Влез

View Full Version : Аз ли бях виновна?

devil4e_
06-09-2007, 09:08
вчера най-добрата ми приятелка ми се разсърди,че аз пожелах да правя тест в училище.. тя също не беше правила и се наложи и тя да прави..когато поисках теста тя ме изгледа супер злобно.. и после се наложи да се премести.. аз и пратих отговорите със смс..тя вяднага си изтри смс-а.. не ги и погледна..после аз я попитах за кво ми се сърди за глупости..тя ми отг. че не било нужно да има още една двойка ( а оценките и са 2,6,6,6,6 и сега може би 2) и каза да не я занимавам..нито дума не ми е казала от тогава.. нито ме е стреляла..нито нищо е казвала за мен на приятелките си.. няма и как да се видим тия дни защото аз живея на другия край на света :cry: не искам първа аз да и пиша или званя.. не се чувствам виновна.. обаче не спирам да мисля за нея.. кажете ми какво да правя :cry:

06-09-2007, 09:11
ае кви са тия глупости е. Мачно ти е за нея ма не искаш да и се обадиш. Опечи курабии и гледай Опра или отиди до тях и и кажи че не искаш да сте скарани. Няма да се извиняваш естествено като не си виновна - това е признак на липса на самоуважение, но ще и кажеш че не искаш да ти се сърди ида се изясните. Какво му е толкова сложното. или земи един масур напафкай се и ще забравиш за нея

bai_brother
06-09-2007, 09:14
вчера най-добрата ми приятелка ми се разсърди,че аз пожелах да правя тест в училище.. тя също не беше правила и се наложи и тя да прави..когато поисках теста тя ме изгледа супер злобно.. и после се наложи да се премести.. аз и пратих отговорите със смс..тя вяднага си изтри смс-а.. не ги и погледна..после аз я попитах за кво ми се сърди за глупости..тя ми отг. че не било нужно да има още една двойка ( а оценките и са 2,6,6,6,6 и сега може би 2) и каза да не я занимавам..нито дума не ми е казала от тогава.. нито ме е стреляла..нито нищо е казвала за мен на приятелките си.. няма и как да се видим тия дни защото аз живея на другия край на света :cry: не искам първа аз да и пиша или званя.. не се чувствам виновна.. обаче не спирам да мисля за нея.. кажете ми какво да правя :cry:

Е тая значи толко ти е приятелка.
Щом ти се сърди за подобно нещо значи неможе да ти е приятелка.
Тегли й една майна и не се занимавай повече с хора като нея.

06-09-2007, 09:22

немога.. прекалено много съм вече превързана към нея..тя е част от моето ежедневие.. много ми е трудно и немога да взема никакво решение :cry:

06-09-2007, 09:29
ае кви са тия глупости е. Мачно ти е за нея ма не искаш да и се обадиш. Опечи курабии и гледай Опра или отиди до тях и и кажи че не искаш да сте скарани. Няма да се извиняваш естествено като не си виновна - това е признак на липса на самоуважение, но ще и кажеш че не искаш да ти се сърди ида се изясните. Какво му е толкова сложното. или земи един масур напафкай се и ще забравиш за нея
еми тогава постъпи така бе

bai_brother
06-09-2007, 09:29

немога.. прекалено много съм вече превързана към нея..тя е част от моето ежедневие.. много ми е трудно и немога да взема никакво решение :cry:

Трудно е когато става дума за човек с който прекарваш голяма част от времето си , но ти казвам от личен опит с такива приятели/ки няма прокопсаш много защото те гледат само техните си интереси и като видят че ти не гледаш в една посока с тях веднага започват да се сърдят.
Разбирасе прошката е хубаво нещо и ако мислиш че може да излезе нещо от вашето приятелство , поговори си с нея изяснете проблемите и й дай да разбере че ти също имаш интереси и мнения и няма да й ходиш по гайдата , ако пак ти с разсърди тегли й вече една и да си гледа работата.

delete_love
06-09-2007, 09:32
ako bqh na tvoe mqsto 6tqh da q zareja.nqma as da si trova jivota zaradi neq :smt014

Presley
06-09-2007, 09:37
Ами няма виновни.Но эащо да не и се обадиш първа?Като ти е кофти,що не?Обади и се и се иэвини.
П.С:delete_love смали си аватара! ](*,)

Soy_tu_mujer
06-09-2007, 15:49
Detski istorii.. pogovori s neq i se opravete

Th3MaN
06-09-2007, 17:10
Detski istorii.. pogovori s neq i se opravete

прав си

koalka
06-09-2007, 17:33
Поговори с нея.Но все пак не можах да разбера защо тя е трябвало задължително да го прави, а не само ти?

Th3MaN
06-09-2007, 17:35
Но все пак не можах да разбера защо тя е трябвало задължително да го прави, а не само ти?

Ми щото е тест който сички трябва да направат. Другите са го направили а те не са и трябва да го направат. Като го прави едната трябва да го направи и другата щото трябва сички.

BeBsItO
06-09-2007, 18:18
:smt012 ebati taq gordost 6e vi dovar6i we horaaaa,a osaznaite se~ako ti be6e tolko ma4no do sa da i se be6e obadila

Vikitooo
06-09-2007, 19:25
ha mnogo tapa situaciq si popadnala..hem da i prashtash otgovorite po gsm-a, i hem ste ti se sardi :smt005 Tq taka po princip li se darji ili samo v tozi sluchai? Ako taka e reagirala za parvi pat(t.e da se sardi i da ne ti govori chak) napravi kompromis, ama ako taka e vseki pat i se sardi kato malko detence ,bii i shuta :D

ThePainIsReaL
06-09-2007, 19:37
Ами.. явно още сте малки, за да се впрягате за такива неща и то толкова сериозно.
Аз на твое място бих й се обадила, за да се изясним.
Все пак при такива ситуации виновен не може да бъде само един.
Айде споки и успех.

devil4e_
06-09-2007, 20:56
уж се здобрихме...обаче за нея съм виновна,неможем да бъдем на едно мнение и точка по въпроса.... и наистина ако не и вървя по гъза ми се сърди.. ама така ми се сърди за първи път..