Влез

View Full Version : koga vi be6e purvata frenska celuvka

06-10-2007, 15:28
koga stana tova i nai-vajnoto - haresa li vi ili ve4e daje ne q pomnite :)

Ollas
06-10-2007, 17:44
Бях на 13 и си спомням, че цялата треперех все едно правя нещо забранено и адски хубаво. Беше хубаво. Определено се сещам за това с позитивни чувства.

sexy_tigar4e_MM
06-10-2007, 17:46
#-o Pri men e malko slojno tova s purvata celuvka... :-({|= :-({|= :cry: . No purvata celuvka po moe sobstveno jelanie beshe na 13 :smt008

sinful`girl
06-10-2007, 20:05
Бях на 13 и мина доста добре,момчето не разбра,че ми е за първи път :-D

Alex_f
06-10-2007, 20:09
Години точно не помня.Но май бях на 11-12 години.В една дискотека и определено ми беше много хубаво и много странно! :oops:

Ashleyy
06-10-2007, 20:13
Бях на 12 и определено мина прекрасно...(спец. за повода се бяхме качили на една скала,от която се виждаше целия град) той не разбра,че ми беше първата {P} :smt008

06-10-2007, 20:15
с батко в 5ти клас

cnvrs44
06-10-2007, 20:18
Май май в 4 клас.Ходих с една съученичка и тогава май беше поне до колкото си спомням де,беше нещо ново и различно но не и нещо от което чак да припадам и да треперя като горните постове #-o :-D

malka_sladuranka
06-10-2007, 20:22
Бях на 12 или 13.. Беше с момче от моя клас... 8-[

06-10-2007, 20:33
ne stava li vypros tuk za FRENSKA ceeluvka ??

ProstoAz
06-10-2007, 20:41
На 13 бях, много ми хареса, момчето се целуваше много добре /беше на 18/. :D

Co[mix]_Girl
06-10-2007, 20:46
hahah stava vapros za lizane be horaaaa

lirooos
06-10-2007, 20:48
Бях на 11. Правех се на много интересен пред момичетата и създавах впечатление, че френската целувка за мен е по-лесна от дишането. Естествено не лъжех и никога не бях казвал, че съм се целувал, а просто се правих на интересен.
Това ми погоди мноооого гаден номер, защото докато се разхождахме с една приятелка(приятелка - нищо повече), тя се обърна към мен хвана ме и ми набута езика си!
Бях толкова шашнат, уплашен от това чувство, шокиран че точно ТЯ! го направи и дори не можех да дишам! :-D

После, като и казах, че това ми е първата целувка, на нея и стана много тъпо и почна да ми се извинява. :roll:

06-10-2007, 20:49
s nastoq6tiq mi priqtel > okaza 4e i dvamata sme si misleli 4e drugiqt e zapo4nal pruv s :smt016

06-10-2007, 21:00
offfffff idioti .... FRENSKAAAAAAAA VE ...... to viii mai ne znaete kvo e tva ........... pf...

moita be6e na 16 ....

FelisDirus
06-10-2007, 21:05
_Girl]hahah stava vapros za lizane be horaaaa

Позволи ми да те открехна, френска целувка е целувка с език.
Лизане/свирки - френска любов.

love_girls
06-10-2007, 21:18
Френска целувка -> Целувка която докосва интимните части!
Та такава за пръв път на 17 ми се случи на един купон на позната от квартала. Тъкмо се бях запознал с две нейни съученички и както си танцувах те дойдоха с мен да танцуват. Както си танцувахме почнаха да ме целуват с език ту едната, ту другата. Почнаха да ме обарват страстно, след това ме заведоха в стая, в страни от хола и докато едната продължаваше да ме целува, другата ми разкопча панталона и почна да си играе с мъжеството ми. Като се има предвид, че тогава бях и девствен , много готино ми се стори и после няколко седмици не можех да спра да мисля за това ;)

06-10-2007, 21:21
Та такава за пръв път на 17 ми се случи на един купон на позната от квартала. Тъкмо се бях запознал с две нейни съученички и както си танцувах те дойдоха с мен да танцуват. Както си танцувахме почнаха да ме целуват с език ту едната, ту другата. Почнаха да ме обарват страстно, след това ме заведоха в стая, в страни от хола и докато едната продължаваше да ме целува, другата ми разкопча панталона и почна да си играе с мъжеството ми. Като се има предвид, че тогава бях и девствен , много готино ми се стори и после няколко седмици не можех да спра да мисля за това ;)

zvu4i kato ot americanski tineijurski film :)

FelisDirus
06-10-2007, 21:24

Bullshit!
Казах вече, френска целувка = целувка с език!

