Влез

View Full Version : Priqtelstvo?

Obarkan
06-08-2007, 19:39
mn sam obarkan.iskam da pitam,nqkoi znae li na4in da se razbere dali 1 4ovek ti e istinski priqtel.samo na 15 sam,ama ne6to sam si fkaral teq dni nqkfi razmisli,6toto sa slu4ixa nqkoi ne6ta,koito ne biva6e da stavat i ve4e znam,4e ni6to ne znam.f glavata mi e ka6a.obiknoveno seki si se deli f nqkfa grupi4ka.primerno po 5-6 4oveka kompaniika i sa si nerazdelni.az sam dryg slu4ai,ne sam f nikfa kompaniika,imam stra6no mn poznati,no naistina nz koi moga da s4itam za istinski priqtel.ve4e si mislq,4e e po dobre i az da sam v nqkoq kompaniika.se pak po dobre da ima6 4-5 priqteli,ama da sa istinski,otkolkoto mnogo,no fal6ivi.naistina nz kfo da praa,naro4no pisah temata v razdel sex,6toto v dr podforumi po4ti nikoi ne pi6e.pls ne q mestete

mi6enceto
06-08-2007, 19:53
ami da ti kaja..mnogo trudno se razbira koga nqkoi ti e istinski priqtel i koi e prosto poznat..ne se predoverqvai .. kogato vidi6 4e ima 4ovek koito v truden moment ti e pomognal razbira6 4e moje6 da mu ima6 doverie...eto tova e priqtel..

ODB36
06-08-2007, 22:32
ако имаш 4-5 истински приятели е много добре и много трудно постижимо,но ще ти кажа аз как проверявам кой ми е истински приятел!
звъня в 3-4 през ноща и му казвам че имам проблем (примерно ще става бой или нещо такова) и го питам дали може да доиде да ми помогне,ако тръгне да идва значи ти е приятел,ако не не!!
е като му затвориш телефона изчакваш малко и му звънкаш и казваш че тва е било тест дали ти е приятел и тн.
аиде успех :)

sweety*
06-08-2007, 22:40
ако имаш 4-5 истински приятели е много добре и много трудно постижимо,но ще ти кажа аз как проверявам кой ми е истински приятел!
звъня в 3-4 през ноща и му казвам че имам проблем (примерно ще става бой или нещо такова) и го питам дали може да доиде да ми помогне,ако тръгне да идва значи ти е приятел,ако не не!!
е като му затвориш телефона изчакваш малко и му звънкаш и казваш че тва е било тест дали ти е приятел и тн.
аиде успех :)
Един приятел на майка ми беше казал така че проверява приятелите си: Звъни им към 3-4 сутринта и им казва трябва ми помощ да заровя труп...И само един се съгласил да му помогне...Ама тва си е гадничко... :?

ODB36
06-08-2007, 22:42
ами тва е истински тест за приятелство,само приятела ще доиде да заравя труп с тебе в 3-4 сутринта,нали знаеш приятел в нужда се познава ;)

sweety*
06-08-2007, 22:44
Ми да ама ако съм аз например мен ме е страх от такива неща и не ида защото иначе мога да лудна там пак ли не се брои?

fire_magic
06-09-2007, 06:34
ami istinski priqteli se namirat trudno i se poznava trudno dali sa ti istinski
ima takiva v moq klas kydeto samo se podmazvat za da im se podskaje nesto kogato go izpitvat ili na kontrolno....kupuvat vafli,4erpat te i posle,kaji mi tav ,kaji mi onova....s mnogo podmazvasti se dumi....sto li sa takiva.. #-o :-k

06-11-2007, 19:51
e xuu,spored vas koe e po dobre,da si f nqkfa kompaniika ot 5-6 4oveka ili da sa 6matka6 s mn narod,razli4en pri tfa i da ne si v opr company

miloto_girl_4e
06-11-2007, 19:54
Добре, няма да я местя :!: Заключвам я :!: Тук има правила, за да се спазват и всички да се съобразяват с тях :!: Пусни темата в правилният раздел :!: