View Full Version : GaF..
Mmmm..Vchera s gadjeto bqhme na kupon...ii po 1 vreme reshihme da se usamotim malku...I tuka idva problema..baq vreme go praihme,i edin ot putite v koito go izkara..vidqh che kondoma go nqma...beshe ostanal v men...no uspqh da go izkaram....Utre trqbva da mi doide,i makar che sum chuvala che nqkolko dni predi cikul i nqkolko dni sled tova e malko veroqtno da stane nqkoq belq..pak ni e mn pritesneno... Pls izkajete po 1 mneniice shtoto... :smt085 :smt086 Plssss..
da be vijdam che za 20 mins go vidqhte 25 puti..ama aide mooooooolq vi se nqkoi da zeme da napishe neshtichko shtoto sme na nokti i dvamata... :smt010 Znam che Postinor veche nqma..A otnosno Escapelle-a...Znam che ima pochti sushtoto deistvie,no vuprosa e do koga moje da se pie... v smisul do kolko vreme sled akta ima deistvie.. :smt009 :smt010 :smt009 :smt010
Всички хапчета за спешна контрацепция имат ефект до 3 дена, но най-добре - до един.
Относно това дали може да възникне проблем - казваш, че утре трябва да ти дойде. Значи цикълът ти е редовен. Имаш ли всички симптоми на ПМС-то си? Подут корем, евентуални болки в гърдите, раздразнителност и т.н., те тези неща са индивидуални за всяка жена.
Ако ги имаш - споко, всичко е ок. А и е твърде малко вероятно да си в овулация.
Според мен нямаш поводи за притеснение ;)
sladkoto_viki92
06-10-2007, 11:01
da be vijdam che za 20 mins go vidqhte 25 puti..ama aide mooooooolq vi se nqkoi da zeme da napishe neshtichko shtoto sme na nokti i dvamata... :smt010 Znam che Postinor veche nqma..A otnosno Escapelle-a...Znam che ima pochti sushtoto deistvie,no vuprosa e do koga moje da se pie... v smisul do kolko vreme sled akta ima deistvie.. :smt009 :smt010 :smt009 :smt010
Escapelle-a trqbva da se pie DO 72 4asa sled poloviet akt (no kolkoto po rano,tolkova po dobre) i 12 4asa sled parvoto hap4e trqbva se pie i drugoto..mislq 4e cenata mu be6e 26-28 lv :!:
Всички хапчета за спешна контрацепция имат ефект до 3 дена, но най-добре - до един.
Относно това дали може да възникне проблем - казваш, че утре трябва да ти дойде. Значи цикълът ти е редовен. Имаш ли всички симптоми на ПМС-то си? Подут корем, евентуални болки в гърдите, раздразнителност и т.н., те тези неща са индивидуални за всяка жена.
Ако ги имаш - споко, всичко е ок. А и е твърде малко вероятно да си в овулация.
Според мен нямаш поводи за притеснение ;)
Ne..nito me bolqt gurdite,nito korem...absoliutno nishto,no po princip mi zakusnqva s po 4,5 dena...i ako ostanem v nevedenie v tva vreme sha se poburkame.. :smt010
Ъм... Ескапел не беше ли само едно хапче?!?
Мацка, все пак мисля, че е твърде малко вероятно да ти се случи нещо. Кога беше датата на предната ти менструация?
Ако не е свършил в теб няма какво да се шашкаш, не се притеснявай, защото от това може още повече да ти закъснее, та съвсем зле да стане ситуацията. Ако не е свършил няма какво да се притесняваш, та дори и да е свършил в теб един ден преди да ти дойде пак няма реална опастност, така че спокойно и не се панирай, нищо страшно не е станало
sladkoto_viki92
06-10-2007, 11:30
[quote="Анонимко"]Ъм... Ескапел не беше ли само едно хапче?!?
em az znam 4e sa 2,za6toto tezi dni se naloji na edna fr da si vzemi i v aptekata i kazaha 4e trqbvat 2 hap4eta :-k ..no ako e treqbvalo samo 1 da se vzeme tova dokazva kolko nekadarni hora rabotqt kato farmacevti [-(
Защото аз преди време четох инфо за Ескапел... нали тогава бяха почнали да ги рекламират. И пишеше, че новото при тях е това, че не се взимат две таблетки, а е само една.
Но може и аз да греша, де... Само листовката в лекарството може да каже със сигурност.
Как така няма Постинор ??? :smt017 :-k :smt017
Как така няма Постинор ??? :smt017 :-k :smt017
Спрян е от внос. Има само остатъчни количества.
ш гаджето ти има мн малка пишка а? :)
ш гаджето ти има мн малка пишка а? :)
Shto ni sa grumnesh? :smt016
krem4et0
06-11-2007, 05:53
Той свърши ли в тебе? Ако не-няма да имаш бебе. те не стават от въздуха!
Да, ако не е свръшил в теб не мисля, че има проблем, но все пак си направи тест след една седмица.
е добре де като толкова се притеснявате 6то не взе веднага постинор.а и тва 4е ве4е са го спрели не е вярно,и в аптеките в центара о6те си го има