View Full Version : Pisna mi ve4e..12-13-14 godi6ni hlapa4ki sys 25 godi6ni myje
6te_te_obi4am_vinagi_F
06-07-2007, 16:23
abe momi4eta kak moje 12-13 godi6ni momi4eta da hodite s mom4eta da ne kazvam myje na po 20-25 godina prosto ne moga da vi razbera az sym momi4e na 16 godini i za po golqm ot 19 godi6en ne moga da si pomislq ama va6a si raota de ama ne moa razbera za kfa lubov stava duma ta vie ste o6te deca te ve4e za s*x mislqt sigurno i vie de.zn 4e momi4etata se razvivat po-byrzo i az na va6ata vyzrast sym hodila s batkovci ama 16 godi6ni maximum ne nqkfi deto ve4e dori ne hodqt na daskalo are 5-6 godini ne sa mn no ako stava duma za 20 godi6na sys 26-27 godi6en prosto e syvsem razli4no 13 s 20 godi6en i 20 godi6na s 27 godi6en male vie ste deca o6te i vlizate v poberteta ve4e kato vi porasnat malko cici i vi doide i are pri golemite myje.mn mi e sme6no kato vidq takiva male nakyde otiva sveta..e va6a si raota de...ama mene tfa me drazni i spodelqm mnenie!!
VerkaSerduchka
06-07-2007, 16:30
ха-ха-ха
Май доста скучаеш, а?
Има два варианта за тема като твоята - или си отегчена до смърт и се чудиш каква глупост да напишеш във форума...
... или завиждаш на тези момиченца, които се уреждат с батковците...
Много лошо ако е второто.
Не забравяй, че всеки сам прави избора в живота си. Не познаваш тези момиченца, не знаеш причините, не ги съди.
Нищо не е такова каквото изглежда, колкото и да ти се иска.
Светът не е така елементарен, както го виждаш ти. И колкото и да си мислиш, че си помъдряла достатъчно за своите 16 години - не си :-)
Не всичко е секс, макар всички на твоята възраст да мислите така. Но това ще го разбереш след още 4-5 години :-)
Аз не мога да разбера кво ви боли кой с кой ходи... Нека си ходят бе,щом могат :wink:Съгласна съм.Те си решават, те са използваните само заради секса. :wink: Ти си гледай живота, нека си трошат главата.С тая тема тема не ми се вярва да им налееш акъл.
pff mn si prava! nooo! ima i izklu4eniq, az li4no poznavam hora s takava vcrazka m/u 15 godi6na i 25 godi6en i da ti kaja sa zaedno ot 1 godina i darjat edin na drug.no e fakt 4e tva momi4e e s mn po razvito mislene ot dr te , po rqno e uzrqla i se e se6tala s ne6ta koito edna pikla na 1 5 ne moje i da si pomisli
vseki ima pravo na li4en izbor :D ama li4no az..a az s1m na 16 ne bih tr1gnala s nqkoi na 25 moje bi 17..18
bqsna_teenagerka
06-07-2007, 19:55
скъпа скъпа загубила си си времето! и да даваш мнение и да не даваш няма да промениш нещата!...а и не забравяй всяко правило си има и изклю4ения!
аз например съм на 13 но имам мозък и не се нахвърлям на батковците...и изобщо за момента съм помислила 4е може би за мен ще е по добре сега да си гледам у4ението...и да мога да кандидатствам а пък гаджетата няма да из4езнат! момчета има колкото щеш!...а и да се нахвърлям така на всеки срещнат да му се давам да ми завърти глави4ката не 4...
мисля 4е за тия години лапешките наистина всяко моми4е трябва да си мисли у4ението...но...но :? не всеки мисли като мен
ХаХаХа
malkoto_sladur4e
мн си смешна.....
ти искаш да кажеш,че се гордееш с това,че тоз педофил те праска???
