View Full Version : Помощ имам цирей на пишка
Georgi Georgiev
06-07-2007, 16:39
Здравейте аз съм Гошо от Петрич и съм на 18 години. Вчера отивам до тоалетната и шо да видя? Пораснал ми е цирей на главичката на пениса и яко боли. Кво да правя сега мързи ме да ходя на лекар ](*,)
A N U B I S
06-07-2007, 16:43
Е не точно ме мързи ама ме е срам
Edit: Az si smenih imeto na anubis az sum avtora
dai na nqkoq macka da ti go izlapa \:D/
Schnitzer
06-07-2007, 16:50
ИДИ НА ЛЕКАР,НЕ ХАПЕ. :wink:
Тикай срама някъде дълбоко в подсъзнанието насигурно - там, където не може да прави поразии - и отивай на лекар. Щото може и да си имаш проблеми, пък и не вярвам да ти е приятно да те боли.
По-добре отиди на лекар, може да е сериозно.
AzureDiamond
06-07-2007, 18:16
иди на лекар според мен :)
kak shte go reje be :smt005
cirei - na pi6kata sus izvinenie... ia otivai na lekar 4e moje da si pipnal ne6to
ПРОБЛЕМ С ХУЯ
06-07-2007, 18:31
Аз пък тъкмо бях по-голяма нужда и видях че на главичката ми са се появили много минюатюрни пъпчинки,отидох при сестрата в училище и тя ми препоръча някакво мазило,но от него много щипе,какво да правя?!
Без лекар! :-({|=
ШИБАЛАНГО
06-07-2007, 18:34
cirei - na pi6kata sus izvinenie... ia otivai na lekar 4e moje da si pipnal ne6toAz zaradi tebe sega imam prisudeno mado,ti mi nalapa topkite i gi smuka kato luda,kak vuob6te si pozwoli da mi smu4e6 topkite kato ti kazah samo huq da mi lapa6?! :smt014
PaRkInSoN
06-07-2007, 18:35
Стисниго
The Beast
06-07-2007, 18:35
и аз съм на същото мнение.Не искам да те притеснявам ама някоя от венерическите болести се познаваше по това.Може да бъркам ама иди на лекар по-добре.
Стиснигоq umri we skapan nacist toq 6ibanqk hitler deto ne mu stawa huq kak 6te wi nau4i we pedali gologlawi q mrete i s tiq smrudlivi kubinki smurdite seku6 se majete s laina pomqri skapani maika wi da eba nacistka 6e ti ritam rozowiq zadnik iz cela sofiq we
4eren sum we az sum nigga are nabiite me we pedali gologlawi 6e vi ritam rozowite zadnici iz cela sofiq pumqri!
PaRkInSoN
06-07-2007, 18:38
Стиснигоq umri we skapan nacist toq 6ibanqk hitler deto ne mu stawa huq kak 6te wi nau4i we pedali gologlawi q mrete i s tiq smrudlivi kubinki smurdite seku6 se majete s laina pomqri skapani maika wi da e** nacistka 6e ti ritam rozowiq zadnik iz cela sofiq we
4eren sum we az sum nigga are nabiite me we pedali gologlawi 6e vi ritam rozowite zadnici iz cela sofiq pumqri!
[-X ::: Поредния глупав анархист!
as sam na stranata na toa poreden anarhist be pederas e ke ti eba mamata ko be i az sam 4eren ko 6e mi naprai6 are da te vidim be are da se bieme ke te spukam gadno pomiqr4e rozovko ako te vidq 6ti sritam gaza!!!!
poredniq koito se izkazva nepodgotven
edin vapros mom4e ti znae6 li protiv koi sa skinarite??????
6te ti otgovorq kratko: v 6tatite evrei i negri a v BG turci i cigani ideqta za koqto se borqt skinarite v BG e kakvoto e bila i na hitler: edin 4ist narod edba 4ista naciq ako si istinski Bylgarin trqbva da mrazi6 turcite te sa te typkali 5 veka iznasilvali sa tvoite pra babi potur4vali sa mladi mom4eta s cel zatrivane na BG kultura i naciq.NO poneje e imalo istinski bylgari a ne kato tebe " biq4i " koito se 4udqt za kakvo da se zaqdat sega na6iq prezident e s bylgarsko ime i ne si rqzan!! ako si istenski bylgarin tozi veli4estven zvuk 6te nakara da otdade6 po4it na zaginalite za bylgariq da koli6 nared kato sa pravili voivodite !!!!Ансамбъл Родопи - 100 каба гайди (flag:bg)
i pi4 po dobre otidi na lekar ne se znae kakvo moje da ima6 i dokato go ima6 zabravi za sqkakyv polov kontakt are sas zdrave =;
ProstoAz
06-07-2007, 19:46
11 точка от правилника!