PDA

View Full Version : Див селянин ме ръгна в дупарата

Кремчето
06-08-2007, 11:04
Здравейте. Не бях си ходила от много време на село но тези дни най-после си отидох. И наще викат ай да те водим на полето да копаме царевицата и да плевим лозето и пипера. Аз си навляках късата поличка и тръгнах с тях ама в бързината забравих да си обуя гащичките и тръгнах по чучулига. Качих се на каручката дето двете задни гуми са от мерцеде C300 а предните от москви осмица и хоп подкарахме Марко /магарето/ до нивата. След кат стигнахме наще ме представиха на пазача - 58 годишен брадат чичко с големи черни ръце и сламена шапка с перо от яребица отпред. Та запиказвахме се аз и пазача за нещата от живота а наще отидоха да копат. По едно време ненадейно духна вятър от теози нак ойто му викат бриз и леко ми повдигна поличката и ми се видя птичката. И пазача явно ми я видя и ми вика "ой ти с тая сливка ела при батка да те види дали си ми ябливка". аз разбира се се изчервих ама той се приближи към мен, отвори си устата да си наплюнчи пръста и в този момент от устата му се разнесе миризма на паста за зъби бленда мед с прополис и това ме възбуди много. Чичата ми бръкна с мокрия си пръст в тясното ми серкащо лайнца дупе и аз направо пощурях. Веднага му извадих оная работа и останах учудена че в този момент чичата се празнеше ама аз по бързах и си го мушнах от пред в чучулигата. Тоя чичка започна да ме клати яката като постоянно се празнеше ту отпред ту отзад. Накрая останала без сили тръгнах към каруцата да се кача да си почина малко ама пък минавайки покрай магарето то явно ми помириса сливата и ме яхна няколко пъти кат ми пръсна тясната дупчица. Ебаси и сега се чудя дали вече да си ходя на село. Вие какво мислите.

Presley
06-08-2007, 11:23
ГАхахахахахахахахахахахах а :smt005 Епа акей ,поне си напрайла услуга на чекиджиите иэ форума :smt005

Adwokat
06-08-2007, 11:27
s tezi dumi she me umorite ot smqx....;] :smt005 :smt005 :smt005

bengi
06-08-2007, 11:40
egati bolniq mozak...no se pak me kasa ot smqh priznavam :-D

zyz
06-08-2007, 11:43
haha tyi pyk ako ne si si go izmislila ti ...prosto ne vqrvam pri polojenie che ti se e sluchilo da upotrebqvash takiva dumi i da se kefish edva li ne ..

policiqta
06-08-2007, 13:11
Mislq,4e stava6 za avtor na eroti4ni razkazi.Evala,vazbudih se :smt005

gafinka
06-08-2007, 13:17
po-dbre si otidi na selo i pove4e en se vru6tai stoi si tam pri ''MARKO'' I ''4I4KATA'' 6e vi eba u 6ibanqcite aide da si hodime na seeeeeeelo

06-08-2007, 13:19
ей gafinka не ме ядосвай, че ще усетиш радоста от аналната любов на сухо :-$

изгонена__от__рая
06-08-2007, 13:20
На село може и да не си ходиш,но си ходи от тук....

gafinka
06-08-2007, 13:20
eeee izvinqvai mnogo se izvinqvam mnogo sujalqvam kato znae6 4e nqma da go usetq za6to govori6 gluposti

alkobalko
06-08-2007, 13:21
Много фантазираш.