View Full Version : uff ...
zna4i neska ba6ta mi mnogo me nadrazni .... otivame za obleklo haresvam si dunki onq vika "mani go toa bokluk nqma da se izlagam pred horata kato te vidqt ..." nekfi takiva laina otivame na drug magazin vika mi "vij go tva hubavo e probvai go" a puk na mene ne mi haresva , ta problema e che ne toi trqbva da kazva kakvo da si kopuvam a kakvoto na mene mi haresva ... prosto neznam kvoto toi kaje trq da stane .. emi nqma dgd ... kajete kakvo da prava che ne izdurjam taka da mi kazvat kfo da si zimam i kakvo ne ebati :-k
а на колко години си? :-s не че има кой знае какво значение възрастта, ама все пак, да те посъветваме правилно... :-D
а на колко години си? :-s не че има кой знае какво значение възрастта, ама все пак, да те посъветваме правилно... :-D
Напротив,има.Ако е на 10 е нормално да не си избира сама -все пак някой трябва да й изгради вкус,не да се лови за някакви например скъпи,но да не са хубави :-) Ако е на 12-13-14... вече трябва да почва сама да си го формира.
А и според мен баща ти просто те е посъветвал какво е хубаво,не ти го е наложил/от това,което си казал/а,съдя.А и нали знаеш-който плаща,той поръчва музиката :lol:
emi mislq che sum dostatuchno golqm za da si izbiram az ... na 15 godini sam ;]
Mi prosto ne hodi s ba6ta si na pazar-prosto e we...
xaxaxa prosto ... ami ot guza si li da si izvadq pari , ako zaviseshe ot mene spored tebe shtqh li da hodq s nego na pazar :( ...
Seducti0n
06-07-2007, 18:13
Просто му кажи,че си имаш свой собствен вкус,който очевидно не съвпада с неговите възгледи що се отнася до облеклото ти.След някоя друга година,като започнеш сам да си изкарваш парите,няма да имаш подобни проблеми,уверявам те. :wink:
mhm ... mno me e qd che neska ne si zeh tova koeto iskah ama kfo da se pravi :-)
Seducti0n
06-07-2007, 18:43
mhm ... mno me e qd che neska ne si zeh tova koeto iskah ama kfo da se pravi :-)-Научи се да налагаш мнението си,не да правиш на пук.Нека баща ти да знае,че и ти си отделна личност и да се съобразява,поне малко с твоите лични вкусове и предпочитания. :D
Да,достатйчно голям си ,эа да си иэбираш сам дрехите.
Но има и друга страна -паричните суми.Може би си харесваш твърде скъпи дрехи?Не,че съм эапоэната,но трябва да се съобраэяваш и с финансовите въэможности на баща ти.Ако пък проблемът не е в това,не се притеснявай.Всички родители имат някакви странности.Но не решавай проблема с нерви,эащото няма да стане.Обясни му спокойно,че си достатъчно голям и би ти било приатно ,ако и той се съобраэява с теб.беэ нерви! :-D