View Full Version : Спермата ми ! :(
Ами като за начало искам да кажа , че темата не е ебавка ! Значи на 15 съм . До скоро като се изхвърлях беше едно прозрачно и по-течно . Сега вече е бяло и много гъсто (знам че е нормално да се сгъстява и побелява с времето ) . Проблема е там че ми се струва прекалено гъста ! #-o Чудя се дали в това има нещо лошо . Иначе си се изхвърлям даже в по-големи количества от преди (зависи от възбудата) , но се чудя ... струва ми се доста гъста . Благодаря ви предварително :smt006
Ами не съм много компетентна по темата,но предполагам,че е нормално,но най-добре да ти отговори някое момче. O:)
Schnitzer
06-07-2007, 16:47
Нищ ти няма бе,жив си. :wink:
И според мен нищо ти няма.
и мойта е гъста ти к'во искаш вода ли да тече?
sinful`girl
06-10-2007, 11:56
Въпреки че не съм момче,мога да те уверя,че нищо ти няма. Спермата на всеки един е различна,на едни е по-течна,на други - по-гъста ;)
Vladokaaa
06-10-2007, 12:50
Абе за кво пускаш тия тапи теми???
casan0va
06-10-2007, 13:29
няма какво да те притеснява, напълно нормален си си... :)
na mene mi se struva che kato si pravq byrza chekiq mi e po-gysta ot kogato, kato si napravq dylga .....a be de da znam ponqkoga i na mene mi e gysta,a ponqkoga mi e rqdka.
пий повече течности :-) :-)
profesora
06-10-2007, 23:33
opitai q na vkus i kaji kak e i 6ti kaja dali si dobre
Нищо ти няма, успокой се :wink:
to kato luska6 po 5 puti na den ni6to 4udno 4e e gusta, mnogo 4esto i mnogo naburzo go pravi6 zatva taka
rusalkov
06-11-2007, 00:44
Ами не съм много компетентна по темата,но предполагам,че е нормално,но най-добре да ти отговори някое момче. O:) е ЗАЩО момче,аз от опит знам че момичетата обичат да смучкат гъста сперма-не е ли така?
alkobalko
06-11-2007, 03:55
Нищо ти няма.