View Full Version : pomo6t iznasiliha priqtelkata mi !
pritesneniq
06-07-2007, 15:51
molq daite savet iznasiliha priqtelkta mi < az sum mom4e i inzsiliha gadjeto mi > dokato bqh na raboti pribirala se ot kafence i nekvi ne6tasnici sa q nabarali iz prekite i sa q iznasili neiska da mi govori sram q e ot men neiska da govori s nikoi ne qde imam 4ustvoto 4e 6te omre ako produljava kajete mi kakvo da napravq !!!!!!! temata ne e shega !!
Ani_girl
06-07-2007, 15:54
MNOGO SUJALQVAM ZA TOVA KOETO SE E SLU4ILO S PRIQTELKTAT TI NO SLU4ILOTO NQMA DA SE PROMENI MOJESH DA PRODULJAVASH DA NASTOQVASH DA GOVORISH S NEQ TRQBVA I MNOGO PODKREPA I OBI4 V TAKUV MOMENT !
bebetoooo
06-07-2007, 15:56
tova naistina e mn seriozno :(
spored men trqbva da q ostavi6 malko na spokoistvie dokato se osuznae i uspokoi,za6toto ti si mom4e i moje bi samo i napomnq6 za slu4iloto se
moqt suvet e da otide na psixolog za6toto samo toi moje da i pomogne no takiva ne6ta mn trudno se preodolqvat i sus sigurnost 6te i trqbva mn vreme
stiskam palci vsi4ko da se opravi da da nqma problemi
Това е много, много тъжно... :(
Виж, пич, това е ужасно посегателство върху личността на една жена. Аз мразя, когато някакви идиоти се опитват да ме опипват или ми подвикват и ей такива неща, та какво остава ако те насилят...
Не знам какво мога да те посъветвам... Това, което трябва да знаеш при всички положения е, че на нея й трябва професионална помощ. Това не е шега работа, още повече ако тя е по-чувствително момиче. Ако трябва първо ти говори с психолог, но и тя задължително трябва да го направи и някак си трябва да я убедите.
Не раздухвайте много нещата... нека с нея се занимават само най-близките й хора - ти, майка й и/или баща й, някоя приятелка - такива, на които има пълно доверие. Колкото повече хора са намесени, толкова по-неуверена и изложена на показ се чувства тя и толкова повече се затваря в себе си.
Освен със съчувствие по друг начин не знам как да ти помогна...
Пожелавам ви успех. И дано се пребори с тази травма.
Seducti0n
06-07-2007, 16:02
Единственото,което можеш да напарвиш е да и окажеш безприкослова морална,подкрепа.Именно сега,за нея е жизнено,важно да усети,че има,човек до себе си на когото,може да разчита.Не я насилвам да говори за случилото се,защото,това,ще я върне отново назад,към болезнените преживявания с тези изроди.Каквото и да става,бъди плътно зад нея и всяка секунда и показвай и доказвай любовта си.Нормално е да се срамува,да се опитва да се изолира от заобикалящия я свят-това е нещо като защитна стена,която тя издига.След време,я помоли да си направи и изследвания,защото освен психически последствия,едно изнасилване може да донесе и много здравни главоболия със себе си.Подкрепяй я,и бъди постояно до нея,това е езинствено с което можеш да и помогнеш сега.Дано се възтанови бързо :!:
cacegka_3a_cekc
06-07-2007, 16:19
molq daite savet iznasiliha priqtelkta mi < az sum mom4e i inzsiliha gadjeto mi > dokato bqh na raboti pribirala se ot kafence i nekvi ne6tasnici sa q nabarali iz prekite i sa q iznasili neiska da mi govori sram q e ot men neiska da govori s nikoi ne qde imam 4ustvoto 4e 6te omre ako produljava kajete mi kakvo da napravq !!!!!!! temata ne e shega !!
tova e surpe gadno..tiq ne6tastnici zaslyjavat da im napravqt sa6toto kat an gorkata ti priqtelka...emi badi po nastoi4iv..podkrepqi q...nz..as prosto nqmam dymi...ebasi dokade stigna sveta..to ve4e da te e srah i da izleze6 po ylicite...nz kav izrod 6te izleze ot nqkoq prqka.. :smt011
Виж, пич, това е ужасно посегателство върху личността на една жена. Аз мразя, когато някакви идиоти се опитват да ме опипват или ми подвикват и ей такива неща, та какво остава ако те насилят...
