novinar
06-09-2007, 19:25
Здравейте на всички... Ъъъ имам един много глупав въпрос, знам че коментарите ще са супер тъпи ама просто не мога да продължавам да живея така без да знам нищо за секса, ще се помислите че съм наякъв на 10 години,не не съм! На цели 15 години съм и не знам основни работи сигурен съм че не съм единствения, но не издържам и искам да попитам някои неща, ако искате ми се подигравайте,правете каквото искате, аз съм човек с чувство за хумор и ще ви разбера,защото аз също съм се ебавал....Ето и моя тъп въпрос:
Сега някой може ли да ми обясни кое точно е анала , ако може да ми прати линк с снимка :) съжалявам за неуместния въпрос но какво да правя като не знам! Никой не се е родил с това да знае кое какво е!
По-точно къде е анала и как се наричат там двете "дупки" на жената ,как се нарича тази в която се прави обикновенно секса? Благодаря на печените читатели на форума предварително!
Сега някой може ли да ми обясни кое точно е анала , ако може да ми прати линк с снимка :) съжалявам за неуместния въпрос но какво да правя като не знам! Никой не се е родил с това да знае кое какво е!
По-точно къде е анала и как се наричат там двете "дупки" на жената ,как се нарича тази в която се прави обикновенно секса? Благодаря на печените читатели на форума предварително!