Уикипедиа:

Френска целувка

Френската целувка има романтичен и сексуален заряд. При нея езикът на единия партньор докосва устните или езика на другия, като може да бъде вкаран и в устата му. Френската целувка повишава сексуалното желание, тъй като се стимулират устните, езикът и устата, които са особено чувствителни на докосване.

Можеш да провериш, ако не вярваш.

Защо сте толкова неграмотни?! :-s

love_girls
06-10-2007, 21:39

Много такива съм гледал!
Само че това беше което ми се случи тогава и реших че в тази тема мога да го споделя!

А що се отнася до _Cuddly_ мой човек, ако мислиш, че си много грамотен понеже в някакъв сайт си прочел нещо, което ти се струва нещо като истина! ХМ =;
Хубаво даваш някакво определение , важното в случая е какво има в предвид автора на темата , а това не е като "кога ви беше първата целувка с език"!
Разбираш ли за какво си говориме! :-k

FelisDirus
06-10-2007, 21:57

Много такива съм гледал!
Само че това беше което ми се случи тогава и реших че в тази тема мога да го споделя!

А що се отнася до _Cuddly_ мой човек, ако мислиш, че си много грамотен понеже в някакъв сайт си прочел нещо, което ти се струва нещо като истина! ХМ =;
Хубаво даваш някакво определение , важното в случая е какво има в предвид автора на темата , а това не е като "кога ви беше първата целувка с език"!

Момиче съм, сладък.
Не се уча от сайтове. Обосновавайки се на тях се опитвам да ти докажа, че френска целувка означава целувка с език.

Френска любов е другото име на свирките и лизането. Авторът на темата пита за "френска целувка".

"Нещо като истина".. уау, на теб пък кой ти обясни, че френската целувка е свирка? Интересно..

Каквото и да обясняваш - права съм. Както забелязвам и от коментарите, отговорилите също смятат френската целувка за целувка с език.

И само да вметна, пише се "говорим".

love_girls
06-10-2007, 22:11

Много такива съм гледал!

Момиче съм, сладък.
Не се уча от сайтове. Обосновавайки се на тях се опитвам да ти докажа, че френска целувка означава целувка с език.

Френска любов е другото име на свирките и лизането. Авторът на темата пита за "френска целувка".

"Нещо като истина".. уау, на теб пък кой ти обясни, че френската целувка е свирка? Интересно..

Каквото и да обясняваш - права съм. Както забелязвам и от коментарите, отговорилите също смятат френската целувка за целувка с език.

И само да вметна, пише се "говорим".

Не казвам "свирка" и не забелязвам никъде да твърдя, че значи точно това!
Що се отнася до целувката с език съм съгласен, но съм и на мнението, че когато даден чоевек говори за фрнеска целувка или любов , той няма предвид обикновената целувка с език!!!
И все пак разбирания всякакви, зависи от гледната точка!
Пак ще го кажа, но на мен темата не ми прозвуча, като "кога ви беше първата целувка с език"!

06-10-2007, 22:20
ne stava li vypros tuk za FRENSKA ceeluvka ??
da, to4no za frenska celuvka stava duma, kakvo te pritesnqva :)

06-10-2007, 22:21

ne be hora, pitam to4no za frenska celuvka, toest celuvka s ezik, nikakvo lizane, sorry ako sum vi oburkala

love_girls
06-10-2007, 22:25

ne be hora, pitam to4no za frenska celuvka, toest celuvka s ezik, nikakvo lizane, sorry ako sum vi oburkala

По-скоро мен обърка :)
Няма проблеми!
По темата на 16 и беше много приятно чувство.