Не знам какво мога да те посъветвам... Това, което трябва да знаеш при всички положения е, че на нея й трябва професионална помощ. Това не е шега работа, още повече ако тя е по-чувствително момиче. Ако трябва първо ти говори с психолог, но и тя задължително трябва да го направи и някак си трябва да я убедите.
Не раздухвайте много нещата... нека с нея се занимават само най-близките й хора - ти, майка й и/или баща й, някоя приятелка - такива, на които има пълно доверие. Колкото повече хора са намесени, толкова по-неуверена и изложена на показ се чувства тя и толкова повече се затваря в себе си.
Podkrepqm nap1lno, osven tova q zavedi na lek1r moje da ima rask1svaniq i travmi, podkrepqi q. V momenta si i mnogo nujen. Pokaji i 4e e obi4ana i nqma ot kakvo da se pritesnqva, vse pak tq nqma absolutno nikakva vina v situaciqta
Uspex...
Podkrepqm nap1lno, osven tova q zavedi na lek1r moje da ima rask1svaniq i travmi, podkrepqi q. V momenta si i mnogo nujen. Pokaji i 4e e obi4ana i nqma ot kakvo da se pritesnqva, vse pak tq nqma absolutno nikakva vina v situaciqta
Uspex...
love_girls
06-07-2007, 16:32
Подкрепям всички мнения дотук.
Искам да изкажа личната си непрязън към хора склони да сторят на някой безащитен.
В момент като този мисля че е нормално да реагира така спрямо теб, като човек от другия пол. Мисля че е най-добре да изчакаш и да не й даваш зор. Вярно че е важно гаджето да подкрепя половинката си и че й е приятел преди всичко, но може би в случая има нужда от женска подкрепа и е хубаво ако можеш да помогнеш ако не иска такава от най-добрата си приятелка.
Също така може би майка й би и била много полезна.
Тези мнения с психолога донякъде са правилни, но като знам какви психолози некомпетентни има е добре да се консултираш с някой близък, който е доволен от някой точно конкретно!
Съжалявам за случилото се и дано по бързо да бъде забравено и ако излизаш с нея се старай да не й напомняш че се е случило нещо лошо и ако можеш да я разведриш с весело настроение, може и да се получи(поне аз така успях да разсея най-добрия си приятел когато почина майка му и всеки му се обаждаше да му изкаже съболезнования)!
Успех дано се оправи момичето ти :|
коснултирайте се с ПСИХОЛОГ при първа възможност,кажи на майка и и баща и....НЕзависимо колко е голяма....Много гадно..наистина сажалявам :(
Morpheus
06-07-2007, 17:24
В никакъв случай не и позволявай да спре да яде. Просто недей. Поговори си с нея. Кажи й че я обичаш. Абе измисли нещо. Ама тя трябва да яде. Защото огромен процент от изнасилените момичета спират да ядат поради депресията и развиват анорексия. А това е заболяване на психическа основа. Заведи я до психолог.
А твоята подкрепа е най-важна за да може да се справи. Така че бъди мъж...
ръгни я и ти, да имаш участие в детето \:D/
Schnitzer
06-07-2007, 17:32
ръгни я и ти, да имаш участие в детето \:D/Аве земи порасни малко,тука става въпрос за сериозно нещо а небазици. :evil:
Morpheus
06-07-2007, 17:36
ръгни я и ти, да имаш участие в детето \:D/
Хъхъ... често ти чета коментарите и се си мисля, че по-тъп не можиш да станиш.... Ам явно съм се лъгал. [-X
jjjjjj6363
06-07-2007, 17:46
tq sama trqbva da preodole e slu4eloto se nevqrvam da i pomognesh po nqkakuv na4in
пич разбери кой са и да ходим да ги дигаме във въздуха всичките!
nejnoto mace
06-07-2007, 17:52
Господи, ужас.Сега трябва да будеш до нея и да я подкрепяш.Да и покажеш, че много я обичаш и държиш на нея.Ще го преодолее но и трябва време, отново ще се върне към нормалния си начин на живот, но не веднага.Това което е преживяла я е наранило много.Спокойно бъди до нея и всичко ще се оправи.
nejnoto mace
06-07-2007, 17:54
Съгласна съм. \:D/ И аз ще дойда.
