View Full Version : boli me... ;(
zna4i kraq na minaliq mesec pih eskapel..po princip trqbva da mi doide na 12ti no ot nqkolko dni mn me boli (kakto kato mi doide) oba4e ni6to..ne mi idva..dali e ot hap4eto tova..? ako puk e stanalo nai-loshoto i ne mi idva trqbva li da me boli po tozi na4in ?>! molq vida mi pomognete.. :cry:
нормално е,чакай още,ако са минали много дни,сложи си тампон вътре,постой един час и го извади за по-сигурно да видиш има ли поне малко кръв
спокойно де.. тия хапчета ти разбаикват цикъла нормално е да ти закласнява
karamela
06-07-2007, 13:48
Не се притеснявай!!!Нормално е от тези хапчета да те боли!!!
dano ste pravi..se pak ima vreme do 12ti..dano samo ne mi zakusnee..
[-o<
sinful`girl
06-08-2007, 18:58
dano ste pravi..se pak ima vreme do 12ti..dano samo ne mi zakusnee..
[-o<
Ще ти закъснее 100%. Такива хапчета толкова разметват цикъла,че просто не знаеш кога да го очакваш ;)
mm znachi moje i da ti zakasnea shoto i tova prichinqvat ... no spored men bolkata e ot hapcheto p1k i zakasnenieto moje i ot smqnata na vremeto da e ...
bai_brother
06-08-2007, 23:15
zna4i kraq na minaliq mesec pih eskapel..po princip trqbva da mi doide na 12ti no ot nqkolko dni mn me boli (kakto kato mi doide) oba4e ni6to..ne mi idva..dali e ot hap4eto tova..? ako puk e stanalo nai-loshoto i ne mi idva trqbva li da me boli po tozi na4in ?>! molq vida mi pomognete.. :cry:
Ако под най лошото рабираш бременност не трябва да те боли.
Иначе найдобре посети лекар. :idea:
fire_magic
06-09-2007, 07:17
otidi pre genekolog...
Ако под най лошото рабираш бременност не трябва да те боли.
taka li e naistina ?! 100% ?
mn_qko_f_4e
06-27-2007, 20:06
не мога да ти ти помогна,но са ми казвали че след като ги пиеш ти идва веднага,но не съм сигорна
FelisDirus
06-27-2007, 23:12
не мога да ти ти помогна,но са ми казвали че след като ги пиеш ти идва веднага,но не съм сигорна
Абе, идва ти само при мисълта за ескапеле..
Случайно да се замисляш преди да напишеш нещо? И само да вметна, пише се "сигУрна".
Малки и некомпетентни, пък и тръгнали съвети да дават за неща дето и хабер си нямат.
Нормално е да ти закъснява. Тези хапчета са като чук по яйчниците ти. Избягвай да ги пиеш, в смисъл, пази се повече! Не са полезни!
оххх леле кви проблеми имате вие.... ние мъжете сме си добре
Прав си при,нас има само ръгай с кола раз,два,три,докато се умори. :mrgreen: :D :smt005 :smt016
am malko da me svetnete za kakvo sa tezi xap4eta :oops: :smt017