ОМГ..... :-#
По темата:На едно мнение съм с 6te_te_obi4am_vinagi_F \:D/
Лябовта няма НИКАКВИ граници,освен ако не опира до педофилство
Аз не разбрах каквъв е смисалта на тая тема
Аз не мога да разбера кво ви боли кой с кой ходи... Нека си ходят бе,щом могат :wink:Съгласна съм.Те си решават, те са използваните само заради секса. :wink: Ти си гледай живота, нека си трошат главата.С тая тема тема не ми се вярва да им налееш акъл.
a taka i az t1i mislq, gleday si jivota i kefa i neka horata se obi4at :wink: :smt007
^^puh4e^^
06-08-2007, 12:06
Vij kvo kurvo t1pi4ka!NA nego ako ne mu puka6e nqma6e godina i polovina da e s men,a 6te6e da si hvane nqkoq na 17-18 i da q 4uka!Nie s nego moje6e i do sq da ne se e**** ako az ne bqh kazala 4e s1m gotova i 4e go iskam ve4e ! I nqma6e da me zapoznae s maika si i s baba si i dqdo si i da me vodi redono pri tqh,qsno?Tfa si e na6a rabota!6e me zareje ./, ! toi me obi4a ! Ae bendji :smt018mI samiqt fakt 4e zadava6 vuprosa"za6to hodi s men , a ne s nqkoq 20 godi6na" govori dostatu4no za teb :roll: To inteligentnostta na 4oveka ne se opredelq po ocenkite ( ne e nujno tui da se fuka6 kvi sa ti ocenkite 6tot niki ne go interesuva)Mili4ka, toi hodi s teb, za6toto qvno e kompleksar ili e tvurde smotan, za da go haresa nqkoq na negovata vuzrast :!: A i za kvo da se habi da svalq nqkoq umna kaki4ka, kato ima edna malka glezla, gotova za ebane vs den :roll:
6te_te_obi4am_vinagi_F
06-08-2007, 12:21
malkoto_sladur4e za6to trqbvada obijda6 dobre hubao 6tom si se po4uvstvala gotova da go napravi6 na 12 godini sigurno se gordee6 s tva i se fuka6 na lqvo i na dqsno no v o4ite da drugite si sme6na! i ako be6e otli4ni4ka nqma6e da pi6e6 is4uka,a iz4uka az na 13 godini hodeh sys 17 godi6en batko koito se prestruva6e 4e mn me obi4am i az misleh sy6toto 4e e s men a ne s nqkoq kaki4ka 6toto me obi4a ama ne prosto se okaza golqm typanar s koito nikoq ne bi trygnala-absoluten idiot.prosto ne moga i da si predstavq kolko sym bila glupava za da mu vqrvam.i da ne legnah s nego makar 4e hodihme godina i polovina i sym gorda ot sebe si ! i vse o6te sym devstvena i pak SYM GORDA OT SEBE SI!!pone ne se 4uvstvam kato kurva kakvato mi trqbvalo ti da se 4uvstva6.
malkoto_sladur4e
06-08-2007, 13:05
Hahahah ^^puh4e^^ ili ne6to ot sorta...4eti po-vnimatelno!Nik1de ne s1m zadala v1prosa "za6to hodi s men,a ne s nqkoq 20 godi6na"...kazah,4e ako ne me obi4a6e moje6e da hodi s1s vsqka dryga po-golqma a ne s men!Toi e syper pi4 i mnogo momi4eta go haresvat!Otli4ni4ka s1m da...i iZ4uka se pi6e iS4uka...mai ti lipsvat p1rvite 7 godinI!I ne se kazva "mi trqbvalo",a "bi trqbvalo'!I si pot1rsi t1lkoven re4nik i tam nameri dumata "kurva" da ti stane qsno kvo zna4i predi da me obidi6,QSNO? :smt018 :smt013
Hahahah ^^puh4e^^ ili ne6to ot sorta...4eti po-vnimatelno!Nik1de ne s1m zadala v1prosa "za6to hodi s men,a ne s nqkoq 20 godi6na"...kazah,4e ako ne me obi4a6e moje6e da hodi s1s vsqka dryga po-golqma a ne s men!Toi e syper pi4 i mnogo momi4eta go haresvat!Otli4ni4ka s1m da...i iZ4uka se pi6e iS4uka...mai ti lipsvat p1rvite 7 godinI!I ne se kazva "mi trqbvalo",a "bi trqbvalo'!I si pot1rsi t1lkoven re4nik i tam nameri dumata "k***a" da ti stane qsno kvo zna4i predi da me obidi6,QSNO? :smt018 :smt013ne i se pi6e iz4uka ;]
JoeBanana
06-08-2007, 15:57
даааа, даааа..... *прозяв*
http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
leleeeeeeeee
06-10-2007, 23:13
abe ei ti kak si kato se drazni6 ne gi gledai.ti mai im zavijda6.hodi da se naspi6 ma ofcooooooooooooooooooooooooooo
abe ei ti kak si kato se drazni6 ne gi gledai.ti mai im zavijda6.hodi da se naspi6 ma ofcooooooooooooooooooooooooooo
Подкрепям те
sunnydream
06-11-2007, 18:54
За мен тези "батковци " са пълни комплексари и акто не могат да си хванят някоя нормална жена ходят да се базикат с малките неосъзнати момиченца... пък те вярват милите, все пак един батко знае как да се държии да омайва девойчетата... все пак всеки си има право на избор - аз не бил избрала това , но кой ме пита мен :roll:
Батковците доказват, че мъжете са тъпи и космати примати щом ходят с хлапачки, които им папат парите.