изгонена__от__рая
06-07-2007, 17:55
Аз....мога да разбера много добре приятелката ти....За съжаление живота е такъв.За да се приживее това трябва време,просто не я пришпорвай за нищо.Някой по-лесно го преживяват други по-тежко.Това от мен по тази тема не искам да говоря и да се сещам :(
Schnitzer
06-07-2007, 18:04
Ако някои изнасили моята мацка ще го обеся за полюлея. :evil:
първото което трябва да направи6 е да разбере6 кои са хората и да пребие6,така ,4е да ги осакати6,никога пове4е да немогат да извадат пи6ка.А с приятелката ти,6те трябва време,говори с нея 4есто,не я оставяи сама въоб6те поне докато не се пооправи.Ако подобно не6то се слу4и с моята приятелка,да не дава господ,просто 6те пре4укам тези хора и 6те ги остажя инвалиди за цял живот.
да иде на лекар шото моя да се е заразила с нешо ......
A_Loving_Girl
06-07-2007, 21:37
Случилото наистина е много лошо,но ти не се отказвай от нея опитай се по някакъв начин да поговор с нея в момента ще и трябва много разбиране и обич!Надявам се нещата да се оправят!
Unknown-19
06-07-2007, 21:39
1-во - Обърни голямо внимание на приятелката ти и ясно и покажи че не е сама.
2-ро - Ако си достатъчно луд издирваш ги и ги осакатяваш 1 по 1 пък ако не събираш хора и така(ако питаш мене тръгвай сам и троши кокали наред)
другото ,което се сещам.е при първа възможност ,когато тя се осъзнае,е да подадете жалба в някое районно.Тя трябва да каже това ,което помни,трябва да пипнат тези мизерници :smt013 :smt013 :smt013
Колкото помни..просто да каже къде,колко,ако помни визуална представа.
Оная вечер един Изрод си показа оная работа докато се пребирах,и започна да върви след мен,лъскайки.Пребрах се бързо бях близао до нас.На следващият ден Отидох до районното,В момента го търсят ,и са в правилната поскока.
Нека не позволяваме и други да пострадат и да се Срринат [-X
Unknown-19
06-08-2007, 06:53
другото ,което се сещам.е при първа възможност ,когато тя се осъзнае,е да подадете жалба в някое районно.Тя трябва да каже това ,което помни,трябва да пипнат тези мизерници :smt013 :smt013 :smt013
Колкото помни..просто да каже къде,колко,ако помни визуална представа.
Оная вечер един Изрод си показа оная работа докато се пребирах,и започна да върви след мен,лъскайки.Пребрах се бързо бях близао до нас.На следващият ден Отидох до районното,В момента го търсят ,и са в правилната поскока.
Нека не позволяваме и други да пострадат и да се Срринат [-X
Аве момиче осъзнай се живеем в България.
Ако тез или тоз е непълнолетен и ако набара добър адвокат ще му са размине с глоба или предупреждение.Може да прозвучи като от някой филм ама в такива случай само личното отмъщение ще ги подреди такива.Тва е мойто мнение.Ето ти един пример в моя квартал има един дет баща му е квартален.Е тоз човек са го хващали да краде телефони повече пъти отколкото ти имаш зъби в устата си и все още няма досие.Преспива в районното след тва получава 2 шамара от баща си и всичко е ОК.
love_girls
06-08-2007, 07:01
На къде отиде тази тема!!
Аз само да кажа шанса да ги хванат е минимален. Преди повече от половин година на най-дбрия приятел негов познат се прибирал по тъмно с приятелаката си и ги пресрещнала група цигани него го пребили до смърт! А нея изнасилили така че да не може да има повече нито деца нито да може да прави секс!
Никой нищо не може да направи!
По-добре да се съсредоточи да й помогне отколкото да я зареже за да ходи да дири някакви инфлантили!
АМа разбира се бе...аз о казах и в първият си пост. Но да се потърси помощ от полицията се налага.....Ако трябва дори след това....след като се успокои...Абе незнам няма да се меся...но това е най-доброто което могат да направят..Какво като отиде да ги пребият,после тея кават на други и пак ще има някоой пострадал..Това вече му се вика филм..Незнам...няма да давам повече мнение...Единствено съжалявам,че невинни момичета остават наранени за цял живот [-( :cry:
Съгласна съм. \:D/ И аз ще дойда.
С вас съм - живи ще ги одера тия...
:smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013