View Full Version : мислят ме за дечко (cry)
ot4aqnaa
06-07-2007, 14:49
моля ви мили хора от този форум дайте ми съвет...на 15 години съм,8 клас...влязох в ново училище тази година и супер бързо си намерих приятели защото съм общителна...проблемът е че с още едно момиче ( с което много си приличаме по характер) сме почти непрекъснато весели и пада голяма лиготия като сме заедно иии всички ни мислят за дечковци и бебета а ние не сме ...а също така мисля че много от приятелите ни(които мн си ни обичат всъщност) не могат да ни имат пълно доверие точно заради това а и 2те определено можем да пазим тайни и това че сме си по лигавки не значи че не може да ни се има доверие ...какво да правя??????
ПП: не казвайте да се променя защото това е леко невъзможно HELP!!!
моля ви мили хора от този форум дайте ми съвет...на 15 години съм,8 клас...влязох в ново училище тази година и супер бързо си намерих приятели защото съм общителна...проблемът е че с още едно момиче ( с което много си приличаме по характер) сме почти непрекъснато весели и пада голяма лиготия като сме заедно иии всички ни мислят за дечковци и бебета а ние не сме ...а също така мисля че много от приятелите ни(които мн си ни обичат всъщност) не могат да ни имат пълно доверие точно заради това а и 2те определено можем да пазим тайни и това че сме си по лигавки не значи че не може да ни се има доверие ...какво да правя??????
ПП: не казвайте да се променя защото това е леко невъзможно HELP!!!
i az sam sa6tata ,a predi 2 sedmici nqma i tolkova zavar6ih 12 klas....si4ko se promenq s te4enie na vremeto.V 8 klas absoliutno sa6tata bqh....opitai pone malko da se promeni6 makar kakto kaza i ti leko nevazmojno
DeXtRoFeR
06-07-2007, 14:57
Leko e vuzmojno da te mislqt DE4KO o6te dosta vreme :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Na 15 ...ne bila de4ko...leko leko :smt005 :smt005 :smt005 GOLQMA JENO :smt005 :smt005 :smt005
Leko e vuzmojno da te mislqt DE4KO o6te dosta vreme :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Na 15 ...ne bila de4ko...leko leko :smt005 :smt005 :smt005 GOLQMA JENO :smt005 :smt005 :smt005
xaxaaxaxa i az na 18 si se 4uvstvam kato palno de4ko ne 4e ne sam de :smt005 :smt005 :smt005 :mrgreen:
ДАЙ ДА ТЕ ОПНЕМ ЕДНАЖ У ГЪЗО ДА ТИ МИНЕ МЕРАКО И ВЕЧЕ НЕМА ДА СИ ДЕЧКО
Ами знам ли...вземи говори за някакви сериозни работи с тях...е верно може да ти се изсмеят в лицето,но поне си опитала.Виж например как те се държат като "големи" и се опитай и ти да говориш на тази тема,за която говорят и те.. :-D
Seducti0n
06-07-2007, 16:33
Здряавей има два начина,чрез които можеш да разрешиш проблема си или да спреш да се лигавиш-не говоря за промяна и с това да,накараш съучениците ти,да гледат на теб с други очи или просто да си бъдеш естествена и да не се влияеш от околните.Има още една възможност ,да се абстрахираш от компанията на въпросната приятелка,защото,ако си сама едва ли ще се държиш толкова лигаво.Според мен проблема ти е не в това,че съучениците ти нямат доверие,а че просто не те взимат на сериозно.Аз също съм 8-ми клас и за тази учебна година смених общо два пъти класа си.Успях да се впиша в обстановката и т.н.Няма лошо в това да се лигавиш,да се поотпуснеш в приятна компания,но когато се налага да бъдеш сериозна,забрави за лигавщините.С времето съучениците,ще те оценят такава каквото си и ще започнат да говорят с теб и за по-важни и ангажиращи теми.Успех. :wink:
Като се държиш като дечко и си дечко (на 15 по дяволите какво може да си) за каква искаш да те мислят по-точно...
GOLQMA JENO
Ако искаш да те приемат насериозно се дръж малко по-сериозно
И все пак не разбирам манията да се правим на големи
Абе ти нормална ли си аз съм с 1 година по-голяма и съм си такова леке по отношение на лигавенето че си нямаш на представа приятелките ми са същите идиоти и даже по-големи.Ти какво искаш да се правиш че разбираш нещо от живота еми имам изненада за теб той още нищо не ти е поднесъл за което толкова да се притесняваш.Зарежи ги твойте "приятелки" кво мислят те просто се правят на "какички" и вече са многоооо големиии [-X бъди каквато си и не се вслушвай в това което ти казаха да избегнеш компанията на другото момиче защото може би само тя те разбира :smt006 :-)
ami pokaji im che moje da ti se ima doverie doverie se pecheli ... v jivota ti veche trebva da vleze i malko po seriozni neshta ... prosto kogato stava vapros za seriozni neshta stavai seriozna nekoi pat otvarqi temi za seriozni neshta ne samo za ligavshtini ... no i prodaljavai i da si se ligavish shoto to si e qko da ti kaja ...pone si se zabavlqvash no ... kogato stava vapros za seriozni neshta badi seriona kogato za zabava badi si dechkoto ... =]