View Full Version : Moderated: Нормално ли е на 16 да не си "пораснал"
abe hora koga e normalno da te fani puberteta shtoto imam edin sauchenik deto nema kosmi po krakata oshte a sme 10 klas??? puk znam che koito nqma kosmi po krakata i pishkata mu ne e porasnala?q kajete normalno li e na 16 da ne si "porasnal"?
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка о правилника!
mysterious93
06-08-2007, 18:49
xa..ti puk otde znai6 4e ne mu e porasnala?da ne si gledal :smt005
GossipGirl89
06-08-2007, 18:51
Всеки организъм е различен-някои са повече окосмени,други не чак толкова,трети пък изобщо...Всичко си е индивидуално.Не може да съдиш колко му е пораснал и дали му е пораснал по това
Lestat357
06-08-2007, 19:13
abe hora koga e normalno da te fani puberteta shtoto imam edin sauchenik deto nema kosmi po krakata oshte a sme 10 klas??? puk znam che koito nqma kosmi po krakata i pishkata mu ne e porasnala?q kajete normalno li e na 16 da ne si "porasnal"?
Имам предложение - вместо да следиш тази тема, 'фани си отвори и прочети учебникът по биология за 10-ти клас! Там със сигурност има отговор и на този ти въпрос и на други подобни, които аз бих окачествил по-скоро като глупави, особено пък зададени от човек на твоите години.
Morpheus
06-08-2007, 20:11
Абе може и да си маха космите бе ...
Манджа...
06-08-2007, 21:23
Не си пожелавай косми по-добре да ги нямаш или поне при мене е така :roll:
Мъж без косми е като жена с косми...
Хахаха, казано от Technof@n, който явно не е е**л повече от две жени в живота си! :wink: Това, ако е е**л въобще! Иначе практиката щеше да го е научила досега...
нормално е. аз сам на 16 години и още съм 30см, но все пак съм лепрекон
Някои се развиват от тази гледна точка по-бавно.Но това не означава, че на акъл са незряли, което е по-важно според мен.
alkobalko
06-09-2007, 05:52
Не можеш да си сигурен за размерът му само по космите. При някои момчета окосмяването е по-силно изразено, а при други не. Това обаче не влияе на цялостното им развитие.
fire_magic
06-09-2007, 06:16
7 точка о правилника!
ako si ima sperma,nqma strashno,a kosmite ta kakvo kat gi nqma...
Аве пич я земи се оправи... аз имам един приятел дето е на 22 и няма нито един косъм и си плющи един миндил яко. така че космите не са от значение... то и 12-13 годишните курвички не са им избили косми по пичетата ама са трещят като ненормални.
gabrielka@a
06-09-2007, 07:55
7 точка о правилника!
За всеки човек е различно!Той пък може да се обескосмява!Хаха! :smt005