Влез

View Full Version : Ba6ta mi lqga pri men!.......Tova normalno li e!?

ioanna ivanova BS
06-09-2007, 22:06
az go napravix s ba6ta mi na 10 mnogo me bole6e .4udih se dali towa e normallno ,popitah 1 priqtelka i tq kaza da se obadq v policiqta,no az se strahuvah da ne me prebie otnovo.Veche sviknah s misylta che shte trqbva da go pravq oshte dylgo vreme.Ba6ta mi ne e lo6 4ovek.Az go obi4am po sobstven nachin daje go razbiram.Sled razdqlata s mama mu e mn tejko.Strahuvam se kato idva vecher v staqta mi i mi svalq gashtichkite.Mn se strahuvam.Dali towa shte produljava oshte dylgo.Molq daite mi suvet kakwo da pravq!!!Ne iskam da ostana sirache samichka v tozi izmuchen i iztradal svqt.

06-09-2007, 22:08
тия работи изобщо не са смешни спрете най сетне да пишете подобни глупости.

ioanna ivanova BS
06-09-2007, 22:27
Ave ti nqma6 li si druga rabota e az naistina imam problem i molq za pomo6t.

PoLiToOo
06-09-2007, 22:40
ако тази тема не е бъзик .... call 166

Just_Be
06-09-2007, 22:54
Б*хти и тъпия бъзик ве.........
:evil: Ако тфа беше истина едва ли щеше да си пишеш името и фамилията ????
а и 1 баща точно с дъщеря си на 10 год никога не би го напраил патка

Jeuelle
06-09-2007, 23:06
az go napravix s ba6ta mi na 10 mnogo me bole6e .4udih se dali towa e normallno ,popitah 1 priqtelka i tq kaza da se obadq v policiqta,no az se strahuvah da ne me prebie otnovo.Veche sviknah s misylta che shte trqbva da go pravq oshte dylgo vreme.Ba6ta mi ne e lo6 4ovek.Az go obi4am po sobstven nachin daje go razbiram.Sled razdqlata s mama mu e mn tejko.Strahuvam se kato idva vecher v staqta mi i mi svalq gashtichkite.Mn se strahuvam.Dali towa shte produljava oshte dylgo.Molq daite mi suvet kakwo da pravq!!!Ne iskam da ostana sirache samichka v tozi izmuchen i iztradal svqt.
Ако стигаш до оргазъм , си заслужава значи :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Гост_нерегистриран
06-09-2007, 23:08
Е стига де все пак този форум е за проблеми може моми4ето наистина да казва истината (или аз съм твърде наивен...).Ако наистина е така както казваш обърни се към социалните (има много такива сайтове и телефони - потърси из нета).Разбираемо е 4е го оби4аш но това което прави с теб според мен никак не е правилно (и е наказуемо).Ако имаш някакви други роднини потърси първо тяхната помощ ако не - има си полиция и др.

П.С. Мисля 4е наистина имаш проблем и не ни будалкаш както твърдят другите (ама нещо дори и сам не си вярвам 4е може да е възможно :-k)

Just_Be
06-09-2007, 23:11
Е стига де все пак този форум е за проблеми може моми4ето наистина да казва истината (или аз съм твърде наивен...).Ако наистина е така както казваш обърни се към социалните (има много такива сайтове и телефони - потърси из нета).Разбираемо е 4е го оби4аш но това което прави с теб според мен никак не е правилно (и е наказуемо).Ако имаш някакви други роднини потърси първо тяхната помощ ако не - има си полиция и др.

П.С. Мисля 4е наистина имаш проблем и не ни будалкаш както твърдят другите (ама нещо дори и сам не си вярвам 4е може да е възможно :-k)
М...не искам да те обидя ама си малко наивен....едва ли едно баща ще прави секс с едно 10 годишно момиче.............. :shock: а и тя му е дъщеря..... :smt018 :smt012

ani_kissss
06-09-2007, 23:19
naistina dano ne e bazik.No i da ne e bazik izvinqvai 4e 6te ti go kaja ma ti mai neznae6 kvo iska6,a?Ili mai ti haresva da spi6 s ba6ta si?Ako ne e taka izvinqvai i 6te ti dam edin savet.
Straha do nikade ne e dokaral koito i da e,ako naistina iska6 da se otarve6 ot tova onijenie da spi6 sas ba6ta si po-dobre otidi v policiqta i razkaji tam na nqkoi a nedei da tarsi6 re6enie po forumite, za6totot sled kato ni se opla4e6 pak 6te otide6 i 6te si legne6 v onova leglo v koeto si pravila sex sas ba6ta si i moje bi tazi no6t pak 6te pravi6 sex sas nego,no kato otide6 v policiqta i tam ve4e 6te poemat otgovornost za teb i nqma da razre6ta nikoi da ti pri4ini ni6to lo6o,ako ne si 4uvala 4e ima takiva institucii za zakrila na deteto.Napravi go ako iska6 da svar6i vsi4ko tova .I tova koeto kazva6 4e ne iska6 da ostane6 bez ba6ta i 4e go obi4a6 po svoi si na4in e mnoooogo tapo,qsno?Za6toto edin istinski ba6ta koito obi4a da6terq si nikoga nqma da si pomisli za ne6to takova kakvoto pravi tvoq sas teb,a tova 4e toi go pravi ozna4ava 4e ne te obi4a,togava za6to ti trqbva da go obi4a6 i da iska6 da e do teb tozi ba6ta(kakto ti go nari4A6),kato vsu6tnost toi ne ti istinski ba6ta v smisal 4e toi ti e biologi4en ba6ta no ne e normalen kakto drugite ba6ti.Ako ne vzeme6 merki zna4i 4e si nenormalna gnusna psiharka koato spi s ba6ta si i 6te mi e kofti za horata koito sa si gubili ot vremeto za da ti davat savei,i za men si sa6to ste mi e kofti za6toto sam izgubila dosta ot vremeto si.

V Z E M I M E R K I I J I V E I N O R MA L E N JIVOT!!!!!!!!!!

NiGGaZ
06-10-2007, 00:06
нз и аз вече но толкоз ли е трудно званкаш на 166

SunnyG
06-10-2007, 05:42
http://www.animusassociation.org/

SunnyG
06-10-2007, 05:43
tova e s koeto moga da pomogna az ako istoriqta e vqrna,no sme dlajni da i dadem savet.Ako nqkoi pishat izmishliotini,drugi ne go pravqt i nemojem da precenim koi laje i koi ne.Da ne stane taka da prenebregnem nqkoi koito naistina ima nujda..

Sh@d0w
06-10-2007, 05:54
http://www.animusassociation.org/

=D> =D> =D>

Adwokat
06-10-2007, 06:06
Shto li si mislq che temata e poredniq shiban bazik;] na nqkoi kompleksarche;]]]]] :evil:

alkobalko
06-10-2007, 06:11
Не си правете шега с тези неща.
т. 11 от Правилника!