06-10-2007, 22:30
na 17, dosta kusno, no pone ve4e ne6tata si se razvivat s dosta svetkavi4na burzina :lol:

love_girls
06-10-2007, 22:32
na 17, dosta kusno, no pone ve4e ne6tata si se razvivat s dosta svetkavi4na burzina :lol:

Никога не е късно, просто някои хора налагат неписани правила, важното е ти да се чувстваш добре когато го правиш ;)

`Death`Whore``
06-10-2007, 22:34
Почти 16. Беше гадно, тогава намразих карамелените бонбони. Може би младежът не беше виновен, знам ли.

the^one
06-10-2007, 22:49
Първата ми френска целувка беше с най-добрия ми приятел и още я помня :) Бях на 13.

06-11-2007, 09:28
Бях на 16 и направих френска целувка (лизах ) едно момиче с 4-5 години по голяма от мен. Нямам много спомени щот бях пиян, само знам , че ми свърши в устата и не ми беше много гот.

Koi 6te lapa?
06-11-2007, 09:37
Ми първата ми беше с момиче от моя клас на хмм 7 клас бях преди зимната значи на 13-14 е било :lol:

06-11-2007, 09:38
по-добре питаи КАКВО е френска целувка,за6тото като гледам няма6 никаква представа/както и о6те мн хора явно/

Devilka
06-11-2007, 10:06
Бях на 16 и направих френска целувка (лизах ) едно момиче с 4-5 години по голяма от мен. Нямам много спомени щот бях пиян, само знам , че ми свърши в устата и не ми беше много гот.

явно има още неразбрали... става въпрос за целувка с език!

06-12-2007, 16:41
znam 4e zvu4i napravo nelepo , no pri men purvata celuvka s ezik be6e na 17

Amigo0o
06-12-2007, 16:49
Хаха някои да им обясни какво е това ФРЕНСКА целувка ,а не кога ви е била първата целувка и как сте се почувствали 8) :::

Seducti0n
06-12-2007, 17:01
Хаха някои да им обясни какво е това ФРЕНСКА целувка ,а не кога ви е била първата целувка и как сте се почувствали 8) :::-Беше обяснено преди мен,но явно няма кой да чете или не му се занимава да преглежда всички отговори.Френската целувка е целувката с език.Моята беше на 20 април 2007 година на една пейка на ,,ВитошкА,,.Точно една седмица преди рождения ми ден.Сега съм на 15.Момчето беше доста по-голямо от мен.Знаеше,че НЕ съм се целувала и за това,може би,беше изключително нежен и внимателен и целувките бяха такива.Беше божественооооооооооооо :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007

marin4itu
06-12-2007, 19:46
моята първа целувка с език беше лятото на 2006 тогава бях на 13

06-12-2007, 21:12
аз съм на 16 и още не сам го правил ... имайки в предвид 4е не се имам за някой задръстеняк или пълен дебил ... така се случва #-o #-o #-o

qjte dreben penis
06-12-2007, 21:20
Бях на 2 години в най престижната ясла! И там си спретнахме една хубава оргийка по SPICE образец, щото госпожата остави телевизора без надзор...
И хоп след оргийката мега курвето на групата ми напраи френска целувка щото винаги съм бил надарен и искаше да е първа...

pink_champagne
06-12-2007, 21:21
Еми бях на 8-9години, абe във втори клас с едно момче по-голямо от мене с 3 години. Беше много гадно, щото не знаех какво да правя :D:D:D

06-12-2007, 21:23
аз съм на 16 и още не сам го правил ... имайки в предвид 4е не се имам за някой задръстеняк или пълен дебил ... така се случва d'oh! d'oh! d'oh!

vqrvam ti pi4

Mo6no3
06-19-2007, 13:05
Почти 16. Беше гадно, тогава намразих карамелените бонбони. Може би младежът не беше виновен, знам ли.
Хах. Да не ви се залепиха езиците от тези бонбони? :lol:

Иначе първата ми целувка с език беше като бях на 10-11 с едно момича на същата възраст, но тя беше на майтап. За сега не съм имал целувка в истниският смисъл на думата. Аз съм на почти 17.

shizzle
06-19-2007, 13:39
Години точно не помня.Но май бях на 11-12 години.В една дискотека и определено ми беше много хубаво и много странно! :oops:

