Кремчето
06-08-2007, 11:04
Здравейте. Не бях си ходила от много време на село но тези дни най-после си отидох. И наще викат ай да те водим на полето да копаме царевицата и да плевим лозето и пипера. Аз си навляках късата поличка и тръгнах с тях ама в бързината забравих да си обуя гащичките и тръгнах по чучулига. Качих се на каручката дето двете задни гуми са от мерцеде C300 а предните от москви осмица и хоп подкарахме Марко /магарето/ до нивата. След кат стигнахме наще ме представиха на пазача - 58 годишен брадат чичко с големи черни ръце и сламена шапка с перо от яребица отпред. Та запиказвахме се аз и пазача за нещата от живота а наще отидоха да копат. По едно време ненадейно духна вятър от теози нак ойто му викат бриз и леко ми повдигна поличката и ми се видя птичката. И пазача явно ми я видя и ми вика "ой ти с тая сливка ела при батка да те види дали си ми ябливка". аз разбира се се изчервих ама той се приближи към мен, отвори си устата да си наплюнчи пръста и в този момент от устата му се разнесе миризма на паста за зъби бленда мед с прополис и това ме възбуди много. Чичата ми бръкна с мокрия си пръст в тясното ми серкащо лайнца дупе и аз направо пощурях. Веднага му извадих оная работа и останах учудена че в този момент чичата се празнеше ама аз по бързах и си го мушнах от пред в чучулигата. Тоя чичка започна да ме клати яката като постоянно се празнеше ту отпред ту отзад. Накрая останала без сили тръгнах към каруцата да се кача да си почина малко ама пък минавайки покрай магарето то явно ми помириса сливата и ме яхна няколко пъти кат ми пръсна тясната дупчица. Ебаси и сега се чудя дали вече да си ходя на село. Вие какво мислите.