View Full Version : Вече съм подготвен за секс (почти)
spike_shinoda
06-07-2007, 21:23
Както ми препоръча мама ,отидох на лекър ,прегледах се ,не съм болен от срамни болести ,Цял ден си мия хуя ,утре ще правя секс сигурно ,кажете някои съвети ,примерно много ми е интересно къде да го вкарвам? знам че в пичето има 2 дупки ,една за бебето дето се ражда и друга за пикоча ,нали там дето излиза пикоча? щото тва изглежда логичният отговори ,като се помисли и ние ебем от тама деот излиза пикнята ,така че мисля тама да буам
Дайте някакви съвети
пс:на 12 съм
:-D :-D :-D :-D :-D :-D Дребен изрод ..пишлеме смешно :-D
Made_of_Pain
06-07-2007, 21:37
...много ми е интересно къде да го вкарвам? ...пс:на 12 съм
Пробвай да си вкараш мозък през носа...
Майка ти те посъветвала...
ПИКОЧ... омг.. кой говори така?
Да ръгаш там?
Се едно можех да си помисля, че си на повече от 12....
РЪГАЙ КУМЕЕЕЕЕ! И ХИЧ ДА НЕ ТИ ДРЕМЕ!
Uptown_soldier
06-07-2007, 21:44
Както ми препоръча мама ,отидох на лекър ,прегледах се ,не съм болен от срамни болести ,Цял ден си мия хуя ,утре ще правя секс сигурно ,кажете някои съвети ,примерно много ми е интересно къде да го вкарвам? знам че в пичето има 2 дупки ,една за бебето дето се ражда и друга за пикоча ,нали там дето излиза пикоча? щото тва изглежда логичният отговори ,като се помисли и ние е*** от тама деот излиза пикнята ,така че мисля тама да буам
Дайте някакви съвети
пс:на 12 съм
Смешен си и то мн. По-добре не мисли за секс или поне да правиш такъв. Защото има мн неща, които майка ти не ти е казала явно. Така, че селски дребосък по-добре научи български, а за секс има време.
Sexapilna_kukla
06-07-2007, 21:46
А що не бутнеш там, от където ти ходиш по нужда... :evil:
spike_shinoda
06-07-2007, 21:49
НЕ СЕ ЗАЯЖДАЙТЕ С МЕНЕ АЗ СЪМ ГАНГСТЕР!!!!!
ДАНЕ ДОИДЕ ДА ВИ ИЗБИЯ ЗЪБКИТЕ
Sexapilna_kukla
06-07-2007, 21:55
:smt005 :smt005 :smt005
Умираме от страх, ГАНГСТЕР :smt066
Както ми препоръча мама ,отидох на лекър ,прегледах се ,не съм болен от срамни болести ,Цял ден си мия хуя ,утре ще правя секс сигурно ,кажете някои съвети ,примерно много ми е интересно къде да го вкарвам? знам че в пичето има 2 дупки ,една за бебето дето се ражда и друга за пикоча ,нали там дето излиза пикоча? щото тва изглежда логичният отговори ,като се помисли и ние е*** от тама деот излиза пикнята ,така че мисля тама да буам
Дайте някакви съвети
пс:на 12 съм :smt103 :smt103 :smt103 :smt103 :smt103
РЪГАЙ КУМЕЕЕЕ! ХИЧ ДА НЕ ТИ ДРЕМЕ!
Скрий се бе изрод смешен...пфф...поредния заблуден флуудър :smt013 :smt011
alkobalko
06-08-2007, 03:55
](*,) Как въобще си помисляш да правиш секс. Сядай и се занимавай с нещо друго, личи си, че още не си готов за секс. След 2-3, да не кажа и 4 години ще го правиш. Сега още не си готов.
liubovnik_na_maika_ti
06-08-2007, 05:11
Аве ей пишлеме, майка ти не ти ли и е показала къде да ръгнеш Чура?!
Виж са къв си умрял.
HAHAHAHAHAHHAHA
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005