emm spored men e glupavo tva deto go pravqt pyrvo ne osaznavat 4e si gubqt detstvoto 6toto az li4no nqmam nqkvo golqmo detstvo i sajelqvam za tva ne sym mnogo golqma ama ne sym i mnogo malko ei sq stavam na 17 toq mesec i znam mnogo dobre 6to batkovcite zaribqvat takiva na po 13 14 15 16 ta dori i 17 godi6ni ako se pomy4ite malko da si otgovorite na vaprosa 6to ne hodqt s nqkvi qki kaki napo 20 godini em ti4at sled nqkvi pikli 6te si otgovorite sami ako ne az 6te vi kaja 6toto nemogat da zaribqt tiq qki kaki ei za tva si izbivat kompleksite i hodqt ti4at sled nas lapetata e az ve4e po4niti ne sam ama ob6to kazano e taka na men vse o6te mi e super nqkvo stramno kogato 25 27 godi6en mi poiska nomera ili po4ne da mi se svalq....neznam va6 sobstven izobor si e ne vi zavijdam daje obratnoto 6toto i az moga da hodq s tiq nare4eni batkovci..........
LuBoV i OsHtE nEsTo...
06-12-2007, 15:42
4estno da kaja ne im e rabota na 14-15 godi6ni da hodqt s nekvi na po 25.Mnogo e t1po tva,znam go ot li4en opit.Vaob6te ne mu misli6 i posle s1jalqva6 za tva.
Hahahah ^^puh4e^^ ili ne6to ot sorta...4eti po-vnimatelno!Nik1de ne s1m zadala v1prosa "za6to hodi s men,a ne s nqkoq 20 godi6na"...kazah,4e ako ne me obi4a6e moje6e da hodi s1s vsqka dryga po-golqma a ne s men!Toi e syper pi4 i mnogo momi4eta go haresvat!Otli4ni4ka s1m da...i iZ4uka se pi6e iS4uka...mai ti lipsvat p1rvite 7 godinI!I ne se kazva "mi trqbvalo",a "bi trqbvalo'!I si pot1rsi t1lkoven re4nik i tam nameri dumata "k***a" da ti stane qsno kvo zna4i predi da me obidi6,QSNO? :smt018 :smt013
малкото сладурче, ти пък нямаш никво право да казваш на кой му липсват първите седем години, просто защото ти си малко над седем и си най-глупавото и неграмотно човече, което някога се е раждало на тази земя. Първо като те болят гърдите не значи че си бременна, второ пише се иЗчука, отвори правописния речник. Не знам каква отличничка си, но виждам колко си тъпа.
А по темата мисля, че трябва да е: Как 20-25 годишни момчета се хващат с 12 13 годишни момичета? Отговора е, че са супер загорели смотаняци, които не могат да свалят нито едно нормално момиче на тяхната възраст и затова излизат с деца, за да топнат чушката, нищо че е незаконно
kobrichka
06-12-2007, 15:56
Аз не мога да разбера кво ви боли кой с кой ходи... Нека си ходят бе,щом могат :wink:
Съгласна съм,това си е техен избор.Нормално или не няма значение те си решават как да жйвеят живота си.Ти нищо не можеш да промениш.