И какво правят хора на 11-12 години в дискотека?! Вече не разбирам този свят, а едва чукнах 20.. Първата ми дискотека беше.. Лятото след 7ми клас? Хах, как ги помним само. Това ме прави.. 14 годишен, нали? Всъщност дискотеката не беше много интересна и бях точно пред нея, седнал на пясъка. Ахтопол, топла лятна нощ, Frozen на Мадона, тъкмо беше излязъл гадният техно ремикс, хладния бриз, вълните в краката ми, момичето в ръцете ми.. И Първата целувка. И след това първите стотина, може би. :lol: (да, говоря за френска целувка, което е страстна целувка с език. момиче съм целувал и обарвал още в детската градина ><)

hahavteen
06-19-2007, 14:08
Biah na 16 i se sly4i sus sega6noto mi gadje kogato me izpra6ta6e do nas edna ve4er... :)

krem4et0
06-19-2007, 15:08
Почти на 18 след една 60 градусова ракийка в дома на момчето :D

shizzle
06-19-2007, 15:17
60 градусова ракия, 60 градусова ракия.. Ммм.. Нещо ми се върти из главата, но не мога да си спомня точно какво.. Може би точно в това е проблемът? :twisted:

Аве, я ми пратете малко ракийчица (и сиренце) насам!

krem4et0
06-19-2007, 16:18
С въпросното момче не съм се виждала 2 години сигурно вече,а настоящия ми приятел има ракия, ама не толкова люта :lol:

Dilian4enceto
06-19-2007, 16:26
миналото лято тоест на 14 години на един рожден ден и двамата бяхме пийнали и се награбихме хахаахахах :D

sws
06-19-2007, 16:35
na 29.09.07 za parvi pat po moe jelanie spored men se polu4o dosta dobre za6toto 4oveka ostana dovolen:))))

fire_magic
06-19-2007, 16:39
миналото лято тоест на 14 години на един рожден ден и двамата бяхме пийнали и се награбихме хахаахахах :D
i ti napravi vrenska li...????????

Dilian4enceto
06-19-2007, 17:15
i ti napravi vrenska li...????????
хахахаахах просто се мляскахме

find_m3
06-19-2007, 17:16
отдавна

&lt;black soul&gt;
06-19-2007, 18:18
бях 4-ти клас... беше много хубаво и момчето не разбра че ми е за първи път... не се стреснах, не треперех, не се потях, нито се напиках... :-D :P стори ми се че е нещо съвсем обикновено... :-k :) :wink:
ъъ... всъщност нзн дали говорим за едно и също... :-k ](*,) говорим за целувка по устата нали!? 8-[ :-D :-D :smt006

06-19-2007, 18:55
Na 16 ne be6e mn hubavo 6toto stana mn burzo, a i az ne o4akvah :-k

06-19-2007, 22:29
az bqh na 13 mi be6e qko :-D

Haresvam
06-20-2007, 01:30
koga stana tova i nai-vajnoto - haresa li vi ili ve4e daje ne q pomnite :)

В 5 клас ударих език на едно момиче.

young_rich_famous
06-20-2007, 10:08
Боже, какво чета ... направо оставам изумен ... на 13 ходят вече на дискотеки, на 9 се целуват ... абе вие акъл имате ли ... леле аз като бях на 13 дори нямаше дискотеки още :smt017 Иначе първата ми целувка с езиче беше, когато бях на 15 с едно момиче от съседния клас ... мдам мн романтика, мноо нещо, вечерта в даскалото на една пейчица ... цуни муни ... и да хареса ми ... и от както завършихме там в онова училище, не съм я виждал ... защо ли ... :D ... the end

shizzle
06-20-2007, 10:43
бях 4-ти клас... беше много хубаво и момчето не разбра че ми е за първи път... не се стреснах, не треперех, не се потях, нито се напиках... :-D :P стори ми се че е нещо съвсем обикновено... :-k :) :wink:
ъъ... всъщност нзн дали говорим за едно и също... :-k ](*,) говорим за целувка по устата нали!? 8-[ :-D :-D :smt006

За целувка с език говорим. За осмукване на сливиците на другарчето, както викаше една госпожа учителка моя.

