-07-2007, 10:27
Мен пък до сега не ми се е късал Спортекс...адски ги обичам ама като намирам само размер Л и не можем да ги ползваме:(

mysi
06-07-2007, 10:29
АБЕ най-сигурно ,според Мен и личен опит е да се използват Durex...Не съм ползвала Спорекс...или незнам какви още там...но честно,предпочитам и да се лиша от удовлоствието,ако се стигнме само до тях :-D

krem4et0
06-07-2007, 10:36
не са лоши. 1 път съм ползвала и да ти кажа, че беше супер, нищо, че е евтин.
Спортекс също не са лоши, Куул също с на ниво, лайфстайл също. Единствено не са ми харесвали Sure-адски съхнат.

lLady_MooN_RaiN
06-07-2007, 13:20
Аз съм за Durex и не е тайна защо. Това долу е линк, на който е описано как се тестват презервативите. На английски е, който може да го прочете. След като видях цялата технология вече не ме е страх да не стане някоя беля:

и така: http://www.durex.com/cm/makingacondom.asp?intMakingStep=4&intMenuOpen=4

Carlos
06-07-2007, 14:01
Най-некачествени мисля, че са AMOR :D

love_girls
06-07-2007, 14:10
Абе не знам какво ви разбира главата под качествен презерватив, то не може да се гледа само дали се къса!!!
Гледа се също доколко може да запази усещането. Жалко че всичко хубаво го развалят :(
Навремето ползвах Лайфстайлс ултра тин докато не ми се скъсаха 2 от една кутия един след друг. След това открих Спортекс оргазм , обаче след някакво време ги развалиха и почнаха да слагат ужасни капути в тях и развалиха хубавото ми мнение за тях, иначе бяха перфектни здрави и страхотно усещане ми даваха (ех спомени!).
Честно казано от доста време не ползвам капути понеже съм със сериозна партниорка и може би е от факта, че колкото и да съм се пробвал да си сложа някой(все пак хубаво е без ама понякой път ми идва желанието да си свърша в нея), така по здрав нали да не е най-тънкия все не му достига лубрикант (поне лесно да си го нахлузя :( )
Ще взема да пробвам този оне тъч гледам не сте недояволни поне :)

krem4et0
06-07-2007, 15:06
Уан тач даже ползват гинеколозите,защото са най-овлажнени!

ЮНАК_
06-07-2007, 15:06
С НИХ ЕБЕМ ОВЕНО И ПА СЕ КИНАТ ДА ГИ ЕБА

Schnitzer
06-07-2007, 17:05
Уан тач даже ползват гинеколозите,защото са най-овлажнени!Допълнителен лубрикант не е ли решение за другите? :roll:

Scandalous_lady
06-07-2007, 17:10
Durex-а жестоко ме разочарова след като от 3 презерватива 2 ми се скъсаха. One touch съм ползвала само веднъж,но останах изненадващо доволна. Lifestyle ползвам напоследък ,но не ме впечатляват особенно :-k

Dimenceto
06-07-2007, 18:42
Emi za vas ne znam obache pri men sportex nito vednaj ne se e kusal.Dokato pri one tuch .. dobre aide da ne sa nai nekachestvenite obache licho pri men poveche ot polovinata sa se kusali ..

mi6enceto
06-07-2007, 19:08
Az li4no sum mnogo dovolna ot SPORTEX .. za razlika ot Durex [-X [-X