Mn SuM tUjNaAa
06-12-2007, 18:46
abe momi4eta kak moje 12-13 godi6ni momi4eta da hodite s mom4eta da ne kazvam myje na po 20-25 godina prosto ne moga da vi razbera az sym momi4e na 16 godini i za po golqm ot 19 godi6en ne moga da si pomislq ama va6a si raota de ama ne moa razbera za kfa lubov stava duma ta vie ste o6te deca te ve4e za s*x mislqt sigurno i vie de.zn 4e momi4etata se razvivat po-byrzo i az na va6ata vyzrast sym hodila s batkovci ama 16 godi6ni maximum ne nqkfi deto ve4e dori ne hodqt na daskalo are 5-6 godini ne sa mn no ako stava duma za 20 godi6na sys 26-27 godi6en prosto e syvsem razli4no 13 s 20 godi6en i 20 godi6na s 27 godi6en male vie ste deca o6te i vlizate v poberteta ve4e kato vi porasnat malko cici i vi doide i are pri golemite myje.mn mi e sme6no kato vidq takiva male nakyde otiva sveta..e va6a si raota de...ama mene tfa me drazni i spodelqm mnenie!!
PRAVA SI AZ SU6TO SUM NA TOVA MNENIE AZ SU6TO POZNAVAM MN MOI SUU4ENI4KI KOITO HODQT S TAKIVA!TFA NE E DOBRE~ili tea momi4eta sa mn zakusali i nemoat si namerat nekoq kato teh ili s nqkfa cel iskat da sa s tqh!
Hahahah ^^puh4e^^ ili ne6to ot sorta...4eti po-vnimatelno!Nik1de ne s1m zadala v1prosa "za6to hodi s men,a ne s nqkoq 20 godi6na"...kazah,4e ako ne me obi4a6e moje6e da hodi s1s vsqka dryga po-golqma a ne s men!Toi e syper pi4 i mnogo momi4eta go haresvat!Otli4ni4ka s1m da...i iZ4uka se pi6e iS4uka...mai ti lipsvat p1rvite 7 godinI!I ne se kazva "mi trqbvalo",a "bi trqbvalo'!I si pot1rsi t1lkoven re4nik i tam nameri dumata "k***a" da ti stane qsno kvo zna4i predi da me obidi6,QSNO? :smt018 :smt013
Ne se opitvam da se zaqjdam prosto shte ti dam primer s men ... bqh na 13 kato tugnah s taka narechen batko i bqhme zaedno okolo 6-7 meseca. E da tiq 6-7 meseca mi beshe mnogo hubavo no v sushtoto veme neshto me glojdashe otvutre. Kolkoto i da obejdavash horata che toi te obicha povqrvai mi v edin moment sama shte razberesh che ti nqmash nikakva rabota s nego a i nqma znachenie kolko te obicha... E i s tova momche po tochno myj s koito az bqh togava bqhme 6-7 meseca i az razbrah che toi shte iska jena do nego a ne momiche.... az ne moga da mu dam deca dom i vsichko ostanalo koeto dori edna 19 godishna moje. I kakvo kazah mu che vsichko svurshva i obqsnqva mi se po telefona 1 chas v liubov i posle qvnu sam razbra che sym prava i se predade. Uj shtqhme da sme priqteli a ot togava veche poveche ot 2 godini minaha daje vednyj ne sme izlezli ili govorili kato priqteli kakvito se bqhme ugovorili da budem. E sama si napravi izvodite ... che toi nqma da te chaka 5 godini nai-malko za da moje da mu dadesh neshto koeto jelae.... daje 5 godini za nego shte sa tgvurde mnogo a za teb tvurde malko ... taiche si opichai mozyka dokato e vreme . A do kolkoto do temata nqmam kakvo da kaja qvno i az sym bila edna ot tezi malki pikli s golqmi batkovci taiche ne moga da kritikyvam mnogo mnogo nito pak moga da dam pozitivno mnenie.
Vikitooo
06-13-2007, 03:58
И аз не съм сагласна с тоя медод на прилагане при някои момичета. Не можеш да кажеш, че някаква 13-14 годишна пикла може да вземе някакво решение в тоя живот без мама и тати, а какжо остава за избор...Бутне и се няка'ф батко останал на "сухо" и рибата се хване... :lol:
PLAMENKO
06-13-2007, 07:40
Кво ти пука бе .. остави ги да си трошат главите... гледай се себе си , фани си некое готино момиченце и си живей живота..
led_i_ogyn
06-13-2007, 09:03
Емм аз съм на 14 и ходих с 20 годишен.. почти два месеца и не ми пре1и никога не е искал секс...напротив мн се обичахме...нзЗз просто не се получи...
Всеки сам си решава за себе си с кого да ходи. Изборът си е техен пък и нали знаеш за любовта разликата в годините не е от значение. Вярно е че при такава голяма разлика момчето мисли повече за е****е, но човек докато не си изпати от нещо колкото и да му го набиваш в главата няма да разбере. Така че всеки да си живее живота, а не да гледа другите, ако някой е сгрешил ще си чука главата после, но се пак секи си има право на личен избор.
