View Full Version : Секс без презерватив. Въпроси?
Имам няколко технически въпроса относно секса без презерватив?
За мъжете мисля че е нормално при възбуда от пениса да излиза течност незнайно каква. Има ли някакви шансове преди еакулацията , сперма да излезе и в случая без презерватив да се стигне до бременост. По принцип ми е ясно че много двойки правят секс без презерватив и изобщо без никакви предпазни мерки и не се стига до бременност стига момчетата да не свършат вътре.
И другия ми въпрос е :
Хубаво като правите секс без презерватив момичетата стигат ли до оргазъм и какав е номера че мъжа да свърши навън а и жената да достигне оргазъм?
Glezanka
06-07-2007, 13:41
Po purwiq wupros-Izliza predeqkulacionna technost w koqto ima maluk broi sprematozoidi i shansa za zabremenqwane e minimalen.
Po wtoriq-Kato se zamislish mn momcheta swyrshwat otwyn dori i da sa s kondom,po taq logika sam shte se setish che swurshwaneto wun ili wutre ne zasqga orgazma na momicheto.
nomera e da porasne6 :smt019
Coccolino
06-07-2007, 13:43
Значи 1во: да може да забременее, но е много много малка вероятноста.
Относно правенето на секс без презерватив:
1. Постоянен партниор
2. Момичето трябва да има постоянен цикъл и да си го следи, кога е в овулационна седмица(тогава с презерватив)
Дори да свършиш в нея ако не е в овулационна седмица е много трудно да забременее, но не ти препоръчвам ако сте малки. Иначе как да стигне до оргазъм жената няма как да ти кажа щото го пазя в тайна :-D
Сега сериозно...ами сам трябва да разбереш заприятелката си и да действаш. Ай Успех :D
karamela
06-07-2007, 13:43
За мъжете мисля че е нормално при възбуда от пениса да излиза течност незнайно каква. Има ли някакви шансове преди еакулацията , сперма да излезе и в случая без презерватив да се стигне до бременост. По принцип ми е ясно че много двойки правят секс без презерватив и изобщо без никакви предпазни мерки и не се стига до бременност стига момчетата да не свършат вътре.
И другия ми въпрос е :
Хубаво като правите секс без презерватив момичетата стигат ли до оргазъм и какав е номера че мъжа да свърши навън а и жената да достигне оргазъм?
Значи има вероятност за забременяване,обаче тя е минимална!При голяма възбуда тази течност може да съдържа сперма,но много рядко се случва!!!
Без презърватив усещането е много по-възбуждащо,както за мъжа,така и за жената!Ми врътката е да устискаш и жената да свърши първа!!! :wink: :wink: :wink:
love_girls
06-07-2007, 13:45
И другия ми въпрос е :
Значи по първия ти въпрос понеже с приятелката ми правиме секс без предпазни средства вече осем месеца, нямаме проблеми с това нещо и да чукнем на дърво занапред да е така. Винаги свършвам някъде навън и не би имало проблем ако винаги става така. И аз знам за тази течност,но доколкото знам съдържанието на активни сперматозоиди е нищожно за да се получи нещо, което не значи че няма изключения(абе винаги едно на ум!).
По втория ти въпрос не би имало проблем, то попринцип се разминават двата оргазма (въпреки че е най-добре да е едновременно), но според мен ако стане така, че свършвате заедно, свърши отвън и после я довърши, я с пръстче, я с език , смисъл нашия оргазъм трае по-малко от женския, така си мисля че ще е най-добре:)
Айде успех с гаджето и да се пазите ;)
Парво мерси за вързия отговор
И започнах да се притеснявам, какви са шансовете за бременност в случая в който питам. Да кажем имам няколко познати които практикуват само този вид секс и то от доста време и нищо не е станало до сега. По тази логика няма за какво да се притеснявам. Но пък иначе е достатачен и един добър "плувец" и момичето да е в оволация и да стане лошо.
Coccolino благодаря за съвета и вероятно така ще се деиства.
И още един допълнителен въпрос:
Кога настъпва овулационна седмица, и какво имаш предвид под "постоянен цикъл"? Случвало се е да й закъснява и 2 седмици без да има причина, но иначе й закъснява с 2-3 дена а понякога и изобщо не. Това 2-3 дена брой ли се за постоянен цикъл?
Coccolino
06-07-2007, 14:00
Ами когато момичето е младо и отскоро има цикъл. Той се нарича непостоянен, защото се мести. Както казваш на нея и закъснява без причина със седмици. Ами в твоя случай давайте постоянно с презерватив. А иначе може да разбереш кога е овулационната седмица по календарния метод. потърси в гугъл мисля че ще има. Има си специална формула ама не я знам. Напиши в гугъл Розова програма или розов календар, се нещо ще има.
Но не ти препоръчвам ако не идва редовно цикъла да го карате без презерватив. +-2до 3 дни разлика е нормално и не се счита за непостоянене цилъл, но седмица и повече вече да...
Гинеколозите също правят индивидуален календар, но нз колко парички ще ти струва....
Ае хора дайте по бавно с отговорите , немога да сваря да чета и да пиша ;)
То до сега винаги с презерватив и от скоро без презерватив и след час изморителна работа :) слагаме презерватива и продалжаваме. Само един път се случи тя да свърши преди мен, и след това продалжихме до 2-ри оргазам поне за нея , е не че се получи но важен беше опита. Иначе до сега и само аз свършвам или и 2-мата заедно.
Търся в google за Розова програма или розов календар ама нищо не намирам.
Ако може пиши някой линк.
Coccolino
06-07-2007, 14:12
По-рядко се използва т.н. календарен метод, защото е много несигурен, особено акто цикълът на жената варира значително. При този метод от менструалния цикъл с най-малка продължителност се изважда 18 и се получава денят, след който е възможно забременяване. От менструалния цикъл с най-голяма продължителност се изважда 11 и се получава денят, след който не е възможно забременяването. Например, продължителността на менструалните цикли варират от 25 до 28 дни. Изчислението е: 25-18=7 и 28-11=17. Следователно, от 7 до 17 дни от началото на менструалния цикъл забременяването е възможно и трябва да се използуват предпазни методи.
love_girls
06-07-2007, 14:35
По-рядко се използва т.н. календарен метод, защото е много несигурен, особено акто цикълът на жената варира значително. При този метод от менструалния цикъл с най-малка продължителност се изважда 18 и се получава денят, след който е възможно забременяване. От менструалния цикъл с най-голяма продължителност се изважда 11 и се получава денят, след който не е възможно забременяването. Например, продължителността на менструалните цикли варират от 25 до 28 дни. Изчислението е: 25-18=7 и 28-11=17. Следователно, от 7 до 17 дни от началото на менструалния цикъл забременяването е възможно и трябва да се използуват предпазни методи.
Стига с тая висша математика (добре че си взех двете части от първия път).
Това жените били по-сложни от нулите и единиците ;)