View Full Version : Дали е гнусно?
нервна гостенка
06-08-2007, 21:15
Имам един сериозен проблем и доста срамен :| за първи път спах с гаджето си за цяла нощ в едно легло на екскурзия,бях се олюскала с ядене и най-вече фанта и всякаки газирани от което последваха 3 ужасно неловки ситуаци,а уж трябваше да ни е романтичен уикенд :shock: :oops: Първо ми къркореше корема по време на секс,после когато поиска свирка фантата излизаше и на нколко пъти да го захапя,защото се оригвах и после като въхна точка на моята излагация беше когато вече заспахме.Леглото беше като вкъщи направо,а аз съм сънена,допръцка ми се и се изпърдях шумно и миризливо,гаджето уж спеше или се правеше че спи,нз дали е чул... :oops: И даже това не беше,правихме 7 месеца на тази дата беше адски романтично преди да се олюскам и сутринта пак да правим секс и той ме лиже отдолу и ме фана за петичкие и ми стана смешно,а аз имаммгазове и пръцнах леко баш в лицето му,мисля че е било без мирис зщото той повярва че е от вагината ми.И така,какво да направя сега?Как да се нкарам да не се издам и много ми е сдухано сега, искам да спра да пърдя баси,никога не ми беше ставало така.Вие какво мислите за това близкото ви същество случайно да ви се изпърцока?
Имам един сериозен проблем и доста срамен :| за първи път спах с гаджето си за цяла нощ в едно легло на екскурзия,бях се олюскала с ядене и най-вече фанта и всякаки газирани от което последваха 3 ужасно неловки ситуаци,а уж трябваше да ни е романтичен уикенд :shock: :oops: Първо ми къркореше корема по време на секс,после когато поиска свирка фантата излизаше и на нколко пъти да го захапя,защото се оригвах и после като въхна точка на моята излагация беше когато вече заспахме.Леглото беше като вкъщи направо,а аз съм сънена,допръцка ми се и се изпърдях шумно и миризливо,гаджето уж спеше или се правеше че спи,нз дали е чул... :oops: И даже това не беше,правихме 7 месеца на тази дата беше адски романтично преди да се олюскам и сутринта пак да правим секс и той ме лиже отдолу и ме фана за петичкие и ми стана смешно,а аз имаммгазове и пръцнах леко баш в лицето му,мисля че е било без мирис зщото той повярва че е от вагината ми.И така,какво да направя сега?Как да се нкарам да не се издам и много ми е сдухано сега, искам да спра да пърдя баси,никога не ми беше ставало така.Вие какво мислите за това близкото ви същество случайно да ви се изпърцока?
мале офцо, аз ако бях на мястото на тва момче щях да та убия на място да та ритам докат повърнеш сичко дет си изяла, свиня гадна. Естествено че е гнустно, докат той та е ръчкал ти си пърдяла. Марш от земята. Да еба и гнусната ти преяла свиня ше осере сичко аеее ти нормална ли си ма
:smt005 :smt005 :smt005
Извинявай мацка, ама много съм се смяла на твоя разказ. Знам, че не е правилно... Обаче.... хихихи...
Виж сега, с момчето ти сте заедно вече седем месеца, решили сте да спите заедно (а това си е отговорна крачка откъдето и да го погледнеш), сигурна съм, че той държи много на теб. Освен това сам е наясно с човешкото тяло и "проблемчетата", което то може да сътвори ей така, на инат :)
И дори и да се е усетил нещо, то надали ще ти е смъртно обиден. По-скоро лекичко ще се подхилква и ще си спомня с усмивка. И това е само ако се е усетил ;) Макар че е доста възможно...
Няма от какво да се притесняваш :) Дръж се така, все едно нищо не е станало, и готово. Следващите пъти ще е далеч по-хубаво :)
cacegka_3a_cekc
06-08-2007, 21:34
et ti edin izvod.... SLEDVA6TIQ PAT NE PII 6ANTA... :smt016 i ne se oluskvai s qdene :wink: i nqma da ima6 teq problemi
ee nz kak shte reagiram ako mi se sluchi tova nekoi momiche taka da mi napravi no gore glavata da ne ti puka sichko shte mini ... =]]
bai_brother
06-08-2007, 22:20
Е ти пък сега какво толкова се притесняваш?
Вярно не е много приятно това което разправяш но това е природата.
ДРУГИЯ ПЪТ НЕ ПРЕЯЖДАЙ ПРЕДИ СЕКС!!!!!!!!!!!!!!!!
Такива като тая трябва да бъдат бесени. Бляк.
Dead`Paladin
06-08-2007, 22:45
poveche se smqh tuka otkolkoto 4etoh :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
po temata : da ne ti puka drugiq pyt vnimavai prosto kfo qdesh predi sex :wink:
Angel_Girl
06-08-2007, 23:27
po temata : da ne ti puka drugiq pyt vnimavai prosto kfo qdesh predi sex :wink: :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
po temata : da ne ti puka drugiq pyt vnimavai prosto kfo qdesh predi sex :wink: :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
:smt023
Ми следващия път недей яде толкова много и няма да имаш тея проблеми :roll: :-D
въххх бахти проста6кото..ти луда ли си ква си?? поне се хилих едно хубаво... :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 6тев се наяде като свиня преди секс 6те се напие като невидяла с фанта и после 6е пърди и 6те се уригва..олее...селска работа... :| :| :| :| :smt019