`Death`Whore``
06-13-2007, 09:11
Емм аз съм на 14 и ходих с 20 годишен.. почти два месеца и не ми пре1и никога не е искал секс...напротив мн се обичахме...нзЗз просто не се получи...
Ако той те обичаше, щеше да иска секс. Колко си наивна.
А Малкото сладурче, тъпо детенце, ти го виждаш веднъж на високосна и то сигурно се чукате и си говорите 1/2 час. Той спокойно може да ходи с жена в своя град.
BrokenInnocence
06-13-2007, 09:13
Човека, с който съм в момента е на моята възраст, но преди бях здраво хлътнала по един с 9 години по- голям от мен. Само да уточня- аз бях на 17, той на 26. Та... нищо не се получи де, но и сега като си спомням и си се представям с него, не мисля, че щях да се чувствам толкова добре колкото с някой на моята възраст както е в момента. Не казвам, че нищо нямаше да се поучи, но просто нямаше да е толкова хубаво. А... и най ме дразнят пиклите дето излизат с номера "Ама аз съм на 13, ама съм тоооооолкова по- зряла от връстничките ми, че с приятеля ми, който е на 67 имаме много общи неща. "
Krem4eto
06-13-2007, 11:52
Аз не мога да разбера кво ви боли кой с кой ходи... Нека си ходят бе,щом могат :wink:
Ми да ;) Нали не са те!Всеки да гледа себе си!
Ми да ;) Нали не са те!Всеки да гледа себе си!
много ясно важно е на теб да ти е добре секи да си прави квото си иска
`Death`Whore``
06-13-2007, 11:55
Но когато навлизат в личното ти пространство, става твоя работа. Т.е. когато се фукат и обясняват как само те са щастливи.
Но когато навлизат в личното ти пространство, става твоя работа. Т.е. когато се фукат и обясняват как само те са щастливи.
Е като са щастливи тяхна си работа. Тебе кво те барка че те са щастливи? Пречи ви щото завиждате. Щом могат нека ходат. Който не може да завижда.
LoF_Is_pOIsOn
06-13-2007, 12:09
добре де... вас кфо ви интересуват.. с тяхните камани по тяхните глави.... като се обичат да се зимат.. като се е**т да се е**т.... койту както се е наредил...
така е, всеки си решава, но просто е смешно като някое 13 годишно лапе каже: Той ме обича и почне да се захласва. Какво може да намери в теб едно даже 18 годишно момче? Ти я още не си кандидатствала, я си първа година в гимназията, до преди година си играела на ластик или пишеш например в този форум дали ме харесва или не. Това са пълни глупости. Такива момчета или мъже се хващат с малки момичета, защото не могат да се хванат с някоя на тяхната възраст.
Няма значение каква е възрастовата разлика, а на колко години са съответно. Защото може мъжът да е на 26, момичето на 18 и да се получи нещо, но например какво ще намери 18 годишно момче в 13 годишно детенце.
А момичетата просто си казват аз ходя със зрял човек и съм по-голяма от моите приятелки, а щом той ме обича такава, значи наистина съм такава. А това са глупости, по-скоро ТОЙ е закъсалият и загорелият.
Ще ви зареже за всяка с 2 години по-голяма
SeXy_GrQh
06-13-2007, 17:25
xaxax kfi ludi raoti ...po princip si e taka no ima i izkliu4eniq az sam na 15 i hodq s 20 godishen ii hoim ot 6 meseca ii toi ne e poiskal nito vednaj ot men sex.....pravete si izvodite
pink_champagne
06-13-2007, 17:32
На тебе може да ти е писнало - еми твой проблем. Щом хората са се харесали да му мислят - това си е тяхна работна, която не влиза в твоята. И аз съм против, но си мълча. Това са глупави деца. Някой ден може и да им дойде акъла.
xaxax kfi ludi raoti ...po princip si e taka no ima i izkliu4eniq az sam na 15 i hodq s 20 godishen ii hoim ot 6 meseca ii toi ne e poiskal nito vednaj ot men sex.....pravete si izvodite
еми по-скоро ти си прави изводите за него, за 6 месеца е нормално да поиска секс не само един път, щом и това не е направил представи си за какъв човек става въпрос, асоциален, неспособен да комуникира, неадекватен в половината социални ситуации, предполагам девствен до 18тата си година
lady_bird
06-13-2007, 17:35
ne 4e podkrepqm tozi vid vruzki,daje sa mi...meko kazano sme6ni,no vupreki tova uvajavam li4noto prostranstvo na horata i pravoto na izbor na vseki. puk i teb tova kakvo te burka? az ne vidam ni6to,s koeto vuprosnite vruzki da te zasqgat ili da ti pre4at! ako ne sum prava,popravi me :!: :roll:
Въпроса е защо 20+ годишни мъже ходят с такива момиченца, защото в случая по-големите трябва да са по-здраво мислещи и отговорността пада върху тях!!!
