View Full Version : Когато бях "ламер" ...
PaRkInSoN
06-07-2007, 18:26
Предлагам тук да разказваме и обсъждаме интересни случки и истории от времето, когато не сте знаели как се работи с pc (някои и сега може да не могат, но щом сте се регистрирали и влизате във форума е добре :P). Мисля, че ще се получи интересна тема ако спамерите не я наклецат, разбира се :)
Seducti0n
06-07-2007, 19:03
Аз и сега съм много зле с компчето :oops: ако не е един сладурчо и най-добрата приятелка не знам как щях да се справя,честно. :oops: иначе темата ти е добра :wink: хаха сега се сетих че не можех да копирам цял текст а преписвах до безсъзнание :smt005
Аз пък винаги съм можела да работя с компютър. 8)
asi_basi
06-07-2007, 19:10
Ohh kato se setq kvo be6e 6te padna ot smqh. Sega si spomnqm edna slu4ka ...zna4i bqh nova v tova daskalo koeto sam sega i trqbva6e da napi6em 1 istoriq, e sa4inih q, 4e i tapiq ezik me zatrudnqva6e leki4ko togava, no kakto i da e. Posle daskalkata kaza da gi napi6em na pc-ta i da gi printirame...a sega de ? Az mai do togava nqmah i pc vka6ti haha. Ta sqdame nie celiq klas pred pc-tata i vseki po4va da pi6e, pi6e, ama az zapecnah, to 1 bukva q tarseh 2-3 minutki sigurno po klaviaturata... au to 4asa be6e na polovinata a az samo nqkolko reda bqh napisala hahaha. Sa6to neznaeh i kvo e Backspace, i kato bqh napraila gre6ki ot sorta da napi6a nqkoq bukva dva pati ili pogre6nata bukva neznaeh kak da q iztriq...zatva posle izvikah daskalkata i i pokazvam 4e neznam kak da iztriq gre6kite i tq vika "E neznae6 li kak da iztrie6 bukvata ?????????? :o Ako me nqma6e kak 6te6e da se opravi6? " hahaha umrqh ot sram eii, a sega umiram ot smqh ! :)))) e posle mi kuopiha laptop4e na6ite ponau4ih se, posle po-novo pc i taka ... i daje imah 6estici po kompyutri v daskalo :D ... :-D :-D
ми аз вече програмис тискам да ставам а инак като малък си спомням колко се мъчих да "save" а една игра че после и да я "load: на :-D поне 1 месец се борих маи беше командос или старкрафт :lol: :lol: за ся ко ерорче виках тате :smt005 :smt006 ама тва беше ехе 2-3 клас
asi_basi
06-07-2007, 19:21
Аз и сега съм много зле с компчето :oops: ако не е един сладурчо и най-добрата приятелка не знам как щях да се справя,честно. :oops: иначе темата ти е добра :wink: хаха сега се сетих че не можех да копирам цял текст а преписвах до безсъзнание :smt005
Az pak v4era u4ih edin poznat, po telefona, kak da copy tekst i da go paste-ne, a toi mi vika 4e nqmalo copy ili cut aahahajahahaha ](*,) ](*,) v 4udo se vidqh.
Аз от 7-8 клас горе-долу мога.
Eagle_13
06-08-2007, 06:44
Започнах да се занимавам с компютри от първи клас.Спомням си като ми донесоха лаптопа с Windows 3.11 каква радост беше.Най-интересното е, че имаше парола.Имах паролата , въвежадах я , но незнаех каде е ЕНТЕРА.Майко какъв срам съм брал, като отидох до комшията да ми каже кое е Ентер.Той ми обясни много хубаво, даже ми даде книги за да се уча.Още ги пазя.Но от тогава много хляб изядох :) Научих всичко най-важно, и сега няма кой да ми каже копче в тази тематика.
аз от много малка имам компютър-май бях 1-2 клас. И сама си се учих в къщи, всеки ден откривах нови неща. Когато имаме проблем на компа все мен викат, тей и със познатите. Бе не си спомням да съм имал;а кой знае какви проблеми с компютрите... 8)
Az pak v4era u4ih edin poznat, po telefona, kak da copy tekst i da go paste-ne, a toi mi vika 4e nqmalo copy ili cut aahahajahahaha ](*,) ](*,) v 4udo se vidqh.
:smt005
Като прецаках компа на няколко пъти се понаучих да го ползвам... :) иначе горе долу разбирам, щото от 7-8 годишна използвам комп...