PDA

View Full Version : Тестовете на момичетата:Дали можем да се справим с тях?

Klefuci
06-09-2007, 16:24
Смятам, че тази тема ще се стори доста актуална на момчетата, а мисля, че интересува и голяма част от момичетата. Става въпрос за т.нар. Шит-тестове, тоест когато едно момиче ни подлжи на един вид изпитание. По този начин те пресяват кандидатите, да видят кой си струва времето и кой не. Търсят гаранция, че ти не си поредният загубеняк, който ще им изгуби времето, а си някой по-специален, свеж и оригинален.
Какво е шит-тестът? Може да се обясни единствено с примери.
Момиче, което пита: "На теб май не ти се излиза с мен?" Този тип въпроси е един от най-типичните. Всъщнос тя индиректно пита: "Искаш ли да излизаме?" Тук идва вашата задача, да отговорите на предизвикателството, да засилите нивото и на интерес. Ако отговорите нещо от рода на: "Нее...защо мислиш така?" или "Да,разбира се че искам да излезем!" - веднага губите. Този отговор само й показва, че тя владее положението, а това я кара да загуби интерес и вие автоматично си отрязвате шансовете.
Какво трябва да направим е въпросът, но също така и как да го направим? - Истината е в оригиналността, постоянството, трябва да прехвърлите топката в нейната половина, да я накарате да разбере, че вие ще командвате играта. Просто обърнете нещата във ваща полза - например: "А ти искаш ли да излезеш с мен?" или "Може би трябва да ме спечелиш първо?" Най-важното е да избягате от шаблонността и да сте оригинален, да я накарате тя да се опитва да ви предразположи, да не се оставите да бъдете манипулиран.
Неща от рода: Купи ми питие; Не си забавен; За какво мислиш и т.н. са шит тестове, те показват на момичетата как вие реагирате на предизвикателството. Решението е в това вие да обърнете предизвикателството към тях.

Надявам се всеки да сподели мнението си и да разкаже подобни ситуации, в които е изпадал, а също ме интересува какво мислят момичетата от тяхна гледна точка

Barbie
06-09-2007, 17:05
:-s Ex, ако мъжете влагаха толкова мисъл в някои други аспекти от живота си...

Пълни глупости. Ако кажа на някого "На теб май не ти се излиза с мене", това си е чист намек да се стегне и мъжки да ме покани на среща. И това, което искам да чуя е "Глупости. Утре в 3 ще те взема и ще ходим на кино." В момента, в който започне да ми осуква и да ми се прави на интересен започва да ме дразни и изобщо не създава положително впечатление - няма за едно кафе да се уговаряме 5 дена.

"Купи ми питие." изобщо не влиза в репертоара ми - ако искам питие ще си го купя сама.

"Не си забавен" - че къде е "тестът" в тая реплика. Това ще го кажа само ако някой ме отегчава до смърт и в превод означава "Втора среща няма да има." Принципно го намирам за грубо и съм го казвала само веднъж, но той не просто не беше забавен, той беше много дразнещ.

"За какво мислиш." - това го казвам често и то главно, за да намекна на господина, че се е умълчал, а на мен не ми се ще да му вадя думите с ченгел от устата (е, когато го казвам на приятеля ми, по-скоро наистина ми е любопитно какво точно си мисли в този момент).

С други думи - стига пълнили главата на момченцата с глупости.