Feeling_empty_without_you
06-10-2007, 12:13
Obi4am go o6te!Opitax da go zabravq-ve4e 6 mesetza se zzal1gvax,4e s tova ili onova mom4e 6te go zabravq,4e nqkoi 6te go zamesti-nqma kak da stane,za6toto go obi4am bezkraino mnogo!Poznavam go ve4e po4ti 2 godini.Zapoznaxme se slu4aino-na edin lager i togava toi xode6e s edna poznata,az s16to si imax priqtel.Oba4e az qvno mu napravixvpe4atlenie.I s sled vreme toi sk1sa s priqtelkata si-vs govorexa,4e e sk1sal zaradi mene,no az ne bqx ubedena.Ot razli4ni gradove sme,no kogato ostavax v negoviq grad(v koito u4ex) za weekend-ite bqxme gore dolu v edna kompaniq.Li4e6e mu 4e me xaresva.No togava imax priqtel i bqx mnogo xl1tnala po nego.No use6tax simpatii i kam v1prosnoto mom4e.Dori stana taka 4e toi idva v moq grad s negovite fr i se sbixa s kompaniqta na gadjeto mi(vs kazvaxa 4e zaradi mene).I posle mi napisa,4e az sam go nakarala da zabravi priqtelkatya mu,no nqma 4ovek koito da go nakara da zabravi mene.Nie si ostavaxme fr s nego!Sled mn vreme kato priqteli,mnogo ob6ti momenti-i xubavi i lo6i,sled kato ve4e se bqx vlubila i bqx sk1sala s priqtelq si,doide i momenta v koito se s1braxme-vs mn ni se radvaxa,za6toto znaexa kolko mn e xlatnal po mene toi i 4e tova 4e sam s nego go pravi 6tastliv.Toi be6e 4udesen-nai-zabavniq 4ovek koito poznavam,mil,nejen,dob1r,vnimatelen-no ne se promeni ot kakto tr1gnaxme i tova obi4ax nai-mnogo v nego-toi be6e sebe si!Be6e prekrasno-kato v prikazka-bqx istinski 6tastliva.No sled okolo 3 mesetza toi me zarqza i napisa,4e taka samo se m14im za6toto sme po mnogo vreme razdeleni.Znaex tova,no me be6e qd,za6toto az znaex tova o6te ot na4aloto,i toi s16to znae6e 4e 6te e taka,no poe riska i posle me ostavi.Mina vreme - stana edin intzident s edin negov priqtel i v s16tiq den se sdobrixme(prosto slu4aino).Napisa mi 4e mn se radva 4e sme se s1brali za6toto sam mu upora!Vs be6e dobre,no edin den prosto se razdelixme,pak po s16tata pri4ina i az uj se primirix.Da ama ne-o6te go obi4am.S nego sme fr-vijdame se sravnitelno 4esto i si govorim,no me e strax,4e ako si priznaq za 4uvstavta a toi ne moje da mi otgovori 6te razvalq i sega6nite ni otno6eniq.Ne moga da go zabravq ve4e 6 mesetza i otgore i s1sipax mn xubavi vr1zki zaradi tova,no ne moga da kontroliram 4uvstvata si i ne moga da spra da go obi4am.Kak da post1pq?