...какво ще намери 18 годишно момче в 13 годишно детенце... Горкото Детенце, Облечено в поличка дълга една педя късо потниче и с 1 тон грим, което пита - извинявай да имаш огънче?? :-k
`Death`Whore``
06-14-2007, 09:19
Е като са щастливи тяхна си работа. Тебе кво те барка че те са щастливи? Пречи ви щото завиждате. Щом могат нека ходат. Който не може да завижда.
След като не разбираш какво пиша, НЕ МИ ОТГОВАРЯЙ! Ако става въпрос, и аз ходя с мъж с 5 години по-голям от мен, но разликата реално е никаква и не се фукам с това.
...какво ще намери 18 годишно момче в 13 годишно детенце... Горкото Детенце, Облечено в поличка дълга една педя късо потниче и с 1 тон грим, което пита - извинявай да имаш огънче?? :-k
...обаче на акъл са 3 пъти по-зле, отколкото бях аз на тяхната възраст. Дрешките за сметка на мозъка явно.
Само искам да те питам, защо по дяволите снимките на аватара и на подписа са някви гадни свине. Надявам се не влагаш сексуален смисъл като си ги сложила.
`Death`Whore``
06-14-2007, 12:17
Не съм чак толкова извратена :) Сложила съм ги, защото ме кефят. :lol: И за да внасям смут във форумите, разбира се!
Не съм чак толкова извратена :) Сложила съм ги, защото ме кефят. :lol: И за да внасям смут във форумите, разбира се!
Е мен не си ме смутила, аз също харесвам прасета, но исках да се уверя, че няма нищо друго.
бтв първата картинка от подписа е най-отвратителното нещо дет съм виждал, ама другите стават :---)
`Death`Whore``
06-14-2007, 12:56
Мен пък ме кефи...не мога да отрека, че е и леко ужасно, де..
хм... не виждам само ВАС какво ви засяга кой с кого ходи? Кофти е когато връзката между 2ма човека се основава на някакъв интерес, за което не е нужно да имат голяма разлика в годините. Аз не съм момиче, на 16 съм и приятелят ми е на 26...и кво от това?! Никой не говори за ПРОСТО СЕКС. Секса може да бъде и междъ 2ма 13-годишни, това няма значение. С моя приятел сме заедно вече повече от година и мога да ти гарантирам, че не сме заедно по някви извратени причини, а просто защото се обичаме. И не виждам какво лошо има в това?! Що не се събудите най-накрая....в 21ви век сме ;)
хм... не виждам само ВАС какво ви засяга кой с кого ходи? Кофти е когато връзката между 2ма човека се основава на някакъв интерес, за което не е нужно да имат голяма разлика в годините. Аз не съм момиче, на 16 съм и приятелят ми е на 26...и кво от това?! Никой не говори за ПРОСТО СЕКС. Секса може да бъде и междъ 2ма 13-годишни, това няма значение. С моя приятел сме заедно вече повече от година и мога да ти гарантирам, че не сме заедно по някви извратени причини, а просто защото се обичаме. И не виждам какво лошо има в това?! Що не се събудите най-накрая....в 21ви век сме ;)
Ние сме си будни, в 21в има закони и ако не знаеш, незаконно е някой навършил пълнолетие да прави секс с лице, ненавършило 16, пък какво остава за 13 годишни. Ти като си голяма гражданка на 21 век, вземи прочети някоя книга. Не сме в Средновековието, когато 70 годишни благородници са зимали 13 годишни селянки за любовници. Ай гледай си приятеля тогава кат сте си заедно и бъдете щастливи. Помисли, че ако беше нормален 26 годишен мъж трябваше да е женен, че и с дете, със сериозна работа или образование, а не да се занимава с 10класнички. Кой знае какъв изгонен от обществото е
Кат са 'аресват младите да са зимат :wink: Поне в няк'ви нормални граници от 5-6 год. :o
Just_say_no
06-14-2007, 14:13
ee 4e kvo se 4udite ve ? bratov4edka mi pravi sex za parvi pat na rojdenniq si den ( stava6e na 12) i samo kato se zamislq 4e predniq den e bila na 11 .... :shock: :shock: :smt107 onzi den mi razpravq6e kak kato hodila na diskoteka ( sega tq e na 13 !!! ) se bila naebala sas nqkav 36 godi6en no tq si mislila 4e toi e na 19 taka 4e ... nqma ni6to lo6o... praite kvto si iskate. imate si glavi na ramenete tai 4e mislete mu....