krem4et0
06-20-2007, 10:48
Майка ми му вика слюнкообменяне.

djuki
06-20-2007, 10:48
беше на 14 февруари 2006 . Беше много яко с момче на което много държах. И все още си спомням всичко

AvRiL lAvIgnE LoVeRka
06-20-2007, 17:13
И какво правят хора на 11-12 години в дискотека?! Вече не разбирам този свят, а едва чукнах 20.. Първата ми дискотека беше.. Лятото след 7ми клас? Хах, как ги помним само. Това ме прави.. 14 годишен, нали? Всъщност дискотеката не беше много интересна и бях точно пред нея, седнал на пясъка. Ахтопол, топла лятна нощ, Frozen на Мадона, тъкмо беше излязъл гадният техно ремикс, хладния бриз, вълните в краката ми, момичето в ръцете ми.. И Първата целувка. И след това първите стотина, може би. :lol: (да, говоря за френска целувка, което е страстна целувка с език. момиче съм целувал и обарвал още в детската градина ><)

ПфФф интересно защо ли Ахтопол действа така?!? :-k Моята беше с едно момче, на което много държах.Миналото лято в Ахтопол ( :lol: ) на скалите късно вечерта гледахме звездите и така нататък. Даже и сега като си спомня се изпълвам със позитивни чувства :smt055

malkoto_sladur4e
06-20-2007, 17:30
На 11 бях :roll:

shizzle
06-20-2007, 18:01
ПфФф интересно защо ли Ахтопол действа така?!? :-k Моята беше с едно момче, на което много държах.Миналото лято в Ахтопол ( :lol: ) на скалите късно вечерта гледахме звездите и така нататък. Даже и сега като си спомня се изпълвам със позитивни чувства :smt055

Морето носи магия, а по южното Черноморие тя е най-силна.

06-20-2007, 18:58
na 29.09.07 za parvi pat po moe jelanie spored men se polu4o dosta dobre za6toto 4oveka ostana dovolen:))))
awe 29.09.07 ne e minal o6te (thinK)

marina star
06-20-2007, 19:01
az bqh na 13 s mom4e 10 g. po-golqmo ot men(prosto izglejdah mn po-golqma) i be6e neopisuemo prekrasno

shivacheva
06-20-2007, 19:08

Много хубаво,романтично звучи...следващите коментари също много радват...нз може би просто заради начина на изразяване... :wink: :)

Морето носи магия, а по южното Черноморие тя е най-силна. също е супер...просто коментарче... :D :-D :wink:

shizzle
06-20-2007, 19:21

Много хубаво,романтично звучи...следващите коментари също много радват...нз може би просто заради начина на изразяване... :wink: :)

Морето носи магия, а по южното Черноморие тя е най-силна. също е супер...просто коментарче... :D :-D :wink:

Единият крак стъпка назад, отмятване на наметалото с ръка, лек поклон, като началото на танц.
-Благодаря ви, мадмоазел. Сабята и думите са ми единственото оръжие срещу света и се старая и двете да са достатъчно остри да прободат сърце. Но към какво повече може да се стреми един мъж, освен да бъде галантен кавалер на една изящна дама.

&lt;black soul&gt;
06-20-2007, 19:26

За целувка с език говорим. За осмукване на сливиците на другарчето, както викаше една госпожа учителка моя.
значи говорим за едно и също...

~&gt;*Etnies*&lt;~
06-20-2007, 19:42
Бях на 13 и беше нещо непозанто,но и в същото време мн приятно.. :smt016 :smt016 :smt016 Но ако сравнявам сегашните ми целувки с гаджето ми и първата... първата -..мм някак си скучна.. ''беше''! :lol: :lol: :lol:

shivacheva
06-21-2007, 10:39

Единият крак стъпка назад, отмятване на наметалото с ръка, лек поклон, като началото на танц.
-Благодаря ви, мадмоазел. Сабята и думите са ми единственото оръжие срещу света и се старая и двете да са достатъчно остри да прободат сърце. Но към какво повече може да се стреми един мъж, освен да бъде галантен кавалер на една изящна дама.
Няма защо,мосю Shizzle,думите ви наистина успяват да прободат нечие сърце...очевидно... :wink: :) :smt006