Влез

View Full Version : Да го направя ли?

Сашка
06-10-2007, 12:38
Здравейте, хора!
Такам...аз съм на 16 години и онзи ден се запознах с едно момче в сайт за запознанства. Той е наистина страхотен...пишем си 2 дни и се чувствам страхотно с него. Държи се адски готино и имаме много общи неща, що се отнася до интереси и мироглед за живота. Външно е перфектен....до тук всичко е супер - проблема е, че е на 28.... Не му личат външно и като човек е страшен, но все пак това са 12 години разлика...
Много се чудя, дали да се виждаме и изобщо дали да се занимавам с него...какво ще ме посъветвате?

ПП: Не говоря нищо за секс и т.н., тъй че не ми се карайте как съм щяла да се е*а с чичковци... :)

Moderated by ^npocTo^a3^f^
1 точка от правилника!

Amigo0o
06-10-2007, 12:43
Намери си някои на твоята възраст \:D/

Vladokaaa
06-10-2007, 12:44
Много стар бееееее а хвани си на 50!!!

cacegka_3a_cekc
06-10-2007, 12:45
Здравейте, хора!
Такам...аз съм на 16 години и онзи ден се запознах с едно момче в сайт за запознанства. Той е наистина страхотен...пишем си 2 дни и се чувствам страхотно с него. Държи се адски готино и имаме много общи неща, що се отнася до интереси и мироглед за живота. Външно е перфектен....до тук всичко е супер - проблема е, че е на 28.... Не му личат външно и като човек е страшен, но все пак това са 12 години разлика...
Много се чудя, дали да се виждаме и изобщо дали да се занимавам с него...какво ще ме посъветвате?

ПП: Не говоря нищо за секс и т.н., тъй че не ми се карайте как съм щяла да се е*а с чичковци... :)

spored men e po dobre nqkoi na tvoqta vazrast...otna4alo 6te ti bade veselo no posle razlikata v godinite si kazva dymata :wink:

06-10-2007, 12:53
q po dobre si nameri ne6to po mlado :!: vse pak vaji si pogovorkata: " hvani si batko , da ti e sladko", ama 12 godini razlika - NE STAVA [-X =; :!:

06-10-2007, 13:16
Виж,миличка,мога да те посъветвам на първо място да бъдеш предпазлива и да не се доверяваш изцяло на човек,когото познаваш едва от няколко дни.Казваш,че имате общи интереси и т.н.Това е много хубаво,но има нещо,което ми се иска да разбера:ти ли първа му споделяш нещата,а той винаги е съгласен,или не е така.Много искам да ти дам адекватен съвет,за това искам да знам някои такива подробности.Моля те,пиши по въпроса ми.След като ми отговориш,ще ти разкажа за себе си(мисля,че ще мога да ти помогна).

Сашка
06-10-2007, 13:21
Виж,миличка,мога да те посъветвам на първо място да бъдеш предпазлива и да не се доверяваш изцяло на човек,когото познаваш едва от няколко дни.Казваш,че имате общи интереси и т.н.Това е много хубаво,но има нещо,което ми се иска да разбера:ти ли първа му споделяш нещата,а той винаги е съгласен,или не е така.Много искам да ти дам адекватен съвет,за това искам да знам някои такива подробности.Моля те,пиши по въпроса ми.След като ми отговориш,ще ти разкажа за себе си(мисля,че ще мога да ти помогна).
Знам какво имаш предвид, но не е така. Имам опит с разни перверзници, които се габаркат по нета. Не е било аз да казвам и той да се съгласи - напротив....

Seducti0n
06-10-2007, 13:25
Ще ти кажа само едно-нещата не винаги са такива каквито изглеждат.Разликата в годинити наистина не е малка и оказва значение.Аск се бяхте срещнали в реалния свят може би положението би изглеждало друго ятче.Явно ти е завъртял яко главата,но не се поддавай,така силно на момемнтната емоция,а вложи малко разум.Не вярвам да излезе нещо-казвам ти го от личен опит,не че съм черногледа и все пак-Успех,всичко зависи изцяло и единствено от теб. :wink:

malkoto_sladur4e
06-10-2007, 13:27
Zanimavai se s nego est,kakvo kato vi e 12 godini razlikata?Golqma rabota!Tfa izob6to ne tr da te spira!Davai,smelo! ! ! O:)

~LiPs oF aN aNGeL~
06-10-2007, 13:33
Опознай го по-добре.Не бъди прекалено наивна...