pak az 6te si stoq pri moito gadje toi moje da ne e na 40. az moje da ne sam 4ast ot ob6testvenata "moda" priqtelq ti da e s 10 god. po golqm, no pak si go obi4am :smt019 :smt019 :smt019 :smt019 :smt019
Kaleko Daleko
06-14-2007, 23:04
Dnes dadoh niakolko dolara na sekretarkata v firmata v koiato rabotia da moge da pogrebe zastrelianiat si predi 3 dni plemenik. Toi gorkia prosto se pribral ot rabota kum v vku6ti i grupi4kata rodom ot afrika, ne mu se iskefila i go zastreliala. Sega e momenta v koito moge bi 6te popitate kvo ob6to ima tva s taia tema? Ami sega 6te vi kaga tova se slu4va v edna dale4na dale4na strana, v koiato da te zastreliat e normalno. V koiato da si na 17 g, rodom ot mexiko da givee6 v geto vupreki kurtovskia trud koito polaga6 e pove4e ot normalno dori aksioma.I vse o6te ne stava iasno kva e vruzkata-ami niama da motam pove4e 6te vi kaja. Vruzkata e 4e vuprosniat nein plemennik e na 17 i e genen i ima sin na 1 godinka. Tova e edin harakteren i napulno tipi4en stereotip za tazi strana. I napulno sum naiasno kvo stava v rodnata bulgaria, razni zagoreli 4i4kovi ili moi vrustnici nalitat na de4icata na po 13 godini. Ne obigdam nikoi skupi moi deca. Prosoto dori i po zakon se vodite deca. Sega niama da vi obiasnivam kolko kompleksi/lo6i spomeni ta dori i traini problemi sus psihikata ta na momenti dori i s fizikata na krehkoto vi tialo moge da dovede edna takava vruzka. Ne,niama da napravia tova. Niama i da se vkarvam vuv bezsmisleni sporove koi kolko e porasnal umstveno vupreki godinite si. 6te vi pomolia samo edno ne6to, predstavete si reakciata na ba6ta vi ili na maika vi kato i kagete 4e izlizate s edi koi 4ovek. I si predstavete 4e susvsem slu4aino toia 4ovek moge bi e sau4enik na niakoi ot roditelite vi ili puk v po-lo6ia slu4ai e prepodaval na nikaoi ot tiah. A sega si predstavete 4e puk (tva samo za momi4etata) vzemete i zabremeneete ot toz 4ovek. Boga mi,ne me karaite da vi opisvam kakvo moge da stane s polovite vi organi ako se nalogi na praite abort v taia krehka vuzrast. I ne sega ne si mislite da 4e sum nekva zakosteniala konsreva. Pravete seks kolko iskate, ama se pazate ot bolesti i negelani bremennosti. Vsu6nost da vi kaja ne me e*e za tva kvo pravite,pravete kvoto iskate samo posle ne si izbiivaite kompleksite kato porasnete i nedeite se oplakva za tova 4e edi kakvo vi se e slu4ilo. Ami taka 6e e,koito go e strah ot me4ki da ne hodi v gorata sa kazali horata navremeto i sa bili mnogo pravi. A na vuprosnite dve maloletni momi4eta deto tvurdiata 4e tehnite po-golemi praiteli gi obi4at 6e vi kaja istinata- NE VI!6te vi kaga ne6to kato muj- nie mujete sme sbosobni da napravim vsi4ko dori bilo to i izvun silite ni za da se iz4ukame sus obekta ot genski pol koito sme haresali. A dori i nai-golemia asocialen i patalogi4no tup mujki individ sled 25 godi6na vuzrast znae kakvo da kage na edno momi4ence, koeto taka ili ina4e ve4e e hlutnalo do u6i v nego. 6te dobavia i o6te ne6to (4etoh go v i-net) vseki normalno razvit mug misli za sex blizo 600-700 puti na 24 4asa, ako ne i pove4e.