06-10-2007, 16:43
Здравей отново!Благодаря ти,че отговори на въпроса ми!Сега съм по-спокойна,защото това,което ми отговори беше много важно.Вече мога да ти кажа това,което искам.Хубаво е да се видите,но все пак не прибързвай!Вярно е,че на живо контактът е по-добър,отколкото в чата,но все пак трябва да си много внимателна!А за разликата във възрастта -хич не се притеснявай!Това не е от значение.Сега вече ще ти споделя това,което исках.Аз съм на 19 години и вече повече от 5 месеца съм гадже на човек,с когото се запознах в чата.Той е на 38 години,но това не е пречка за любовта ни.Ако искаш да ти разкажа по-подробно как се стекоха нещата около нашето запознантсво,пиши ми на ralica_17@abv.bg.Ще бъда много радостна,ако ме държиш в течение за това как се развиват нещата при теб!

Leksi23
06-10-2007, 16:51
vij mili4ka v internet vseki moje da b1de kak1vto si iska i ne biva da se doverqva6 na nikogo . zn 4e sigurno si go 4uvala 100000 p1ti no ne b1di naivna ne mu vqrvai i v nikak1v slu4ay ne se zapoznavai li4nos nego [-X 1-vo 6toto e na 28, mnogo po silen e ot teb. 2-ro ne go poznava6 dostat14no dobre. golqlma gre6ka 6te b1de da se vidi6 s nego, govorete si v 4ata, obs1jdayte temi, v1zgledi i t.n no sre6ta spored men ne [-X

GaBiTyYy
06-10-2007, 17:19
ApsurD ,nema da se razberete s toq pich..4666666 12 godini e mnoy ne6to we 4ovek,zemi si nameri nqkoi kolkot teb..4ista rauta \:D/

koalka
06-10-2007, 17:48
Честно казано не бих се видяла с човек по-голям от мен с 12 години.Естествено, че ако се запознаете, излизате, той на втората седмица ще поиска секс, но това е нормално.Той все пак е на 28.Но честно казано сама си решаваш дали ще се виждаш с него или не.И се замисли вашите дали биха одобрили една такава връзка.

sasha_90
06-10-2007, 17:55
Здравейте, хора!

Moderated by ^npocTo^a3^f^
1 точка от правилника!
Адашке,не се доверявай на този или който и да било в чата.Връзка между вас е невъзможна!Може само увлечение да изпитвате.

small_kiss
06-10-2007, 18:01
Ми ако се чувстваш добре с него,защо да не излезеш 1 път и тогава ще прецениш дали си струва да започнеш нещо сериозно с него,но внимаваи много защото той все пак е от чата и незнаеш какво представлява в деиствителност и дали вълбще снимката е негова,затова пробваи,но бъди мн предпазлива според мен.

Успех!!!!!!!

BeBsItO
06-10-2007, 18:02
ot na4alo 6te ti bade dobre no pomisli si kakvo stava kogato toi napravi 30 i ti na 18 trea da u4i6.........a toi za jena i deca da misli? rano ili kanso 6e se razpadne vrazkata vi.nqma bade6te. a pomisli si ako be6e tolkova ideallen kakto kazva6 ,za6to e na 28 bez ,fr ili jena dori? a visi po aitovete za zamoznanstva vmesto si gleda jenata decata i rabotaa?

cMeTaHka
06-10-2007, 18:36
spored men e po dobre nqkoi na tvoqta vazrast...otna4alo 6te ti bade veselo no posle razlikata v godinite si kazva dymata :wink:

i az taka kazvam

06-10-2007, 19:21
Я и хвани нещо на твоите годинки

06-10-2007, 19:24
По- добре си хвани нещо на твоите годинки