I zna4i v tazi dale4na strana e napulno normalno ako ne spe4eli6 ot lotaria da si ostane6 v tva geto cel givot. I vupreki tova pak bih dal pari v takiva momenti,no samo tuk,ne i v bulgaria,ne i za6toto me lugat v bulgaria, ne i za6toto ug spored pove4eto hora v tazi dale4na strana pormivali mozuci, ne i za6toto sum nihlistm. A prosto za6toto v bulgaria horata ne si zimat pouka ot takiva slu4ki ili ot fakta 4e i v bg ima nepulnoletni maiki. No samo proadi fakta 4e v bg ne planirat koga iskat dete, a tuk e obratnoto. kude e tova tuk li-ami v trudovia lager nare4en stranata na golemite vuzmognosti USA. v strana v koiato vugi napulno nadpisa ot Koncetracioonia lager v Au6vic- Arbeit Macht Frei (ako taka se pi6e6e de) ili inak Rabotata Te pravi svoboden
shto ne ? spored mene e extra - 25 godishniq she nauchi 13 godishnata i taka .. povecheto ot momichetata deto poznavam hodat po nad 1 god s xora deto sa 5-6 godini po golqmi ot tqh
i as sam po navit da se zanimavam s nekfa qka 21 + godishna kaka za da me nauchi tfa e fakt .. za kvo e da se zanimavash s nqkfa / nqkuf kolkoto tebe deto e limon/kifla .. fuck da lov and love da sex :| tfa e
bai_brother
06-15-2007, 08:17
Гледам тука много от вас исказват мнения че за любовта няма граници.
Това е напълно вярно , но кажете ми каква любов може да има между една 12- 15 годишна пикла и 20-25 годишен пергиш.
Това е педофилска работа.
Тя си мисли вече съм голяма ходя с голям мъж.
Той си мисли (Я елате пиленца при батко)
И това ако е любов аз съм тръмвай.
Dreamfalling1
06-15-2007, 18:17
Prosto takiva momi4eta tarsqt golemi da gi otvorqt .... da ne si milish 4e stava duma za lubov nqma takova neshto...
kindergarden
06-15-2007, 19:24
mi i az ne se kefia na tva to prosto edno lape na 12-13 kato go pogledne6 mi to liceto mu pod tonovete grim e detsko i mi e 4udno za kva liubov stava vupros pa 4ak i da se e*bat na 12 e izvinete me ama to togava na niakoi daje i menzisa ne im e do6ul za kakvo govorim izob6to tva e pulna pedofilia ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
Първо казвате че за любовта НЯМА ГРАНИЦИ...после почвате с вашите тъпи ИДИОТЩИНИ че не може да има любов м/у един 18-19 год и една 14-15...да бе да...още малко и ше зема ви повярвам...значи ся..аз съм с моя приятел от 7 месеца...той ся е на 19 а аз съм на 15...обаче..КВО?!както секи зн ние сме си мн добре,той не мисли само с оная си главичка мисли и за мен и моето настроение и т.н така че на тея дет си МИСЛЯТ ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ИМА ВРЪЗКА М/У 18-19 ГОД И 14-15 ДА СИ ЕБАТ МАМАТА
Ne se obijdaite...prosto iskazvam mnenie :) peace :)
die_die_my_darling_
06-15-2007, 19:54
има поне милион такива теми
Незнам ама преди няколко дена видях новият приятел на сестра ми (която е на 13) та тои беше по голям от мен а аз съм на 17 и направо подивях
И вече не се вижда с него.Само като знам на такива като тоя какво им е в главата просто незнам как не съм му разбил главата.Добрече първо питам после бия.
А за тези които казват любовта няма граници. Нека ми обяснят какво може даима между ДЕТЕ на 12-13 години и между момче на 18 и нагоре
това е толкова гадно като се замисля полвината такива случаи по големият се възползва от по малкия
И го казвам ако пак видя сестра си с такъв ще го премажа
Разбирам на 12-13 да си хване някои до към 16 ама по голям от мен това вече е прекалено.
gangbang
06-15-2007, 20:10
Тва за 14 годишни с 25... си е жива легенда, верно има случай такива ама не са масови... успокойте се 8)